Levyarvio

Ryan Adams & The Cardinals: Cold Roses

****-
Youtube last.fm

Arvioi levyä:

Ohjeet/Säännöt levykommentointiin:
  1. Kirjoita kyseisestä levystä/arviosta/kommenteista.
  2. Vältä mauttomuuksia, kiroilua, epäasiallisuuksia.
  3. Yritä löytää uusi näkökulma, mitä muut eivät ole vielä löytäneet.
  4. Arvio tai sen kommentointi on yhden ihmisen mielipide. Mikäli olet eri mieltä, voit kriittisestikin kommentoida sitä tai vaikka arvioida levyn uudelleen. Muista kuitenkin perustella mielipiteesi.
Mitkä kommentit tullaan poistamaan:
  1. Vain muutaman sanan sisältävät kommentit.
  2. Kommentit, joissa on mauttomuuksia, kiroilua, epäasiallisuuksia.
  3. Kommentit, jotka toistavat aikaisempia kommentteja ja eivät näin ollen tuo mitään uutta.
  4. Tekstit, jotka eivät sisällä mitään kommentointia (esim. 'ihan mielettömän hyvä, osta levy, maailman paras bändi, rakastan eusebiusta, jee!!!!' -tyyppiset tekstit poistetaan).
Muista: Tämä on mahdollisuus piileville kriitikoille astua esiin.
T√§hdet:  Muista, ett√§ keskivertolevy on **1/2 tai ***. Vain aniharva levy on ***** tai 1/2.
Arviosi:

Halutessasi voit käyttää tekstissäsi myös seuraavia HTML -merkkejä:
<b> <i> <a> <em> <br> <strong> <blockquote> <tt> <li> <ol> <ul>

Kommenttien keskiarvo: ****-

kipinahepo kommentoi 06.06.2005:
Pisteet: ****-
Ryan on tosiaankin palannut "takaisin juurilleen". Vaikka miehen edellisiä tuotoksia onkin aika poikkeuksetta haukuttu, omasta mielestäni love is hell on varsin onnistunut paketti. Mutta nyt mennään vartailukohdissa hieman kauemmas, aikaan jolloin ryan soitteli vielä bändissä nimeltä whiskeytown lepposia ns. alt-coutry ralleja, ennenkuin soolo-ura ja ehkäpä pieni suuruuden-hulluus iski mieheen. Toki heartbraker ja etenkin gold ovat adamsin ehkä kunnianhimoisimmat (ja miksei jopa parhaat?!) albumit, mutta nyt tuntuu siltä että määrä korvaa laadun. Ryanilta taitaa tulla biisejä ihan liukuhihnalta jos kerran cold rosesin lisäksi on tänä vuonna tulossa vielä kaksi albumia. Ja missäköhän maailmoissa niissä liikutaan..? Hieman tulee mieleeni herra nimeltä Neil Young, joka myöskin on harrastanut adamsin love is helliä ja rock n roll-levyjä suurempiakin kokeiluja ja sitten taas palannut country-rockin pariin.

Ai niin, itse albumistakin pitäisi varmaan jokunen mielipide sanoa! Biisit on hyviä, ,mutta ehkä tupla-levy on hieman liikaa. Yhteen plättyyn tiivistettynä levy olisi huomattavasti toimivampi. Mutta toimii se näinkin! Seuraavan levyn soisi sitten taas ollakkin ihan jotain muuta...
Artistihaku
Artisti

Ryan Adams & The Cardinals

Levyarviot