Levyarvio

CMX: Aion

****1/2
Youtube last.fm

Arvioi levyä:

Ohjeet/Säännöt levykommentointiin:
  1. Kirjoita kyseisestä levystä/arviosta/kommenteista.
  2. Vältä mauttomuuksia, kiroilua, epäasiallisuuksia.
  3. Yritä löytää uusi näkökulma, mitä muut eivät ole vielä löytäneet.
  4. Arvio tai sen kommentointi on yhden ihmisen mielipide. Mikäli olet eri mieltä, voit kriittisestikin kommentoida sitä tai vaikka arvioida levyn uudelleen. Muista kuitenkin perustella mielipiteesi.
Mitkä kommentit tullaan poistamaan:
  1. Vain muutaman sanan sisältävät kommentit.
  2. Kommentit, joissa on mauttomuuksia, kiroilua, epäasiallisuuksia.
  3. Kommentit, jotka toistavat aikaisempia kommentteja ja eivät näin ollen tuo mitään uutta.
  4. Tekstit, jotka eivät sisällä mitään kommentointia (esim. 'ihan mielettömän hyvä, osta levy, maailman paras bändi, rakastan eusebiusta, jee!!!!' -tyyppiset tekstit poistetaan).
Muista: Tämä on mahdollisuus piileville kriitikoille astua esiin.
Tähdet:  Muista, että keskivertolevy on **1/2 tai ***. Vain aniharva levy on ***** tai 1/2.
Arviosi:

Halutessasi voit käyttää tekstissäsi myös seuraavia HTML -merkkejä:
<b> <i> <a> <em> <br> <strong> <blockquote> <tt> <li> <ol> <ul>

Kommenttien keskiarvo: ****-

SamuelRaggy kommentoi 14.07.2004:
Pisteet: ****-
CMX:n kaksi edellistä, Dinosaurus Stereophonicus (vai mikä se nyt oli) ja Isohaara jäivät minulta jotenkin kokonaan välistä, mutta tämä uusi löysi kyllä tiensä soittimeeni ja on myös paikkansa siellä ansainnut! A.W.Yrjänä on sanoittajana jälleen parhaassa terässään muutamien notkahdusten jälkeen ja tältä levyltä voisikin nostaa vaikka kuinka paljon yksittäisiä lainauksia joita pureskella; oma suosikkini on levyn parhaalta raidalta (Kuoleman Risteyksestä Kolme Virstaa Pohjoiseen) löytyvä "Kaikki mitä teet on tehty / kaikki mitä näät on nähty / kaikki mihin kosketat on monin käsin kosketeltu / muttei sinun käsilläsi / muttei sinun silmilläsi...". Tavallaan täysin itsestäänselvä huomio mutta laululyriikkana aivan huipputekstiä. Myös Palvelemaan Konetta, Fysiikka Ei Kestä ja Sivu Paholaisen Päiväkirjasta ovat CMX-klassikoita jo syntyessään! Mukavaa että bändi on palannut leikkimään koneilla, luuppi ym. mausteet on ripoteltu hienosti pitkin levyä värittämään sävellysten erinomaista tunnelmaa.
Nimetön kommentoi 12.01.2005:
Pisteet: ****-
Rohkea veto CMX:ltä!Mutta eihän se ollut mikään yllätys.Edellinen albumi Isohaara kuitenkin on minulle mieluisampi.Tällä levyllä on mystiset soundit ja se on ok.Kokonaisuus on loistava ja siksi annan ihan kunnioituksesta 4 tähteä.
Artistihaku
Artisti

CMX

Levyarviot

Ajankohtaista

Klassikko

Livearviot