Levyarvio

The Rasmus: Dead Letters

***--
Youtube last.fm

Arvioi levyä:

Ohjeet/Säännöt levykommentointiin:
  1. Kirjoita kyseisestä levystä/arviosta/kommenteista.
  2. Vältä mauttomuuksia, kiroilua, epäasiallisuuksia.
  3. Yritä löytää uusi näkökulma, mitä muut eivät ole vielä löytäneet.
  4. Arvio tai sen kommentointi on yhden ihmisen mielipide. Mikäli olet eri mieltä, voit kriittisestikin kommentoida sitä tai vaikka arvioida levyn uudelleen. Muista kuitenkin perustella mielipiteesi.
Mitkä kommentit tullaan poistamaan:
  1. Vain muutaman sanan sisältävät kommentit.
  2. Kommentit, joissa on mauttomuuksia, kiroilua, epäasiallisuuksia.
  3. Kommentit, jotka toistavat aikaisempia kommentteja ja eivät näin ollen tuo mitään uutta.
  4. Tekstit, jotka eivät sisällä mitään kommentointia (esim. 'ihan mielettömän hyvä, osta levy, maailman paras bändi, rakastan eusebiusta, jee!!!!' -tyyppiset tekstit poistetaan).
Muista: Tämä on mahdollisuus piileville kriitikoille astua esiin.
Tähdet:  Muista, että keskivertolevy on **1/2 tai ***. Vain aniharva levy on ***** tai 1/2.
Arviosi:

Halutessasi voit käyttää tekstissäsi myös seuraavia HTML -merkkejä:
<b> <i> <a> <em> <br> <strong> <blockquote> <tt> <li> <ol> <ul>

Kommenttien keskiarvo: ****1/2

Nimetön kommentoi 02.12.2003:
Pisteet: *****
Mun Mielestä The Rasmus On Aivan Mahtava Bändi Ja Laurilla On Tosi Ihana Ääni! Ja Tämä Levy On Ehkäpä Rasmuksen Kaikista Paras Levy!!
Nimetön kommentoi 21.02.2004:
Pisteet: ****1/2
Todellakin loi´stava levy, mutta ei mikään mestari teos.
Rasmujen vanhoille levyille kyllä 10 muttei tälle sitä voi ihan antaa... sorry.
Nimetön kommentoi 13.03.2004:
Pisteet: *****
mahtava albumi, josta huomaa että pojat ovat kasvaneet ainakin musiikillisesti, ehkä muutenkin :) dead letters ylitti kaikki odotukseni, enkä enää epäile etteikö tällä saataisi muutakin maailmaa haltuun. erityisesti mieleen jäävät kaunis funeral song, the one i love ja not like the other girls. ei voi muuta kuin itkeä. ja mikäs siinä, hyvä albumi herättää tunteita. kymppi siitä, että uskallettiin lähteä muuttamaan musiikki-tyyliä ilman sen kummempia rajoitteita. se todella kannatti.
Nimetön kommentoi 11.06.2004:
Pisteet: *****
Paras Rasmuksen tähänastinen levy. Raskaammat soundit, synkempiä biisejä, surullisempia sanoituksia. Kyllä ovat ajat muuttuneet kultaisista Playboys-ajoista. Aloitusbiisistä, First Day Of My Life:stä en aluksi pitänyt kauheasti. Jotenkin se ei vain kolahtanut, mutta kun siitä tuli single ja sitä alettiin soittaa radiossa tajusin minäkin sen olevan loistava. Kunnon rock-meininki kohdallaan. Myöskään viimeisestä (Funeral Song) ja toiseksi viimeisestä (Back In The Picture) en aluksi pitänyt kovinkaan paljon. Back In The Picture on ehkä edelleenkin liian pirteää minulle, mutta kyllä sitä nyt kuuntelee. Funeral Song:n albumiversiosta en edelleenkään pidä kovinkaan paljon, mutta singleversio onkin sitten sitäkin parempi. Rummutko sen sitten tekevät, en tiedä... Muut kappaleet ovat kaiken kaikkiaan loistavia, erityisesti rauhallinen Not Like The Other Girls. Lempikappaleeni albumilta. Hidas ja koskettava, jotenkin kaihoisa. Ei sellaista perussiirappia kuten yleensä muilla poppipoikabändeillä. "Oi Ullaa, tuu takaasi ku mä susta niin tykkään, yyhyhyy". Tosin The Rasmushan onkin rockia.. :) Kaiken kaikkiaan tätä levyä on aina ilo kuunnella. Olen aina pitänyt Rasmuksesta (nojaa, Fallingista lähtien), mutta suuri fani olen ollut vasta vuoden 2003 syksystä. Muistakseni.. Akin, Eeron ja Paulin upeaa soittoa säestää Laurin sanoinkuvaamattoman upeä ääni. Voiko parempaa toivoa? Suosittelen.
Nimetön kommentoi 20.06.2004:
Pisteet: *****
the rasmus rulez 4ever!levy on aivan huippu!varsinkin;still standing, not like other girls ja funeral song kolahtavat ja kovaa!!!
Nimetön kommentoi 15.09.2004:
Pisteet: *****
Joo se nyt on vaan niin että RASMUS RULES!! Mää oon ollu Rasmuksen fani jo ainaki 100 vuotta ja julisteitaki on jotai ziljoona ja kaikkee muuta jännää =D nii ja täst levyst: must tää uus tummempi dead lettersin tyyli on parempaa ku se aiempi poppihommeli, mut tietty sekin kolahtaa! ja parhaat biisit dead lettersilt on first day of my life, guilty (siis se radios soitettu versio)ja hmm.. no ne kaikki on hyvii!!! joo lauri on niin ihana jne. että näin <3
Nimetön kommentoi 25.10.2004:
Pisteet: *****
The Rasmus rokkaa enemmän kuin koskaan ennen. Kaikki levyt löytyy hyllystä ja biisiä jokaiseen mielentilaan. Dead Letters on kokonaisuutena paras Inton (Innon?) kanssa. Vaikka kaikki levyt meikäläiseen onkin kolahtaneet, Dead Letters kaikkein koviten. Sanoitukset toimii paremmin kuin aikaisemmin. Tänks, Rasmut!
Nimetön kommentoi 13.12.2004:
Pisteet: ****1/2
Ihan törkeen hyvä levy,Laurin ääni kuulostaa tosi ihanalt.Melkein kaikki biisit on mun mielest hyvii.Parhait on tietyst In The Shadows,First day of my life,In my life ja Funeral song.
Jotkut on ehkä vähän huonompii,mut mikää ei mun mielest oo varsinaisesy huono.
Nimetön kommentoi 06.01.2005:
Pisteet: **1/2--
Kaikki kappaleet ovat ihan hyviä. Muiden yläpuolelle nousee mielestäni Guilty. Silti tämä levy ei mikään kovin erikoinen ole, pääosin rutiinilla tehty. Kun katson levyhyllyäni niin en tätä siellä ekaksi ottaisi. Monen kuuntelukerran jälkeen käy puuduttavaksi.
Nimetön kommentoi 08.02.2005:
Pisteet: ****1/2
Mun mielest levy on tosi hyvä,kaikki on kohallaan,LaURIL ON IHANA ääni,musa on entist parempaa ja biisejä on just sopivan verran=)
Rasmuksen levyt on aina vaan parempii ja parempii...Kauhistuttaa vaan ajatella miten hyvä kundien seuraava levy on....=D
Kaqikille rasmus faneille terkkui.....
Nimetön kommentoi 02.03.2005:
Pisteet: ****1/2
En aivan viittä tähteä anna koska aina on parantamisen varaa, mutta pidän kyllä kovasti tästä albumista(no joo,rakastan sitä <3).....se on hyvin erilainen kuin esim. playboys, mutta ei voi kuitenkaan erehtyä mistä bändistä on kyse. :) Melankolista mutta myös energistä musiikkia ja mahtavat lyriikat joista voi löytää itsensäkin.Dead letters on tosi tärkeä minulle!!! En pistä pahakseni jos seuraava levy jatkaa samaa linjaa, tosin vähän enemmän sais olla rosoa,esim. laurin ääntä ei tarvitsisi mixata niin puhtaaksi.
Sparrow kommentoi 20.10.2006:
Pisteet: *****
Parasta rasumsta piiiiitkiin aikoihin. Pitään olen ajatellut rasmusta "vain rasmuksena" mutta dead leterssin myötä tämä kuva on kokenut väkivaltaisen poistumisen mielestäni, rasmus jyrää!!
Sparrow kommentoi 20.10.2006:
Pisteet: *****
Hyvä, pojat! Rasmuksen paras levy piiiiiiiiiitkiin aikoihin! olen aikaisemmin pitänyt lauria ja muita "vain rasmuksena", mutta dead leters muutti pysyvästi mielikuvaani, ja vanha ajatuspilvi koki erittäin väkivaltaisen poistumisen mielestäni!
Artistihaku
Artisti