Levyarvio

The Beatles: Let It Be... Naked

***--
Youtube last.fm

Arvioi levyä:

Ohjeet/Säännöt levykommentointiin:
  1. Kirjoita kyseisestä levystä/arviosta/kommenteista.
  2. Vältä mauttomuuksia, kiroilua, epäasiallisuuksia.
  3. Yritä löytää uusi näkökulma, mitä muut eivät ole vielä löytäneet.
  4. Arvio tai sen kommentointi on yhden ihmisen mielipide. Mikäli olet eri mieltä, voit kriittisestikin kommentoida sitä tai vaikka arvioida levyn uudelleen. Muista kuitenkin perustella mielipiteesi.
Mitkä kommentit tullaan poistamaan:
  1. Vain muutaman sanan sisältävät kommentit.
  2. Kommentit, joissa on mauttomuuksia, kiroilua, epäasiallisuuksia.
  3. Kommentit, jotka toistavat aikaisempia kommentteja ja eivät näin ollen tuo mitään uutta.
  4. Tekstit, jotka eivät sisällä mitään kommentointia (esim. 'ihan mielettömän hyvä, osta levy, maailman paras bändi, rakastan eusebiusta, jee!!!!' -tyyppiset tekstit poistetaan).
Muista: Tämä on mahdollisuus piileville kriitikoille astua esiin.
Tähdet:  Muista, että keskivertolevy on **1/2 tai ***. Vain aniharva levy on ***** tai 1/2.
Arviosi:

Halutessasi voit käyttää tekstissäsi myös seuraavia HTML -merkkejä:
<b> <i> <a> <em> <br> <strong> <blockquote> <tt> <li> <ol> <ul>

Kommenttien keskiarvo: ***--

Jukka kommentoi 20.07.2007:
Pisteet: ***--
Let It Be:n kappalemateriaalin keskiarvo yltää korkeintaan neljään tähteen (ei viiteen) ja tämä alkuperäinen, 33 vuotta jälkeen versiosta julkaistu paketti on max kolme tähteä.
JET kommentoi 27.05.2008:
Pisteet: ***--
Alkuperäinen Let It Be on kokonaisuutena sellainen "mukava kolmen tähden levy", epätasainen suoritus hajoavalta bändiltä, jonka eteen ei kukaan oikein jaksanut kunnolla työskennellä - paitsi Paul McCartney. Maccan säveltämät Let It Be ja The Long and Winding Road ovatkin levyn ehdotonta parhaimmistoa, niin vuoden 1970 julkaisulla Let It Be:llä kuin sen nakuversiollakin. Let It Be...Naked! ei välttämättä ole "Let It Be sellaisena, miten Beatles olisi sen halunnut", vaikka julkaisua onkin kutakuinkin näillä sanoilla mainostettu. Lennonin näkemys tuottaja-Spectorin työstähän oli suurin piirtein vastakohta McCartneyn meuhkaamiselle: "Phil Spector otti kasan paskaisinta paskaa ja teki siitä jotakin!"

Oli kuuluisan lauluntekijäkaksikon osapuolista oikeassa kumpi tahansa, ei Let It Be...Naked! tee suurta poikkeusta alkuperäiseen Let It Be -levyyn laadullisesti tai edes musiikin ilmeen osalta. Se ei saa muuttamaan käsitystä levyn kappaleista, vaikka niissä toteutuksellisia eroja onkin verrattuna alkuperäisesityksiin. Albumi pysyy tällaisenaankin kolmen tähden perusOK-suorituksena.
Artistihaku
Artisti