Levyarvio

The Smashing Pumpkins: Earphoria

**---
Youtube last.fm

Arvioi levyä:

Ohjeet/Säännöt levykommentointiin:
  1. Kirjoita kyseisestä levystä/arviosta/kommenteista.
  2. Vältä mauttomuuksia, kiroilua, epäasiallisuuksia.
  3. Yritä löytää uusi näkökulma, mitä muut eivät ole vielä löytäneet.
  4. Arvio tai sen kommentointi on yhden ihmisen mielipide. Mikäli olet eri mieltä, voit kriittisestikin kommentoida sitä tai vaikka arvioida levyn uudelleen. Muista kuitenkin perustella mielipiteesi.
Mitkä kommentit tullaan poistamaan:
  1. Vain muutaman sanan sisältävät kommentit.
  2. Kommentit, joissa on mauttomuuksia, kiroilua, epäasiallisuuksia.
  3. Kommentit, jotka toistavat aikaisempia kommentteja ja eivät näin ollen tuo mitään uutta.
  4. Tekstit, jotka eivät sisällä mitään kommentointia (esim. 'ihan mielettömän hyvä, osta levy, maailman paras bändi, rakastan eusebiusta, jee!!!!' -tyyppiset tekstit poistetaan).
Muista: Tämä on mahdollisuus piileville kriitikoille astua esiin.
Tähdet:  Muista, että keskivertolevy on **1/2 tai ***. Vain aniharva levy on ***** tai 1/2.
Arviosi:

Halutessasi voit käyttää tekstissäsi myös seuraavia HTML -merkkejä:
<b> <i> <a> <em> <br> <strong> <blockquote> <tt> <li> <ol> <ul>

Kommenttien keskiarvo: **1/2--

Nimetön kommentoi 18.12.2002:
Pisteet: ****-
meikä olisi halunnut kuulla myös melloncollien biisejä tällä levyllä, mutta ei voi mitään. Onhan tässäkin uskomattomia helmiä, mutta parempaa olisin kuitenkin toivonut....
PcUnreal kommentoi 29.07.2005:
Pisteet: *1/2---
Kuultuani muutaman biisin bändiltä radion ja Mtv:n kautta, ostin Earphorian testikuuntelematta sitä ensin. PETTYMYS. En saanut levyn yhdestäkään kappaleesta mitään irti. Levyltä ei välittynyt millään tapaa keikkojen tunnelma, eikä myöskään bändin pyrkimys "vetää enemmällä munalla" studiotilanteeseen verrattuna. Kumpaakin varmasti löytyi tämän live-kokoelman tallenteita otettaessa.

Mielikuva bändistä parani myöhemmin kummasti, kun ostin heidän Greatest Hits-kokoelman. Uskoa oli vielä sen verran jäljellä, etten testikuunnellut sitäkään ;)
JariJ kommentoi 29.07.2005:
Pisteet: **1/2--
Olette kyllä oikeilla jäljillä. Earphoria on Pumpkinsin muutoin loistavassa katalogissa - jos ei nyt häpeäpilkku - niin ainakin sellainen sitkeä harmaa tahra. Joissain diskografioissa levyä ei tosin edes lasketa varsinaisten Pumpkins-julkaisujen joukkoon, vaan kyse on jostain virallisen tuotoksen ja bootlegin epämääräisestä välimallista. Haisee siis vahvasti levy-yhtiön omalta tuotokselta (=rahastukselta), jolla on yritetty nyhtää viimeisetkin pennit loppuaan lähenevästä lypsylehmästä. Tämä siis koskee varsinkin levyn uudelleenjulkaisua vuonna 2002, alun perinhän Earphoria julkaistiin jo vuonna 1994, joka myöskin selittää vahvasti Siameseen ja Gishiin perustuvan setin.

Ns. Oikea, Corganin koostama (ja koko uran kattava) live voi olla kovaa kamaa, mutta sitä joudumme tod.näk. odottamaan pitkään, sillä tällä hetkellä näyttää vahvasti että Pumpkinsin taru ei olekaan lopussa ja uutta studiomatskua on tulossa vielä seuraavan parin vuoden aikana. Sikäli kun Corganin puheisiin on luottaminen.

Artistihaku
Artisti

The Smashing Pumpkins

Levyarviot

Ajankohtaista

Klassikko

Livearviot