Levyarvio

Humane: Welcome To This Wonderland

***1/2-
Youtube last.fm

Arvioi levyä:

Ohjeet/Säännöt levykommentointiin:
  1. Kirjoita kyseisestä levystä/arviosta/kommenteista.
  2. Vältä mauttomuuksia, kiroilua, epäasiallisuuksia.
  3. Yritä löytää uusi näkökulma, mitä muut eivät ole vielä löytäneet.
  4. Arvio tai sen kommentointi on yhden ihmisen mielipide. Mikäli olet eri mieltä, voit kriittisestikin kommentoida sitä tai vaikka arvioida levyn uudelleen. Muista kuitenkin perustella mielipiteesi.
Mitkä kommentit tullaan poistamaan:
  1. Vain muutaman sanan sisältävät kommentit.
  2. Kommentit, joissa on mauttomuuksia, kiroilua, epäasiallisuuksia.
  3. Kommentit, jotka toistavat aikaisempia kommentteja ja eivät näin ollen tuo mitään uutta.
  4. Tekstit, jotka eivät sisällä mitään kommentointia (esim. 'ihan mielettömän hyvä, osta levy, maailman paras bändi, rakastan eusebiusta, jee!!!!' -tyyppiset tekstit poistetaan).
Muista: Tämä on mahdollisuus piileville kriitikoille astua esiin.
T√§hdet:  Muista, ett√§ keskivertolevy on **1/2 tai ***. Vain aniharva levy on ***** tai 1/2.
Arviosi:

Halutessasi voit käyttää tekstissäsi myös seuraavia HTML -merkkejä:
<b> <i> <a> <em> <br> <strong> <blockquote> <tt> <li> <ol> <ul>

Kommenttien keskiarvo: ****-

Nimetön kommentoi 09.03.2005:
Pisteet: 1/2----
En ole ikinä kuullut yhtä:
- falskia laulua levyllä
- huonoa englannin ääntämistä
- surkuhupaisia tekstej√§ ("around my neck a crucifix is hanging / but it doesn¬īt mean I am an absolutist"9

Voi kiesus sentään mitä sontaa!
Nimetön kommentoi 11.03.2005:
Pisteet: **---
Juu, ei ole mies helpoista lähtökohdista näihin hommiin lähtenyt. Mutta minusta tuntuu että miehen aiemmasta elämästä on kuitenkin enemmän hyötyä kuin haittaa ;
kaikki olettavat mallipojun duunaavan jotain poppis -skeidaa ejaylla tehtyjen tökeröiden taustojen päälle, mutta kun vastassa ovatkin 'oikeat' soittimet, akustisia kitaroita, patarumpuja, huuliharppuja sun muuta niin ihmetyksen määrä onkin suuri. Mikäs sen kivempaa kun tälläinen maanläheinen -meisinki.

Mutta kyllä kappaleista paistaa, ei pelkästään kuluneet sointukulut, saati paska laulaja vaan kokonaisuutena paskat sävellykset ja biisit. Sitä annetaan ihmeen paljon anteeksi kun entinen malli vaan päättää löytää sisäisen muusikkonsa ja rupeaa muusikoksi muutamassa vuodessa. Ehei, kyllähän muusikoksi kasvetaan ja halutaan koko elämän, kutsumus, ei siihen vaan vajaa 30 vuotiaana ryhdytä kun ei mallin puuhat enää kiinnostakaan. Siihen tarvitaan paljon muutakin kun vähän stailattu rentun ulkonäkö.
Mutta ei siinä mittee, ei enempiä disautusta, onnea vaan - onhan kipaleissa paljon enemmän poweria kun esim. risto asikaisen biiseissä tmv sonnassa. T J
Nimetön kommentoi 19.03.2005:
Pisteet: ***--
Omaperäinen laulu saundi, unohtakaa nyt ne mallin tuomat ennakko-odotukset.Muutenkin ihan ok kamaa, siis etenkin kun kuitenkin kotimaista on. Kyllä paskempaakin musaa on kelpuutettu aiemmin, nyt tuntuu kaikki keskittyä ensin arvostelemaan laulajan ulkonäköä ennen varsinaista kohdetta..
Kolme tähteä.
Nimetön kommentoi 20.03.2005:
Pisteet: *****
Loistavaa! Erikoinen yhtye joka oikeasti herätti mielenkiintoni ja menin jopa keikalle asti. Se ylitti odotukseni ja wau, voin sanoa ensimmäistä kertaa elämässäni sanoa olevani fani.
Nimetön kommentoi 27.03.2005:
Pisteet: ****1/2
Aivan loistava albumi!!!!Laulajan ääni on epätavallinen ja outo mitä parhaimmalla tavalla..Levy seuraa joka puolelle mukana mutta parhaiten se iskee korvalappujen välityksellä istuessani yksin linja-autossa..Vain minä,pari sataa kilometriä tietä ja Humanen Wish god was a woman..Helmeä!Teki mieli antaa viisi tähteä mutta uskon että vieläkin parempaa on tulevaisuudessa tulossa,siksi jätin puolikkaan tähtösen vielä käyttämättä!!!
Nimetön kommentoi 30.03.2005:
Pisteet: *****
WAU..Mikä solisti ja mikä ääni! Tätä on odotettu! Lyhyesti ja ytimekkäästi...olen auttamattomasti koukussa ;)!!
Nimetön kommentoi 08.04.2005:
Pisteet: *****
"Wish God was a woman" -biisi on aivan LOISTAVA. Oon kuunnellu sen nyt noin 10 kertaa peräjälkeen, ja biisi vaan paranee!!!!!
Nimetön kommentoi 09.04.2005:
Pisteet: *****
HUMANE ON IHANA!!! Biisit on hyviä, laulajalla o hyvä laulu ääni ja Kim Herold oot ihana!!!!!
redsunset kommentoi 05.06.2007:
Pisteet: ****1/2
kuulin Humanen Wish God Was A Womenin jossain mainoksessa, monta päivää mietin että hei mikä artisti tämän laulaa. no sitten tajusin ja kuuntelin muita biisejä ja WAU olin heti rakastunut, epätavallinen laulu ääni ja kovin poikkeava musisointi muutenkin, sopii minulle! :)

olen ehdoton fani.
Artistihaku
Artisti

Humane

Levyarviot