Taustajoukko

Toimitus - UKK
UKK - Usein kysytyt kysymykset

Milloin Desibeli.net on aloittanut toimintansa? Miten? Miksi?
Julkaisun tekeminen aloitettiin syksyllä 2001. Aluksi joukossa olivat mukana Jari J, Ilkka, Teemu, Olli, Jari T, Tero ja Aapo. Tavoitteena oli ja on edelleen nostaa esiin mielenkiintoista musiikkia. Ensimmäisen versio Desibeli.netistä tehtiin pikkupalvelimelle, ja tekijät ryhtyivät kirjoittamaan juttuja. Syyskuussa 2001 Desibeli.net oli jo kaikkien ulottuvilla netissä. Ensimmäinen vuosi meni suuntalinjoja pohdittaessa ja sisältöä kehitettäessä. Ajan myötä toimituskunta on kasvanut, arvioiden ja muiden juttujen määrä on lisääntynyt ja laatu parantunut.

Odotteletteko tarpeeksi käyttäjiä, jonka jälkeen sivulle tulee mainoksia?
Sivusto ei ole rahan tienaamista varten. Katamme kulumme itse. Ymmärrämme, että mainostus voi olla verkkosivustoilel elinehto. Meille se ei ole. Olemme pohtineet mainostuksen käyttöön ottamista siten, että sillä maksettaisiin kulumme, mutta tähän mennessä emme ole vielä halunneet mainostaa mitään.

Meillä on bändi ja haluamme Desibeli.netiin arvion tai haastattelun. Miten toimimme?
Levyarviot: ohjeet löydät täältä.
Haastattelut: mikäli olemme arvostelleet levyn tai keikan ja uskotte olevanne kiinnostava bändi, ottakaa suoraan yhteyttä toimitukseen.

Teettekö keikoista ja tapahtumista juttuja pyydettäessä?
Kannattaa osoittaa kysymys suoraan toimitukselle. Tämä on meille harrastus, joten kirjoitamme yleensä vain meitä kiinnostavista jutuista.

Saako Desibeli.netin keikkakuvia käyttää omilla sivuillaan?
Kuvien käyttämiseen täytyy pyytää lupa kuvan ottanneelta toimittajalta. Pyynnöstä täytyy ilmetä, mihin tarkoitukseen kuvaa tullaan käyttämään. Miltei poikkeuksetta lupa on myönnetty. Kuvamateriaalin yhteydessä tulee aina lukea "(c)Kuvaajan nimi / Desibeli.net" (www-sivuilla desibeli.net tulee linkittää osoitteeseen http://desibeli.net). Kuvaa ei kannata linkittää suoraan sivuiltamme, vaan se kannattaa kopioida omalle palvelimelle.

Saako Desibeli.netin arvioita tai juttuja tai niiden osia käyttää omilla sivuillaan?
Tekstin lainaamiseen täytyy pyytää lupa tekstin kirjoittaneelta toimittajalta, ja mainita, mihin tarkoitukseen tekstiä tullaan käyttämään. Miltei poikkeuksetta lupa on myönnetty. Tekstimateriaalin yhteydessä tulee aina lukea "(c)Toimittajan nimi / Desibeli.net" (www-sivuilla desibeli.net tulee linkittää osoitteeseen http://desibeli.net).

Tarjoamme Teille www-palvelunne sisältöä parantavan linkin...
Ei kiitos. Edes taikasanat konsepti, lisäarvo, brändi, ilmainen, fokus, synergia, dynaaminen, segmentti yms. eivät auta. Emme mainosta sivuillamme.

Haluan kommentoida levyarviota tai kirjoittaa ihan kokonaan uuden arvion.
Onnistuu. Rekisteröidy ja klikkaa levyarvion lopussa "Kommentointi"-kohtaa, jonka jälkeen areena on sinun. Toimitus poistaa tyhjät kommentit (=pelkät tähdet) sekä asiattomuudet ja henkilökohtaiset solvaukset. Kannattaa lukea kommentointiohje.

Täältä ei löytynyt vastausta kysymykseeni.
Kirjoita kysymyksesi sähköpostilla toimitukselle. Vastaamme mahdollisuuksiemme mukaisesti.
Lukukertoja: 15403
Facebook