Levyarvio

Queen: The Platinum Collection, Vol. 1 - 3

***1/2-
Youtube last.fm

Arvioi levyä:

Ohjeet/Säännöt levykommentointiin:
  1. Kirjoita kyseisestä levystä/arviosta/kommenteista.
  2. Vältä mauttomuuksia, kiroilua, epäasiallisuuksia.
  3. Yritä löytää uusi näkökulma, mitä muut eivät ole vielä löytäneet.
  4. Arvio tai sen kommentointi on yhden ihmisen mielipide. Mikäli olet eri mieltä, voit kriittisestikin kommentoida sitä tai vaikka arvioida levyn uudelleen. Muista kuitenkin perustella mielipiteesi.
Mitkä kommentit tullaan poistamaan:
  1. Vain muutaman sanan sisältävät kommentit.
  2. Kommentit, joissa on mauttomuuksia, kiroilua, epäasiallisuuksia.
  3. Kommentit, jotka toistavat aikaisempia kommentteja ja eivät näin ollen tuo mitään uutta.
  4. Tekstit, jotka eivät sisällä mitään kommentointia (esim. 'ihan mielettömän hyvä, osta levy, maailman paras bändi, rakastan eusebiusta, jee!!!!' -tyyppiset tekstit poistetaan).
Muista: Tämä on mahdollisuus piileville kriitikoille astua esiin.
T√§hdet:  Muista, ett√§ keskivertolevy on **1/2 tai ***. Vain aniharva levy on ***** tai 1/2.
Arviosi:

Halutessasi voit käyttää tekstissäsi myös seuraavia HTML -merkkejä:
<b> <i> <a> <em> <br> <strong> <blockquote> <tt> <li> <ol> <ul>

Kommenttien keskiarvo: ****1/2

Nimetön kommentoi 19.04.2003:
Pisteet: ****1/2
Joo. Ostelin itsekin tuon kokoelman tässä yks päivä, kun Anttilasta kohtuuhintaan sai. Joskun ysiluokalla tuli eräältä luokalla olleelta uimaripojalta lainattu Innuendo ja sitä kuunneltua pyörämatkoilla kouluun. Mulle Bohemian Rhapsody jo yksissään olisi ollut hyvä syy ostaa kokelma, kun mulla ei sitä taida tällä hetkellä olla muulla kuin Wayne's World kakkosen kokoelma-cd:llä. Anyway, mäkin tykkäsin eniten ykköskokoelmasta, mistä löytyi parhaiten tykittävää matskua. Kakkoslevy mulla taitaa olla tällä hetkellä c-kasetilla mutsin luona, joten se oli siltä pohjalta tuttua kamaa ja ei siten tuottanut yllätyksiä. Ja kolmosesta mäkään en hirveästi välittänyt.

t. Tabbi
Nimetön kommentoi 04.08.2004:
Pisteet: *****
Queen levyt on aina parhaita, oli mikä tahansa levy kyseessä. Onko kukaan tullu ikinä ajateex että koko maailmas ei oo enää niin loistavaa ja samanlaista bändiä kuin gueen, kun freddie mercury kuoli, kuoli samalla koko yhtye, siksi queenin biisit elää aina ja ikuisesti täysillä!!!
Nimetön kommentoi 10.02.2005:
Pisteet: ****-
Queen oli parhaimmilaan 70 luvulla ja 80 luvun alussa oli vielä pari hyvää levyä ennen the works levyä (lukuunottamatta i go crazy kappaletta joka oli sinkun b puoli(jonka olisi pitänyt olla levyllä ilman muuta)) muutamia hyviä kappaleita tuli vielä a kind of magic , miracle, ja innuendo levyllä. muuten se on vision kapple on helkkarin hyvä vaikka pää arvostelia haukkukin sen :)
Artistihaku
Artisti