Levyarvio

Deathlike Silence: Vigor Mortis

****-
Youtube last.fm

Arvioi levyä:

Ohjeet/Säännöt levykommentointiin:
  1. Kirjoita kyseisestä levystä/arviosta/kommenteista.
  2. Vältä mauttomuuksia, kiroilua, epäasiallisuuksia.
  3. Yritä löytää uusi näkökulma, mitä muut eivät ole vielä löytäneet.
  4. Arvio tai sen kommentointi on yhden ihmisen mielipide. Mikäli olet eri mieltä, voit kriittisestikin kommentoida sitä tai vaikka arvioida levyn uudelleen. Muista kuitenkin perustella mielipiteesi.
Mitkä kommentit tullaan poistamaan:
  1. Vain muutaman sanan sisältävät kommentit.
  2. Kommentit, joissa on mauttomuuksia, kiroilua, epäasiallisuuksia.
  3. Kommentit, jotka toistavat aikaisempia kommentteja ja eivät näin ollen tuo mitään uutta.
  4. Tekstit, jotka eivät sisällä mitään kommentointia (esim. 'ihan mielettömän hyvä, osta levy, maailman paras bändi, rakastan eusebiusta, jee!!!!' -tyyppiset tekstit poistetaan).
Muista: Tämä on mahdollisuus piileville kriitikoille astua esiin.
T√§hdet:  Muista, ett√§ keskivertolevy on **1/2 tai ***. Vain aniharva levy on ***** tai 1/2.
Arviosi:

Halutessasi voit käyttää tekstissäsi myös seuraavia HTML -merkkejä:
<b> <i> <a> <em> <br> <strong> <blockquote> <tt> <li> <ol> <ul>

Kommenttien keskiarvo: *****

ErasAutosuunnistaja kommentoi 20.06.2007:
Pisteet: *****
Deathlike Silencen radiossa tiuhaan soiva hittikipale Six Feet Under the Ground sai kiinnostumaan yhtyeestä ja jo Vigor Mortisin ensikuuntelu paljasti että tämän levyn ostossa rahat eivät menneet hukkaan. Upeasti tehty melodinen ja rankka rock-levytys vie kuuntelijan mukanaan kuin vuorovesi meren rannalle jääneet rojut. Soitto on tukevaa ja suvantokohdat ovat viimeisen päälle nappiin paikallaan. Ja kuin pisteenä i:n päälle levyn kansitaide kertoo täsmälleen mistä on kysymys.

Vokalistin upea ääni ja käsittämättömän komea äänen käyttö sopivat äänimaisemaan uskomattoman hienosti ja sanoista saa helposti selvää. Koskettimilla toteutetut koristelut saavat paikoin ihon kananlihalle. Kitarat kuljettavat tiukasti jyräten, sopivan lyhyet soolot ovat 1980-luvulla genreen koukkuun jääneelle kuin karkkia korville ja rytmiryhmä kuulostaa tolkuttoman täydelliseltä.

Edellinen näin totaalinen musiikkikokemus taisi olla vajaa kymmenen vuotta sitten ilmestynyt Oceanborn, joka silloin jäi autostereoihin soimaan puoleksi vuodeksi. Käykö Vigor Mortikselle samoin, aika näyttää, mutta pahalta näyttää. Edes kymmenennellä kuuntelulla ei tee tippaakaan mieli vaihtaa levyä. Ja tämä on kyseisen orkesterin ensimmäinen pitkäsoitto, uskomaton suoritus!
Artistihaku
Artisti

Deathlike Silence

Levyarviot

Livearviot