Levyarvio

Chisu: Kun valaistun

*****
Youtube last.fm

Arvioi levyä:

Ohjeet/Säännöt levykommentointiin:
  1. Kirjoita kyseisestä levystä/arviosta/kommenteista.
  2. Vältä mauttomuuksia, kiroilua, epäasiallisuuksia.
  3. Yritä löytää uusi näkökulma, mitä muut eivät ole vielä löytäneet.
  4. Arvio tai sen kommentointi on yhden ihmisen mielipide. Mikäli olet eri mieltä, voit kriittisestikin kommentoida sitä tai vaikka arvioida levyn uudelleen. Muista kuitenkin perustella mielipiteesi.
Mitkä kommentit tullaan poistamaan:
  1. Vain muutaman sanan sisältävät kommentit.
  2. Kommentit, joissa on mauttomuuksia, kiroilua, epäasiallisuuksia.
  3. Kommentit, jotka toistavat aikaisempia kommentteja ja eivät näin ollen tuo mitään uutta.
  4. Tekstit, jotka eivät sisällä mitään kommentointia (esim. 'ihan mielettömän hyvä, osta levy, maailman paras bändi, rakastan eusebiusta, jee!!!!' -tyyppiset tekstit poistetaan).
Muista: Tämä on mahdollisuus piileville kriitikoille astua esiin.
Tähdet:  Muista, että keskivertolevy on **1/2 tai ***. Vain aniharva levy on ***** tai 1/2.
Arviosi:

Halutessasi voit käyttää tekstissäsi myös seuraavia HTML -merkkejä:
<b> <i> <a> <em> <br> <strong> <blockquote> <tt> <li> <ol> <ul>

Kommenttien keskiarvo: ****-

JariJ kommentoi 18.11.2011:
Pisteet: *****
Nyt ollaan vahvasti samalla linjalla, kilpailee vuoden levystä parhaasta kotimaisesta Rubikin kanssa aika lailla tasapäisesti. Aiemmin en ole muutamia irtobiisejä lukuunottamatta juurikaan Chisusta intoillut, mutta Kun valaistun vetää asian täysin uusiksi. Sabotage on kieltämättä kierrätystä, mutta toimivaa sellaista ja Tie on yksi vuoden parhaista siivuista kansainväliset mukaan luettuna. Tärkeintä on kuitenkin koko pitkäsoiton laadukkuus, ei yhtäkään "sinne päin"-vetäisyä, vaan täyttä tavaraa alusta loppuun.

Klassikkokamaa isolla koolla.
elscorcho kommentoi 21.11.2011:
Pisteet: ***--
Mä olen taas vähän eri linjoilla, oli jonkinasteinen pettymys tää levy. Vapaa ja yksin oli 85-prosenttisesti ässäkamaa, mutta mun mielestä tää uusi on harmillisen epätasainen paketti. Loistavan alkukolmikon (etenkin Sabotage on vuoden biisejä) jälkeen vain Tie ja Veneretki kääntyvät positiivisen puolelle. Kriisit on yksinkertaisesti todella ärsyttävä, ja loput vähän mitäänsanomattomia.
jani_e kommentoi 21.11.2011:
Pisteet: ***--
Komppailen elscorchoa, vaikka pettymyksestä on turha puhua ilman odotuksia. Ei pärjää edeltäjälleen. Parhaimmillaan häkellyttävä ja maaginen, mutta liikaa perus-ok-huttua. Onnistuessaan Chisu osuu hirmukorkealle, korkeammalla kuin useimmat, mutta kokonaisuutena levy jättää toivomisen varaa.
JariJ kommentoi 21.11.2011:
Pisteet: *****
Mulle tää toimii ehkä sen takia niin hyvin, etten ole aiemmin juurikaan Chisua kuunnellut, mitä nyt vaimo on vähän yrittänyt aivopestä automatkoilla. Noista vanhemmista oon oikeastaan diggaillut vain tuota Sama nainen-biisiä, kun taas Baden-Baden ja noi muut hittirenkutukset on mennyt aika lailla ohi tutkan. Tässä levyssä on kyllä jotain maagista, eikä edes tuo hölmöhkö Kriisit onnistu levyä pilaamaan. Jotain samaa kuin Sophie Zelmanin parhaissa levyissä vaikka tuotanto onkin selvästi enemmän "pop".
Artistihaku
Artisti

Chisu

Levyarviot

Livearviot