DVD

Foreskin Rollers: Hoedown

21.07.2018Tiedossa on lisää autolla ajelua korpisessa maisemassa, kunnes takaumat vievät katsojan itse tarinan solmujen keskelle. Roots helkkyy ja vastentahtoista sulhoa jahdataan ihan koirien kanssa, tai yhden hauvelin voimin nyt ainakin. Moonshine river onkin koko paketin vahvinta antia, aiemmin mainitun saluuna-ilottelun lisäksi.

Seurauksien perässä juoksun jälkeen päästään viimein itse syihin ja pirun raamattu se tämänkin sopan on keittänyt. Peli-illan savuisessa humussa astuu kuvaan mukaan jälleen naislaulu, jonka pohjustettua tunnelmaa päästään viimein pihvin kimppuun – ja kyllä, lopussa on alku ja alussa oli siis loppu.

Budjettia on ollut jälleen sen verran, että muistikortit on saatu ostettua kameroihin ja juomat luomisprosessin synnyttämisen, mutta eipä sitä paljon muuta tarvitakaan. Elokuva on tekijöidensä näköinen ja viihdyttävä, eikä siltä muuta kaivatakaan. FSR osaa rootsinsa ja rokkinsa, eikä ryhmä kompastu edes finglishiin tällä kertaa. Tai ainakin omaan korvaani musiikin kuuluukin kuulostaa juuri tältä ja kuvat eivät voisi istua paremmin paikoilleen, onhan Pohjanmaa lopulta oma Teksasimme.

Mika Roth
Lukukertoja: 3970
Facebook
Artistihaku
Lue my�s n�m�
DVD-arvioissa my�s