Levyarvio

Bomfunk MC’s: Burnin’ Sneakers

**1/2--
Youtube last.fm

Arvioi levyä:

Ohjeet/Säännöt levykommentointiin:
  1. Kirjoita kyseisestä levystä/arviosta/kommenteista.
  2. Vältä mauttomuuksia, kiroilua, epäasiallisuuksia.
  3. Yritä löytää uusi näkökulma, mitä muut eivät ole vielä löytäneet.
  4. Arvio tai sen kommentointi on yhden ihmisen mielipide. Mikäli olet eri mieltä, voit kriittisestikin kommentoida sitä tai vaikka arvioida levyn uudelleen. Muista kuitenkin perustella mielipiteesi.
Mitkä kommentit tullaan poistamaan:
  1. Vain muutaman sanan sisältävät kommentit.
  2. Kommentit, joissa on mauttomuuksia, kiroilua, epäasiallisuuksia.
  3. Kommentit, jotka toistavat aikaisempia kommentteja ja eivät näin ollen tuo mitään uutta.
  4. Tekstit, jotka eivät sisällä mitään kommentointia (esim. 'ihan mielettömän hyvä, osta levy, maailman paras bändi, rakastan eusebiusta, jee!!!!' -tyyppiset tekstit poistetaan).
Muista: Tämä on mahdollisuus piileville kriitikoille astua esiin.
Tähdet:  Muista, että keskivertolevy on **1/2 tai ***. Vain aniharva levy on ***** tai 1/2.
Arviosi:

Halutessasi voit käyttää tekstissäsi myös seuraavia HTML -merkkejä:
<b> <i> <a> <em> <br> <strong> <blockquote> <tt> <li> <ol> <ul>

Kommenttien keskiarvo: ****-

Nimetön kommentoi 09.04.2002:
Pisteet: ***--
Onhan tämä ihan hauska levy, mutta en kuitenkaan omaksi ostaisi. Onneksi Raymond B-O-W Ebanks osaa kuitenkin laulaa englantia paremmin kuin kirjoittaa. Kävin nimittäin bomfunkkareiden sivuilla katsomassa Live Your Life biisin lyriikat.. Olisihan sinne toki mahtunut enemmänkin kirjoitusvirheitä, mutta heh..

Eihän tuo lyriikoiden kirjoitusasu tietysti musiikilliseen arvoon vaikuta, mutta tämän luokan tuotteessa luulisi olevan varaa palkata oikolukija..
Nimetön kommentoi 08.07.2002:
Pisteet: *----
Pitkän odotuksen piina on päättynyt, sillä bomfunkin toinen pitkäsoitto on vihdoin ilmestynyt. Tästä cd:stä odotetaan vähintään yhtä suurta menestystä, kuin edellisistä In Stereo-pitkäsoitosta. Valitettavasti liiallinen hehkutus uudesta levystä on turhaa, koska uusi levy jatkaa siitä mihin edeltäjänsä jäi ja näin ollen ei suo kuuntelijalle suuria elämyksen aiheita. Levy toimii hyvänä tarpeeksi humaltuneiden ihmisten bailu-cd:nä ja saa varmasti monen tanssian jalat vipattamaan, mutta levyä ei vain kerta kaikkiaan pysty kuuntelemaan yksin ja selvinpäin. Mielenkiinto kuolee jo ensimmäisen kahden minuutin kohdalla. Kappaleiden samanlaisuus puuduttaa ja ainakin minä, joka odotin levystä vuoden sensaatiota, petyin todella pahasti. Super Electric on ainoa kappale koko levyllä mikä nousee hyvän klubi-biisin tasolle, mutta n. neljännen kuulemis kerran jälkeen sekin alkaa maistua puulta.


Vaikka bomfunkit eivät tällä levyllään onnistu musiikillisesti aivan täydellisesti, on cd:ssä yksi hyvä puoli. Se on varustettu tietokoneessa kopioinnin (mikä lie nimeltään) estojärjestelmällä. Pojat pistävät tosissaan kovan kovaa vasten kasvavaa piratismiä kohtaan. Hyvä näin. Levy myy varmasti jo pelkän bändin suosion takia, mutta nyt todella testataan se kuinka pitkä on herrojen ura. Onko bomfunk mc's vain kahden pitkäsoiton ihme? Se jää nähtäväksi.


JUSSI MYYRÄ
hypnotix kommentoi 22.09.2004:
Pisteet: *****
Tää on rento!!!tosi ässä albumi ei parempaa löydy kaupoista eikä muualta..eka albumi oli parempi:P......
Nimetön kommentoi 25.10.2004:
Pisteet: ****-
aivan mahtavaa työtä!!!
siis bomfunk on niin hyvä bändi että huh huh..
siis aivan mahtavaa työtä!
mutta kyllä siihen sais hioa vielä yhden tähden kun tuo neljä minkä annoin ei ole täydet vaan melkeen täydet! eli hyvä!
Nimetön kommentoi 12.11.2004:
Pisteet: *****
det är bra artisten och de spelar bra musik
Nimetön kommentoi 26.11.2004:
Pisteet: *****
Tämä on yksinkertaisesti mahtava levy! Ei erityisesti mitään vikaa, mutta Back to back on vähän liian samaahokeva ja erityisesti We r atomic painuu mieleen!
Nimetön kommentoi 18.01.2005:
Pisteet: ***1/2-
Bomfunk MC´s on ihan ok bändi. Ennen en pitänyt siitä yhtään, mutta uuden kappaleen hypnoticin kuultuani, olin toista mieltä. Naisen ääni sopii tosi hyvin mukaan!!!!!!!!!!! Jatkakaa samaa rataa!


T: roosa
Nimetön kommentoi 06.03.2005:
Pisteet: ****1/2
Jotkut kipaleet kuten Freestyler ja Hypnotic kolisee:) Hyvä meno ja meininki!! Taitavia tyyppejä bändissä.
Nimetön kommentoi 10.04.2005:
Pisteet: *****
"Positiivisimpia kokemuksia levyllä on Back To Back". Ei todellakaan. Siitä olen kyllä samaa mieltä, että Put Ya Hands Up ja Where´s The Party At ovat hyviä biisejä.
Nimetön kommentoi 22.04.2005:
Pisteet: ***1/2-
Mielestäni hieno kuuntelukokemus, parantunut In Stereosta valtavasti, siinä oli jotain latteaa. Varsinkin Freestyler oli todella jännittävä kokemus, ne taustasoitot oli tosi cooleja! Back to back oli myös komea, niin tosi KOMEA ja kunnianhimoinen kappale, laatu tosin oli vähän niin ja näin, liikaa pullistelua. Kuulin, että sitä Hypnoticia oli kovasti kehuttu, mutta minua se ei kauheasti säväyttänyt. Liian tavanomaista, sanottava on. Ainoa, että naisen ääni sopi hitsin hyvin sekaan. Onneksi jatkoivat samaan malliin , siinä uudessa Turn It Upissa on sitä paljon, onneksi. Ja rap menettelee: "Depented of the war, depented of Americal, vai miten se meni?Mutta tämä arvosteltu levy, siinä oli liikaa toistoa. Hieman .
Artistihaku
Artisti