Levyarvio

The Winyls: Let’s Sing (single)

****-
Youtube last.fm

Arvioi levyä:

Ohjeet/Säännöt levykommentointiin:
  1. Kirjoita kyseisestä levystä/arviosta/kommenteista.
  2. Vältä mauttomuuksia, kiroilua, epäasiallisuuksia.
  3. Yritä löytää uusi näkökulma, mitä muut eivät ole vielä löytäneet.
  4. Arvio tai sen kommentointi on yhden ihmisen mielipide. Mikäli olet eri mieltä, voit kriittisestikin kommentoida sitä tai vaikka arvioida levyn uudelleen. Muista kuitenkin perustella mielipiteesi.
Mitkä kommentit tullaan poistamaan:
  1. Vain muutaman sanan sisältävät kommentit.
  2. Kommentit, joissa on mauttomuuksia, kiroilua, epäasiallisuuksia.
  3. Kommentit, jotka toistavat aikaisempia kommentteja ja eivät näin ollen tuo mitään uutta.
  4. Tekstit, jotka eivät sisällä mitään kommentointia (esim. 'ihan mielettömän hyvä, osta levy, maailman paras bändi, rakastan eusebiusta, jee!!!!' -tyyppiset tekstit poistetaan).
Muista: Tämä on mahdollisuus piileville kriitikoille astua esiin.
Tähdet:  Muista, että keskivertolevy on **1/2 tai ***. Vain aniharva levy on ***** tai 1/2.
Arviosi:

Halutessasi voit käyttää tekstissäsi myös seuraavia HTML -merkkejä:
<b> <i> <a> <em> <br> <strong> <blockquote> <tt> <li> <ol> <ul>

Kommenttien keskiarvo: ***1/2-

Nimetön kommentoi 01.04.2005:
Pisteet: *****
Tämä on tämän hetken kovinta rokkia. Pojat tekevät rehellisesti musiikkia musiikin takia ja siltä se kuulostaakin. Ihan mieletöntä, tällaista on suomeen kaivattu.

Nimetön kommentoi 03.04.2005:
Pisteet: **---
levy-yhtiön tuote alusta loppuun. miksi bändin nimi vaihtui nimenomaan levytysreissulla? miten on mahdollista, että täysin tuntematon bändi kipuaa sinkkulistan vitokseksi tuosta vain? taitaa olla playgroundin Knippe ja Leksa käyneet tyhjentämässä kaupat sinkuista, jotta saadaan bändi puffattua listalle ja sille sen kovasti tarvitsemaa julkisuutta...
Nimetön kommentoi 06.04.2005:
Pisteet: *****
Helvetin kovaa rokkia sanon minä! Ei oo ihme, että Bändi on jo kolmatta viikkoa sinkkulistan kärkituntumassa. Toi levy-yhtiön tuote oli ilmeisesti aika kaukaa haettu, joku The Winylsille kateellinen ilmeisesti kirjoitti niin! Tämä bändi rokkaa täysillä ja tulee vielä saavuttamaan paljon!
Nimetön kommentoi 14.04.2005:
Pisteet: ****-
The Winyls soittaa taidolla ja sydämmellä! Tämä ryhmä toimi ennen nimellä Personal Aspect. Ekan keikan ne heitti jo 1999. Kyseessä on siis aika kokenut bändi! Aikaa myöten näiden musasta tuli yhä rockimpaa. Ja siitä tässä levyssä on kyse.
The Winyls on tosiaan harvinaisen kova rockbändi. Tää musa kolisee! Alotusriffi repii ja raastaa. Rummut on irtomaisen kimpoilevat ja bändi svengaa oikeasti. Basisti James heittää alkuun oudon lauluteeman. Ei tosiaankaa mikään radiosoitto aloitus! Laulaja Leady:n ääni on terästä, täynnä voimaa ja uhoa! Kitarat soi ilmavasti monimuotoisia riffejä tiputellen. Oikea kotitarvekitaristin aarreaitta! Siitä vaan soittamaan mukaan. Parasta on kuitenkin bändin persoonallinen soundi. Sekaan vähän vanhaa ja vähän uutta ainesta ja keitoksesta syntyy aika kiehtova kokonaisuus!
Ei ihan täysosuma, mutta me keikoilla käyneet tiedetään, että parempaa stuffia on vielä paljon tulossa. Pysykää kuulolla! Iso levy tulossa!
mutta me keikoilla olleet tiedetään, että parempaakin stuffia on vielä paljon tulossa. Pysykää kuulolla!
mpkoskinen kommentoi 12.06.2005:
Pisteet: **---
Eivätpä nämä Winyylit juuri säväytä. En kyseenalaista jätkien motivaatiota tai soittotaitoa, ja Rasmusdiggariteinit saattanevat hyvinkin langeta. Mutta epäilen kuitenkin, hätyytelläänkö näillä eväillä kotimaisia saati lahdentakaisia kilpakumppaneita. Tuotanto on ponnetonta ja tylsää keskitien radionova-rokkia. Munaa puuttuu. Sääli sinänsä, sillä asteen verran Sweatmasteria kepeämmälle bilerokille olisi maassa kyllä tilausta.
Artistihaku
Artisti

The Winyls

Levyarviot

Livearviot