Levyarvio

The Motorhomes: The Long Distance Runner

**1/2--
Youtube last.fm

Arvioi levyä:

Ohjeet/Säännöt levykommentointiin:
  1. Kirjoita kyseisestä levystä/arviosta/kommenteista.
  2. Vältä mauttomuuksia, kiroilua, epäasiallisuuksia.
  3. Yritä löytää uusi näkökulma, mitä muut eivät ole vielä löytäneet.
  4. Arvio tai sen kommentointi on yhden ihmisen mielipide. Mikäli olet eri mieltä, voit kriittisestikin kommentoida sitä tai vaikka arvioida levyn uudelleen. Muista kuitenkin perustella mielipiteesi.
Mitkä kommentit tullaan poistamaan:
  1. Vain muutaman sanan sisältävät kommentit.
  2. Kommentit, joissa on mauttomuuksia, kiroilua, epäasiallisuuksia.
  3. Kommentit, jotka toistavat aikaisempia kommentteja ja eivät näin ollen tuo mitään uutta.
  4. Tekstit, jotka eivät sisällä mitään kommentointia (esim. 'ihan mielettömän hyvä, osta levy, maailman paras bändi, rakastan eusebiusta, jee!!!!' -tyyppiset tekstit poistetaan).
Muista: Tämä on mahdollisuus piileville kriitikoille astua esiin.
Tähdet:  Muista, että keskivertolevy on **1/2 tai ***. Vain aniharva levy on ***** tai 1/2.
Arviosi:

Halutessasi voit käyttää tekstissäsi myös seuraavia HTML -merkkejä:
<b> <i> <a> <em> <br> <strong> <blockquote> <tt> <li> <ol> <ul>

Kommenttien keskiarvo: ****1/2

Nimetön kommentoi 05.09.2002:
Pisteet: ***1/2-
hienoinen pettymys, loistavan ekan levyn jälkeen…
orava kommentoi 30.09.2004:
Pisteet: *****
Tältä tuntui, kun kuuntelin levyä ensimmäistä kertaa: Matkustan johonkin ihmeelliseen paikkaan, jossa tapaan nämä otukset, jotka eivät koskaan nuku, ja joiden kanssa minun kuuluisi juosta. Siellä koen outoja hetkiä, välillä tuntuu kuin olisin avaruudessa... I wanna make you sing -kappaleen kohdalla nousin varmasti lattiasta. Se on niin upea. Psalm kosketti ja herkistelyä jatkui Go! -biisiin saakka. Siinä vaiheessa on jokaisen pakko hypätä sohvan perukoilta tanssimaan ja riehumaan ja laulamaan mukana. The End on hyvä lopetusbiisi, joka luo sellaisen mielikuvan, kuin yhtäkkiä heräisi transsista ja tajuaisi, että tämähän olikin vain levy. "You damn liars, you left me behind!" Musiikki aivan kuin olisi lähtenyt omia aikojaan jatkamaan matkaansa, kun taas kuuntelija ei enää pääse mukaan. Kuuntelija voi nähdä sielunsa silmin, kuinka juna, johon musiikki hyppäsi, menee jossain kaukana...

Kunnon poppisbändi. Hyväntuulinen ja sopii minunlaisen teinitytön huoneessa mellastavaksi musiikiksi. Sanoitukset olivat aika simppelit, mutta sympaattiset. Edellisen levyn sanat olivat astetta paremmat, mutta musiikki muuten oli tässä levyssä tarttuvampaa.

Levy aivan hämmensi minut. Rakastuin laulajan ääneen ja kappaleet saivat minut todellakin lentämään. Inspiroidun piirtämään muutamasta biisistä kuviakin. Suosittelen esimerkiksi junassa matkustavien musiikiksi tai onnellisuuskohtauksien hyppimispomppimismusiikiksi.
Artistihaku
Artisti