Levyarvio

CMX: Isohaara

****-
Youtube last.fm

Arvioi levyä:

Ohjeet/Säännöt levykommentointiin:
  1. Kirjoita kyseisestä levystä/arviosta/kommenteista.
  2. Vältä mauttomuuksia, kiroilua, epäasiallisuuksia.
  3. Yritä löytää uusi näkökulma, mitä muut eivät ole vielä löytäneet.
  4. Arvio tai sen kommentointi on yhden ihmisen mielipide. Mikäli olet eri mieltä, voit kriittisestikin kommentoida sitä tai vaikka arvioida levyn uudelleen. Muista kuitenkin perustella mielipiteesi.
Mitkä kommentit tullaan poistamaan:
  1. Vain muutaman sanan sisältävät kommentit.
  2. Kommentit, joissa on mauttomuuksia, kiroilua, epäasiallisuuksia.
  3. Kommentit, jotka toistavat aikaisempia kommentteja ja eivät näin ollen tuo mitään uutta.
  4. Tekstit, jotka eivät sisällä mitään kommentointia (esim. 'ihan mielettömän hyvä, osta levy, maailman paras bändi, rakastan eusebiusta, jee!!!!' -tyyppiset tekstit poistetaan).
Muista: Tämä on mahdollisuus piileville kriitikoille astua esiin.
Tähdet:  Muista, että keskivertolevy on **1/2 tai ***. Vain aniharva levy on ***** tai 1/2.
Arviosi:

Halutessasi voit käyttää tekstissäsi myös seuraavia HTML -merkkejä:
<b> <i> <a> <em> <br> <strong> <blockquote> <tt> <li> <ol> <ul>

Kommenttien keskiarvo: *****

Nimetön kommentoi 17.05.2003:
Pisteet: ****1/2
Tuleehan tämäkin selvitys hieman myöhässä, mutta tulkoon.
Minusta tämä oli kiintoisa mielipide, koska useimmat ovat verranneet Isohaaraa ennemmin Auraan, kuin Rautakanteleeseen, mutta hyvä että levy herättää tällaisia mielipiteitä.
Itseäni häiritsi se seikka, että tykkäsin henk.koht. huomattavan paljon Dinosta(CMX-puristit, nyt sopii käydä kimppuun!:D), vaikka kokonaisuutena siihen on edelleen hankala suhtautua. Ikinä en tiedä, kumpi levy pitäisi laittaa ensin soittimeen.
Sitten sellainen pikku seikka, nyt mennään jo mätkimään pilkkua nahkaisella lemmenpatukalla. Minun Sydämeni On Särkynyt on vasta toinen sinkku Isohaaralta, Pohjoista Leveyttä oli ensimmäinen.. mutta eipä tuolla paljoa merkitystä ole.
Sitten kommentoin taas omien mielipiteideni perusteella, mielestäni Vainajala on todellakin suorastaan huono levy. Biisit eivät jaksa kannatella sitä, koska soundit ovat ontot ja sliipatut - kyllähän sitä nyt vähemmänkin CMX:ää kuunnellut henkilö alkaa ihmettelemään, että mikäs on, kun ei koko ajan ole kaikenmaailman kilinää ja kitkutusta kaikkialla ja kitaravallikin on ohkainen.
Discopolis taas on mielestäni aivan huippu levy. Mutta jätetään se mielipide sitten siihen, riittää jo tämä.
Kuitenkin perhanan hyvin tiivistetty, rehellinen ja asiansa osaava arvio. Hyvä.
Nimetön kommentoi 27.02.2004:
Pisteet: *****
Loistava rock-levy, mutta saanen edelliselle arvostelijalle huomauttaa, ettei CMX keikkaillut ennen tätä levyä, joten keikkailemattomuudesta ei Dinosauruksen "lällyily" ei johtunut. Pojat vain sattuivat (monien muiden tapaan) pitämään progesta ja Dinosaurus oli progea. Ja loistavaa sellaista!
Nimetön kommentoi 12.01.2005:
Pisteet: *****
Takuuvarmaa työtä.Vankkaa soitantaa.Hitaammat biisit eivät huononna ollenkaan arvosanaa.Kuitenkin on todettava,että biisi Silmien takana ei oikein sovi albumille,vaikkakin on muuten hyvä biisi.Radioissa kivasti muuten soinut.Olisi sopinut hyvin Dinosaurukselle!Suuri kumarrus CMX:lle ja ei mene kovin kauan kun yhtye täyttää 20v
Artistihaku
Artisti

CMX

Levyarviot

Ajankohtaista

Klassikko

Livearviot