Levyarvio

Queens Of The Stone Age: Lullabies To Paralyze

***1/2-
Youtube last.fm

Arvioi levyä:

Ohjeet/Säännöt levykommentointiin:
  1. Kirjoita kyseisestä levystä/arviosta/kommenteista.
  2. Vältä mauttomuuksia, kiroilua, epäasiallisuuksia.
  3. Yritä löytää uusi näkökulma, mitä muut eivät ole vielä löytäneet.
  4. Arvio tai sen kommentointi on yhden ihmisen mielipide. Mikäli olet eri mieltä, voit kriittisestikin kommentoida sitä tai vaikka arvioida levyn uudelleen. Muista kuitenkin perustella mielipiteesi.
Mitkä kommentit tullaan poistamaan:
  1. Vain muutaman sanan sisältävät kommentit.
  2. Kommentit, joissa on mauttomuuksia, kiroilua, epäasiallisuuksia.
  3. Kommentit, jotka toistavat aikaisempia kommentteja ja eivät näin ollen tuo mitään uutta.
  4. Tekstit, jotka eivät sisällä mitään kommentointia (esim. 'ihan mielettömän hyvä, osta levy, maailman paras bändi, rakastan eusebiusta, jee!!!!' -tyyppiset tekstit poistetaan).
Muista: Tämä on mahdollisuus piileville kriitikoille astua esiin.
Tähdet:  Muista, että keskivertolevy on **1/2 tai ***. Vain aniharva levy on ***** tai 1/2.
Arviosi:

Halutessasi voit käyttää tekstissäsi myös seuraavia HTML -merkkejä:
<b> <i> <a> <em> <br> <strong> <blockquote> <tt> <li> <ol> <ul>

Kommenttien keskiarvo: ****-

Nimetön kommentoi 09.04.2005:
Pisteet: *****
Jos nyt oikein muistelen, Nick lähti bändistä jo kauan ennen Lullabies To Paralyzen varsinaista levyttämistä, ja Nickin oikeastaan suututti Joshin väkivaltaisella käyttäytymisellään post-Songs For The Deaf-aikaisen puolitoistavuotisen keikkarundin aikana. Mutta joka tapauksessa, itse levy on kyllä hienoinen parannus Songs For The Deafiin; itse sulatteluprosessi ja biisien sisäistäminen kunnolla kestää vain oman aikansa. Biiseistä löytyy enemmän nyansseja, kitarat kuulostavat letkeämmiltä ja svengaavimmilta, Joshin bassopanostus on Qotsan parhaimpia sitten loistavan debyyttilevyn (huom. Josh soitti bassoa tässäkin!), ja levyn loppupuoliskon melankolinen druggy-fiilinki on säväyttävä tyylimuutos tältä kenties parhaimmalta nykyrock-bändiltä. Nickin puuttuminen on vain meidän fanien kaipuun suhteen ikävää, mutta Lullabies To Paralyze pysyy levynä loistavasti kasassa ilman Oliverin läsnäoloakin. Nyt kun Josh keskittyy popimpan Qotsan tekemiseen, ja Nick puolestaan hardcoren rockin luomiseen Mondo Generatorin myötä, voimme kenties tulevaisuudessa odottaa kaverusten uutta lyöttäytymistä yhteen, ja tästä voisi kehkeytyä ennennäkemätön rock-mammutti! Mutta sitä odotellessa kannattaa nauttia Lullabies To Paralyzen tarjoamasta nautinnollisesta vaihtoehtorockista, johon ei uppoutumisen jälkeen hevillä kyllästy. Tärppibiisejä: Burn The Witch, Someone's In The Wolf, Broken Box, Long Slow Goodbye
yatzmoro kommentoi 30.09.2006:
Pisteet: ***--
Muutamia todella hyviä lauluja, mutta noin puolet surkeaa räpistelyä.
Artistihaku
Artisti

Queens Of The Stone Age

Levyarviot

Ajankohtaista

Livearviot