Levyarvio

The Killers: Sam´s Town

***1/2-
Youtube last.fm

Arvioi levyä:

Ohjeet/Säännöt levykommentointiin:
  1. Kirjoita kyseisestä levystä/arviosta/kommenteista.
  2. Vältä mauttomuuksia, kiroilua, epäasiallisuuksia.
  3. Yritä löytää uusi näkökulma, mitä muut eivät ole vielä löytäneet.
  4. Arvio tai sen kommentointi on yhden ihmisen mielipide. Mikäli olet eri mieltä, voit kriittisestikin kommentoida sitä tai vaikka arvioida levyn uudelleen. Muista kuitenkin perustella mielipiteesi.
Mitkä kommentit tullaan poistamaan:
  1. Vain muutaman sanan sisältävät kommentit.
  2. Kommentit, joissa on mauttomuuksia, kiroilua, epäasiallisuuksia.
  3. Kommentit, jotka toistavat aikaisempia kommentteja ja eivät näin ollen tuo mitään uutta.
  4. Tekstit, jotka eivät sisällä mitään kommentointia (esim. 'ihan mielettömän hyvä, osta levy, maailman paras bändi, rakastan eusebiusta, jee!!!!' -tyyppiset tekstit poistetaan).
Muista: Tämä on mahdollisuus piileville kriitikoille astua esiin.
Tähdet:  Muista, että keskivertolevy on **1/2 tai ***. Vain aniharva levy on ***** tai 1/2.
Arviosi:

Halutessasi voit käyttää tekstissäsi myös seuraavia HTML -merkkejä:
<b> <i> <a> <em> <br> <strong> <blockquote> <tt> <li> <ol> <ul>

Kommenttien keskiarvo: **---

KariK kommentoi 09.11.2006:
Pisteet: **---
The Killersin Hot Fuss oli sanalla sanoen erinomainen levy, joka samalla oli helposti kuulijaansa uppoava että hämmentävän pitkäikäinen. Se sisälsi todella monta tanssilattialle viettevää kappaletta ja ei ole ihme, että yhtye tällaisen levyn jälkeen lähtee ihan tosissaan suunnitelemaan uraa stadioneilla.

Valitettavasti vain Sam´s Town on kasa biisejä, joissa monessa potentiaalia vaikka mihin, mutta lähes jokainen on enemmän tai vähemmän ryssitty. Kappaleihin on keksitty loistavia melodioita, mutta ne hukataan lisäämällä osia, joiden paikkaa on vaikea puolustella. Brandon Flowers yrittää tuoda enemmän tunneskaalaa biiseihin, kera puhelaulujen ja ylisentamentaalisien kuorojen, mutta tulos synnyttää lähinnä vain myötähäpeää.

Koska en ole ollut kärpäsenä katossa, vaikea sanoa, kenen syytä tämä järkyttävä pettymys loppujen lopuksi on. Kaikki osapuolet tuottajasta bändiin ovat kuitenkin syyllistyneet itsekritiikin puutteeseen. Harvan levyn kohdalta voi yhtä selkeästi osoittaa kohtia kappaleista, joiden aikana olisi jonkun pitänyt kysyä rohkeasti: "mitä helvettiä te jätkät te oikein ajattelitte".

Jos olisin arvostellut aikanaan The Killersin ensimmäisen levyn, olisin antanut sille neljä ja puoli tähteä. Sam´s Town voisi olla hyvä levy, jos se tehtäisiin rankalla kädelle uudelleen. Nyt siitä ei voi kuunnella hyvin mielin kuin kappaleet When You Were Young ja Las Vegasia tarkoittavan nimikkobiisin, joka sekin syyllistyy liialliseen venyttelyyn.
Artistihaku
Artisti