Levyarvio

The Crash: Wildlife

****1/2
Youtube last.fm

Arvioi levyä:

Ohjeet/Säännöt levykommentointiin:
  1. Kirjoita kyseisestä levystä/arviosta/kommenteista.
  2. Vältä mauttomuuksia, kiroilua, epäasiallisuuksia.
  3. Yritä löytää uusi näkökulma, mitä muut eivät ole vielä löytäneet.
  4. Arvio tai sen kommentointi on yhden ihmisen mielipide. Mikäli olet eri mieltä, voit kriittisestikin kommentoida sitä tai vaikka arvioida levyn uudelleen. Muista kuitenkin perustella mielipiteesi.
Mitkä kommentit tullaan poistamaan:
  1. Vain muutaman sanan sisältävät kommentit.
  2. Kommentit, joissa on mauttomuuksia, kiroilua, epäasiallisuuksia.
  3. Kommentit, jotka toistavat aikaisempia kommentteja ja eivät näin ollen tuo mitään uutta.
  4. Tekstit, jotka eivät sisällä mitään kommentointia (esim. 'ihan mielettömän hyvä, osta levy, maailman paras bändi, rakastan eusebiusta, jee!!!!' -tyyppiset tekstit poistetaan).
Muista: Tämä on mahdollisuus piileville kriitikoille astua esiin.
Tähdet:  Muista, että keskivertolevy on **1/2 tai ***. Vain aniharva levy on ***** tai 1/2.
Arviosi:

Halutessasi voit käyttää tekstissäsi myös seuraavia HTML -merkkejä:
<b> <i> <a> <em> <br> <strong> <blockquote> <tt> <li> <ol> <ul>

Kommenttien keskiarvo: *****

walbu kommentoi 16.08.2002:
Pisteet: ****-
mitäkähän mä olisin tästä levystä tänään kirjoittanut? ainakin laajemmin ja laveammin. edelleen melko säännöllisessä kuuntelussa, mutta siltikin diggailen aikaisempaa comfort deluxea enemmän. tosin esim. new york on kyllä ihan hulvetin hyvä iloinen rokkitykitys. ja yhtyeen videot on kyllä musiikin näköisiä, pisteet siitä. brunilan lauluhan on vähän kuin jääkiekko, toiset tykkää toiset ei... mut so not sanoi mäkikotkakin aikoinaan
Niphredil kommentoi 21.08.2004:
Pisteet: *****
Taisinpa kuulla ensimmäisen kerran Crashia vasta nähdessäni Still Aliven musavideon, eli siitä ei voi olla kovain kauan, ehkä reilun vuoden verran, mutta ihastuin samantien Teemu Brunilan omalaatuiseen ääneen ja ko biisin hauskoihin soundeihin. Kuuntelinpa sitten hieman lisää ja lisää ja lisää The Crashia, ja kaikki huipentui, kun muutama viikko sitten olin Ankkarockissa katsomassa tämän loistokkaan bändin keikkaa. Ei voi muuta sanoa, kun että hemmetin hienoa työtä, pojat. On se hyvä, että kaikkien Anttituiskujen ja Christianforssien keskellä on yksi Teemun kaltainen helmi, joka kuulostaa omalta itseltään eikä keneltäkään muulta. Nii myös tällä levyllä. Ihanaa!
orava kommentoi 30.09.2004:
Pisteet: *****
mahtava mahtava mahtava. Maailman parhain popparibändi on kyseessä. Jokaikinen biisi tällä levyllä on upea, jokaikinen saa hymyilemään ja olon hirvittävän onnelliseksi. Varsinkin ensimmäinen biisi, eli Star. On vaikea arvostella levyä, joka on todella ylihyvä. Wildlife on niin upea, että oma levyni on pian kulunut puhki. Sopii mielentilaan kuin mielentilaan ja aina vain parantaa oloa! Teemu Brunilan söpöilyääni jää todellakin päähän ja sitä on saatava koko ajan lisää ja lisää.
Uskomattoman ihanaa musiikkia!!
Nimetön kommentoi 06.12.2004:
Pisteet: *****
Tämähän on huippulevy!Star on loistava avaus kappale.Kaikki kappaleet sopivat hyvin tähän levyyn.Muitakin hyviä levyjä on,mutta tämä on niistä paras.
Nimetön kommentoi 06.12.2004:
Pisteet: *****
Olen oikeasti Miksu,mutta en saanut omaa nimimerkkiä.Tämä levy on mielestäni arvokas siitä,että tässä on niin hirveän hyviä kappaleita.Wildlife on varmaan parhain THE CRASHin levyistä.Taisin ensimmäisen kerran ruveta itkemään,kun kuuntelin avaus kappaletta eli STARia.Kaikki tähän levyyn kuuluvat kappaleet voivat olla SUOMALAISEN popin historiaa.
Nimetön kommentoi 10.12.2004:
Pisteet: *****
Joskus tuntuu siltä,että esim.Backstreet boysien levyssä ei ole mitään iloa,mutta Wildlife:ssa on!Teemu Brunilan uskomattoman ihanan äänen ansiosta mikään kappale ei ole mytyssä.Tätä levyä tekee mieli kuunnella uudestaan ja uudestaan.Jos joku väittää että tämä crashien levy ei ole hyvä,hän on mielestäni väärässä.STARista tulee mieleen kaikki maailman ihanimmat asiat.Toivottavasti tulee crasheiltä vieläkin mainiota musiikkia.Ei voi muuta sanoa kuin tästä ei crashit huonone!
Nimetön kommentoi 17.12.2004:
Pisteet: *****
The crash.Hmm...kyseessä on Suomen paras pop yhtye.Itse pidän The crashistä.Mainioita kappaleita koko ajan lisää ja lisää.Jos kaikki kappaleet ovat yhdessä levyssä,syntyisi mainio pop-levy.Mainiota pop musiikkia.
letteri kommentoi 30.04.2005:
Pisteet: *****
Tämähän on oikea levy!Parempaa saa kyllä hakea!Jos on joku joka ei pidä crashista,saa luvan kuunnella tämän levyn ja antaa parhaat pisteet.Tähtiä annoin loistavista kappaleista,loistavasta sähköpianon käytöstä,brunilan äänensävystä ja paljosta muusta!The crash on kyllä suomen paras poppibändi!!
Artistihaku
Artisti

The Crash

Levyarviot

Livearviot