Levyarvio

Foo Fighters: One By One

***1/2-
Youtube last.fm

Arvioi levyä:

Ohjeet/Säännöt levykommentointiin:
  1. Kirjoita kyseisestä levystä/arviosta/kommenteista.
  2. Vältä mauttomuuksia, kiroilua, epäasiallisuuksia.
  3. Yritä löytää uusi näkökulma, mitä muut eivät ole vielä löytäneet.
  4. Arvio tai sen kommentointi on yhden ihmisen mielipide. Mikäli olet eri mieltä, voit kriittisestikin kommentoida sitä tai vaikka arvioida levyn uudelleen. Muista kuitenkin perustella mielipiteesi.
Mitkä kommentit tullaan poistamaan:
  1. Vain muutaman sanan sisältävät kommentit.
  2. Kommentit, joissa on mauttomuuksia, kiroilua, epäasiallisuuksia.
  3. Kommentit, jotka toistavat aikaisempia kommentteja ja eivät näin ollen tuo mitään uutta.
  4. Tekstit, jotka eivät sisällä mitään kommentointia (esim. 'ihan mielettömän hyvä, osta levy, maailman paras bändi, rakastan eusebiusta, jee!!!!' -tyyppiset tekstit poistetaan).
Muista: Tämä on mahdollisuus piileville kriitikoille astua esiin.
Tähdet:  Muista, että keskivertolevy on **1/2 tai ***. Vain aniharva levy on ***** tai 1/2.
Arviosi:

Halutessasi voit käyttää tekstissäsi myös seuraavia HTML -merkkejä:
<b> <i> <a> <em> <br> <strong> <blockquote> <tt> <li> <ol> <ul>

Kommenttien keskiarvo: ****1/2

Nimetön kommentoi 21.02.2004:
Pisteet: ****1/2
Loistava levy, kyllä suesittelen kaikkia ostamaan.
Nimetön kommentoi 16.06.2004:
Pisteet: *****
Ostaessani levyn, olin kuullut siltä vain yhden kappaleen. Minulla ei siis ollut aavistustakaan, mitä se sisälsi. Kuuntelin sen läpi jännittyneenä ja yllätyin hyvin positiivisesti! Todella hyvä levy, kannattaa hankkia!
Nimetön kommentoi 18.08.2004:
Pisteet: ****1/2
Todella hyvä levy kertakaikkiaan!!! :D
Disenchanted Lullaby, All My Life ja Come Back on leyn parhaat biisit (mun mielestä)jag tycker! ;)
Nimetön kommentoi 02.09.2004:
Pisteet: *****
Dave Grohl on tehnyt mahtavia biisejä , parhaimpia mitä itse olen ff :ltä koskaan kuullut tosin tämä levy onkin minun ensimmäinen foo fighters -levy joten se siitä. Mutta en olisi sitä ostaessani uskonut millaisen kokemuksen tulen kuulemaan. Ainoa biisi jonka olin levyltä kuullut oli "All my life" -biisin intro Koffin konserttimainoksessa. "All my life" on mahtava biisi kitara introineen ja punksävyisine kertosäkeineen. Kakklosbiisi "Low" oli mielestäni rakettimainen ja jotenkin sekava ensimmäisellä kuulemalla , vasta kolmas vai oliko se neljäs kuuntelukerta sai minut ymmärtämään biisin idean. Kolmosraita "Have it all" on loistava kuten myös "Time like these". Seuraava raita on mielestäni hieman lattea "Disenchanted lullaby" on kuitenkin kuunneltava raita. "Tried of you" oli mielestäni aluksi vain levylle tehty "täyte" raita mutta tässä on sama homma kuin "Low" -biisissä. "Halo" on loistava biisi mutta sitten alkaa kakkostason biisit ("Overdrive" -kappaletta ei lasketa mukaan) jotka eivät oiken sytytä ja ajattelen että mitä pastillia tämä on?. Onko tämä jotain ylijäämäkamaa vai onko tämä foo fighterssiä ollenkaan? "Burn away" -biisi alkoi tuntua hyvältä tossa toukokuun lopulla, mutta kun kuuntelin sen kolme viikkoa myöhemmin en ymmärtänyt miten se biisi huononi. Eikö viininkin pitäisi parantua vanhetessaan? "I don' t understand". "Come back" -kappale on sellainen joka ei sytytä sillälailla niin kuin levyn 6-7 ensimmäistä raitaa. Loppuarvio on kuitenkin ihan hyvää , ennemminkin kuuntelisin "Burn awaytä" kun joutuisin telomaan korviani erään Robin Williamsin musiikilla. Levy teki hyvää korville ja suosittelen sitä jos joitain kiinnostaa. Koulussa missä käyn , ei kukaan ole kuullutkaan koko bändistä , vaikka soittiinkin "Overdriven" koulun päivänavauksessa.Suosittelen.
Nimetön kommentoi 09.10.2004:
Pisteet: *****
YKSI PARHAISTA KOSKAAN KUULEMISTANI LEVYISTÄ! V***U ETTÄ KYLLÄ JOKU OSAA TEHDÄ HYVIÄ BIISEJÄ! MUUTAMAT BIISIT OVAT KYLLÄ MELKO TYLSIÄ,
(Times like these, Disenchanted lullaby, Come back) MUTTA KYLLÄ NIITÄKIN KUUNTELEE . PARHAAT BIISIT MUN MIELESTÄ ON All my life, Low, Have it all, Halo ja Tired of you. JOS ARVOSTELLAAN MYÖS SE ERIKOISJULKAISUN MUKANA TULLUT DVD, NIIN SIINÄ OLIS SAANUT OLLA ENEMMÄN MATSKUA JA EKSTROJA. MUT KYLLÄ SE ALLMYLIFEn VIDEO OLI HYVÄ!
IHAN LOISTAVA KOKO JULKAISU!
Nimetön kommentoi 28.12.2004:
Pisteet: ***--
Eipä tältä levyltä oikeen muuta kivaa löydy kuin all my life ja come back. Ihan hyvää poppia kuitenkin..
Artistihaku
Artisti

Foo Fighters

Levyarviot

Ajankohtaista

Livearviot