Levyarvio

Children Of Bodom: Are You Dead Yet?

****1/2
Youtube last.fm

Arvioi levyä:

Ohjeet/Säännöt levykommentointiin:
  1. Kirjoita kyseisestä levystä/arviosta/kommenteista.
  2. Vältä mauttomuuksia, kiroilua, epäasiallisuuksia.
  3. Yritä löytää uusi näkökulma, mitä muut eivät ole vielä löytäneet.
  4. Arvio tai sen kommentointi on yhden ihmisen mielipide. Mikäli olet eri mieltä, voit kriittisestikin kommentoida sitä tai vaikka arvioida levyn uudelleen. Muista kuitenkin perustella mielipiteesi.
Mitkä kommentit tullaan poistamaan:
  1. Vain muutaman sanan sisältävät kommentit.
  2. Kommentit, joissa on mauttomuuksia, kiroilua, epäasiallisuuksia.
  3. Kommentit, jotka toistavat aikaisempia kommentteja ja eivät näin ollen tuo mitään uutta.
  4. Tekstit, jotka eivät sisällä mitään kommentointia (esim. 'ihan mielettömän hyvä, osta levy, maailman paras bändi, rakastan eusebiusta, jee!!!!' -tyyppiset tekstit poistetaan).
Muista: Tämä on mahdollisuus piileville kriitikoille astua esiin.
Tähdet:  Muista, että keskivertolevy on **1/2 tai ***. Vain aniharva levy on ***** tai 1/2.
Arviosi:

Halutessasi voit käyttää tekstissäsi myös seuraavia HTML -merkkejä:
<b> <i> <a> <em> <br> <strong> <blockquote> <tt> <li> <ol> <ul>

Kommenttien keskiarvo: ****1/2

asennetta kommentoi 19.12.2005:
Pisteet: ****1/2
Tämä on aika hyvä. Hyvin osaavat pojat soittaa, niinkuin ovat aina osanneetkin. Kannattaisin ostamaan tämän cd:n, mutta ellei halua kuunnella 20 minuuttia kestäviä kitarasooloja, ja huutoa, ei edes kannata katsoa tätä levyhyllyllä (paitsi mielestäni juuri ne tekevät musiikista erikoisen) . Tämä on oikeastaan aika samanlaista, kuin vanha materiaali, mutta hyvää :D !
FrozenMoon kommentoi 16.01.2006:
Pisteet: ****-
Hm. COB on tehnyt suomalaista melodista metallia melko kunnioitettavan ajan. Vuosien varrella on tullut kaikenlaisia kokonaisuuksia. Something Wild lähenee jo melkein black metallia ja on levyssä lähellä sitä omaa parasta tyyliä, mutta sitten räjähti, Hatebreeder oli jättipotti loistavien kitarasoolojensa, mahtavan soitannan ja loistavien kappaleittensa takia. Follow The Reaperissä mentiin melodisempaan suuntaan ja kokonaisuudessa on huomattavasti hitaampia kappaleita kuin Hatebreederissä. Hate Crew Deathrollissa mentiin uusiin tuuliin. Levyssä hyödynnettiin selvää uusio thrash-metal tyyliä joka on valloillaan tässä uudessa Are You Dead Yet? levyssä.
Olen miettinyt, kun olen levyn kuunnellut semmoiset kymmenen kertaa, niin että en osaa enään sanoa, että minkälaista Bodomin pitäisi olla. Onko Are You Dead Yet levy vain musiikkia mitä bodom soittaa, vai onko tämä oikea ja ainoa bodom tyyli? Noh, onhan levyssä paljon hienoja ideoita ja komeita riffejä, mutta jättipotti ei ole kyseessä. Mietin pitkään, että annanko tälle levylle **** tähteä vai ***½, päädyin lopulta tähän neljään tähteen, koska levyssä on hyödynnetty tätä thrashimpaa tyylisuuntausta. Joissakin kappaleissa on kyllä todellisia tapporiffejä, kuten I You Want Peace..Prepare For War kappaleessa, joka on levyn komein kappale.
Levy ei tule koskaan ylittämään sitä mahtavuutta, mikä vilisee Hatebreeder levyssä, mutta Are You Dead Yet? on kannattava ostos COB faneille, vaikka pahimpia faneja en itse ole, mutta arvostan COB:n musiikkia.