Levyarvio

Eminem: The Eminem Show

****-
Youtube last.fm

Arvioi levyä:

Ohjeet/Säännöt levykommentointiin:
  1. Kirjoita kyseisestä levystä/arviosta/kommenteista.
  2. Vältä mauttomuuksia, kiroilua, epäasiallisuuksia.
  3. Yritä löytää uusi näkökulma, mitä muut eivät ole vielä löytäneet.
  4. Arvio tai sen kommentointi on yhden ihmisen mielipide. Mikäli olet eri mieltä, voit kriittisestikin kommentoida sitä tai vaikka arvioida levyn uudelleen. Muista kuitenkin perustella mielipiteesi.
Mitkä kommentit tullaan poistamaan:
  1. Vain muutaman sanan sisältävät kommentit.
  2. Kommentit, joissa on mauttomuuksia, kiroilua, epäasiallisuuksia.
  3. Kommentit, jotka toistavat aikaisempia kommentteja ja eivät näin ollen tuo mitään uutta.
  4. Tekstit, jotka eivät sisällä mitään kommentointia (esim. 'ihan mielettömän hyvä, osta levy, maailman paras bändi, rakastan eusebiusta, jee!!!!' -tyyppiset tekstit poistetaan).
Muista: Tämä on mahdollisuus piileville kriitikoille astua esiin.
T√§hdet:  Muista, ett√§ keskivertolevy on **1/2 tai ***. Vain aniharva levy on ***** tai 1/2.
Arviosi:

Halutessasi voit käyttää tekstissäsi myös seuraavia HTML -merkkejä:
<b> <i> <a> <em> <br> <strong> <blockquote> <tt> <li> <ol> <ul>

Kommenttien keskiarvo: ****-

Nimetön kommentoi 03.07.2002:
Pisteet: ***--
joo osaahan se eminem poppoineen kyllä sen myyvän kaavan kehittää
hyviä taustoja ja nuorisoon vetoavaa tekstitykistystä
without me n video on hassunhauska, robin 4ever
Nimetön kommentoi 08.07.2002:
Pisteet: ****-
"I'm the worst thing since Elvis Presley." Hmmm.... Mielenkiintoista! Tämä on lause on lainaus Eminemin uusimmalta pitkäsoitolta, joka jatkaa sitä vanhaa kunnon Eminem-tyyliä, joka on naurattanut, suututtanut ja inspiroinut varmasti meitä kaikkia viime vuosina. Jotkut pitävät häntä häirikkönä toiset taas Jumalana. Ota siitä nyt sitten selvä. Hänen flow eli sanavirta/riimittelytaito on aivan omaa luokkaansa, jolle nyky gansteri-rapista ei löydy vastustajaa. Taustalla häärivän west-coast pioneeri Dr.Dren avulla paketti on taattua tavaraa, joka nousee listojen kärkeen maassa kuin maassa.Tutuun tapaan jo heti levyn ensimmäisessä kappaleessa alkaen Eminem ei säästele paukkujaan vaan aloittaa tulituksensa. White America-biisissä Eminem antaa huutia kotimaansa valkoiselle väestölle ja samalla kertaa kunniansa kuulevat myös George W. Bush ja Osama bin Laden. Biisi Square Dance taas tarjoaa kuulialle ymmärryksen rajamailla olevia riiminippuja, jotka sekoittavat ja ihastuttavat kuuntelijaa. Sinkkuna julkaistu Without Me lyö viimeisen naulan arkkuun ja toimii todellisena riimipläjäyksenä, joka varmasti todistaa kaikille hänen taitonsa leikitellä sanoilla. Hailie's Song on levyn todellinen yllätys ja varmasti myös seuraava kassamagneetti.
Kappaleella Eminem jättää räppäämisen ja keskittyy laulamiseen.
Yllättävä veto, mutta se todellakin toimii.Meikäläisen silmin katsottuna levyllä on vain yksi ongelma ja se on levyn kesto. 80 minuuttia on hyvä idea, mutta 80 minuuttia Eminemiä putkeen on liian iso pala kakkua, jopa minulle. Levyn tekstit, niin kuin ennenkin, synnyttävät varmasti keskustelua, mutta "Let's do math / If I was black I wouldn't sold half." Niinpä niin..


JUSSI MYYR√Ą
Nimetön kommentoi 05.12.2003:
Pisteet: ***--
olen kuunnellut eminemiä aika paljo ja just tää eminem show on osoittautunut ongelmaksi muutaman kerran jälkeen ei enää löydy hyvää sanottavaa vaikka eminem on paras niin kyl 50 cent jyrää kans muutama kappale on vitun hyvää kamaa täl levyl esim: white american kertsi on hyvä ja toi without me mut jotkut on täyt paskaa tsekatkaa kaikki eminem fanit myös the marshall mathers ep se on jees fuck you ms cheney
Nimetön kommentoi 12.06.2004:
Pisteet: ****-
Eminem on se ainut räppäri joka iskee minuun. Hienot sanoitukset, ainakin herra sanoo mielipiteensä. Hailie's Song on sitä rauhallisempaa meininkiä. Eminem jopa laulaa siinä, ei pelkästään räppää, mikä on todella mukava yllätys. Kappale sinänsä ei sisällä suurempia melodioita, niinkuin eivät muutkaan, mutta albumin paras biisi, ehdottomasti. Without Me & Cleaning Out My Closet ovat loistavia, ja Sing For The Moment on myöskin hieman rauhallisempaa kamaa. My Dad's Gone Crazy-kappaleeseen on sisälletty mukavasti huumoria. Hailie laulaa siinä myös, mikä tuo albumiin mukavaa vaihtelua. On ilo kuunnella pikkuista. Square Dance on ehkä hieman erilainen, mutta ainakin minuun se iskee, samoin kuin Business. Mutta toisaalta levyllä on myös pari pettymystä, esimerkiksi Say What You Say. Sanoivat muut mitä hyvänsä, mutta minusta se on aika hirveä. When The Music Stops-biisiin on saatu pari feautoroijaa, mutta eipä se asiaa auta. Tosin ne muut ovatkin sitten niin hyviä, että ne kattavat jotenkuten ne pettymykset. Soldier on hieno biisi, mutta Superman.. Kyllähän sitä sinänsä kuuntelee, mutta aika..eh.. No, antaa olla. Kaikin puolin siis ihan mukava albumi, jonka kaikki hopparit varmasti haluavat levyhyllyynsä. Täyttä kymppiä en anna siltikään.
Nimetön kommentoi 30.09.2004:
Pisteet: ****1/2
Hän ontodellinen ruhtinas räppäämään. Minun mielestä hän on mailman paras räp-artisti.
Nimetön kommentoi 15.01.2005:
Pisteet: ***--
no...tuota...tähän levyyn on melko vaikeaa suhtautua. se ei ikinä yltäisi eminemin mahtavan marshall mathers lp:n tasolle, mutta se sisältää eminemin kaikkien aikojen parhaan biisin, nate doggin kanssa tehdyn till i collapsen.

suurin osa biiseistä on kyllä ihan keskinkertaisia, mutta vihaan esimerkiksi käsittämättömän yliarvostettu without metä, sillä vaikka biisi on muuten ihan kuunneltava, se on (tai oli aikanaan), kuten jo mainitsin, stressaavan muodikas. toisaalta tässä on taas se hyvä puoli, että tutstuin rap-musiikkiin juuri eminemin ansiosta, sillä eminem on (valkoisen ihonsa takia?) niitä harvoja rappareita, joiden musiikkia soitetaan muuallakin kuin mtv:n kello kahden aikaan yöllä tulevassa tunnin mittaisessa fett mtv-ohjelmassa.

vaikka en olekkaan mikään eminem-fani ja herra matherssin ääni lähinnä ärsyttää minua, niin kyllä levy on loppujen lopuksi ihan kuunneltavaa musakkia ja muutavat nerokkaat biisit nostavat sen kevyesti 50 centien, lloyd banksien ja outkastien (sekä uuden encoren) kaltaisen roskan yläpuolelle, mutta siitä huolimatta on myönnettävä se tosiseikka, että tästä on vielä pitkä matka johonkin snoop doggy doggin doggystyleen tai mc renin ruthless for lifeen.
Jessica-92 kommentoi 08.06.2006:
Pisteet: *****
T√§m√§ on kyll√§ ehdottomasti EMINEMIN t√§h√§n astinen paras levy! edelliset ovat olleet hiukan synkempi√§ ja biisien sanoitukset vihaisia, (emi fanit tiet√§√§ mit√§ tarkoitan=) mutta kyll√§ niilt√§kin levyilt√§ hittej√§ l√∂ytyy! White America tykitt√§√§ kovaa kamaa.. heheh.. mutta BISNESS se vasta onkin jotain!! Tarttuva rytmi, hyv√§t sanoitukset ja taustat! Cleanin` out my closet on.. on.. miten sen voi kuvailla.. aika rankka mutta tosi kamaa! (skitit on hauskoja, paitsi se kiss..) Without me ei ole turhaan hyv√§ksi kehuttu biisi, ja video on, kuten joku aikasemmin sanoikin, hassun hauska! Superman on (uskokaa tai √§lk√§√§) mielest√§ni aika miellytt√§v√§ vaikka se sellasta √§hkimist√§ ainakin sen naisen osalta on..;) Hailie`s song on todella ihana vaikka emi ei selv√§stikk√§√§n osaa laulaa!! `Till I collapsen kertis jyr√§√§! Ja viimeinen biisi My daddy`s gone grazy on supermahtava! Hailie on niiiiiiiiiin suloinen..=)) pari biisi√§ mist√§ en dikannut, oli When the music stops (se on ihan seko) ja Drips.. ei kyll√§ Say godbye Hollywood:kaan ollut erityisen mahtava. EMINEM 4EVER!<3<3 ****¬Ĺ
Jessica-92 kommentoi 08.06.2006:
Pisteet: *****
tossa edellisess√§ piti olla nelja ja puol t√§htee! mut siihen vaan tuli viis! HYV√Ą√Ą KES√Ą√Ą KAIKILLE!
kaasis kommentoi 30.11.2006:
Pisteet: **1/2--
Tää on just sitä eminemiä jota olen oppinut vihaamaan! Tämä kaupallinen eminem kuulostaa juuri siltä itseltään.Kyllähän levyltä löytyy pari loistavaa raitaa esim.Till i collapse ja sing for the moment, mutta siihen se sitten jääkin.Kaikki jotka haluaa tutustua eminemin musiikkiin suosittelen tätä levyä,mutta ne jotka ymmärtävät hyvän päälle ostakaa Marshall Mathers LP tai oma suosikkini Slim Shady LP.
Artistihaku
Artisti

Eminem

Levyarviot