Levyarvio

The Mars Volta: Frances The Mute

****1/2
Youtube last.fm

Arvioi levyä:

Ohjeet/Säännöt levykommentointiin:
  1. Kirjoita kyseisestä levystä/arviosta/kommenteista.
  2. Vältä mauttomuuksia, kiroilua, epäasiallisuuksia.
  3. Yritä löytää uusi näkökulma, mitä muut eivät ole vielä löytäneet.
  4. Arvio tai sen kommentointi on yhden ihmisen mielipide. Mikäli olet eri mieltä, voit kriittisestikin kommentoida sitä tai vaikka arvioida levyn uudelleen. Muista kuitenkin perustella mielipiteesi.
Mitkä kommentit tullaan poistamaan:
  1. Vain muutaman sanan sisältävät kommentit.
  2. Kommentit, joissa on mauttomuuksia, kiroilua, epäasiallisuuksia.
  3. Kommentit, jotka toistavat aikaisempia kommentteja ja eivät näin ollen tuo mitään uutta.
  4. Tekstit, jotka eivät sisällä mitään kommentointia (esim. 'ihan mielettömän hyvä, osta levy, maailman paras bändi, rakastan eusebiusta, jee!!!!' -tyyppiset tekstit poistetaan).
Muista: Tämä on mahdollisuus piileville kriitikoille astua esiin.
Tähdet:  Muista, että keskivertolevy on **1/2 tai ***. Vain aniharva levy on ***** tai 1/2.
Arviosi:

Halutessasi voit käyttää tekstissäsi myös seuraavia HTML -merkkejä:
<b> <i> <a> <em> <br> <strong> <blockquote> <tt> <li> <ol> <ul>

Kommenttien keskiarvo: ****-

Nimetön kommentoi 24.02.2005:
Pisteet: ****1/2
" ...kaikesta trippailusta, sooloilusta ja hankaluudestaan huolimatta kiinnostamaan niin vietävästi. Niinpä Frances The Mute viekoittelee kuuntelijaa palamaan levyn ääreen yhä uudelleen ja uudelleen." No nimeomaan. Aivan tajuton, hämmentävä, vangitseva, häiritsevä ja loistava levy. Ei helvetissä kannata yrittää kuunnella ruuanlaiton tai ylipäätään minkään tekemisen lomassa. Varmista häiriötön seitsemänkymmentäkuusiminuuttinen, laita valot pois, asetu mukavaan asentoon, sulje silmät... Pääset paikkoihin.
Nimetön kommentoi 03.03.2005:
Pisteet: ****-
mv-l: itse pidin enemmän deloused in the comatorium- levystä, koska se oli hiukkasen selkeämpi, ja siinä oli enemmän nopeita ja pistävän tehokkaita biisejä.. siinä oli jopa niin pistävät ja terävät soundit, että sain siitä muutamaan kertaan fyysisen päänsäryn! ja tämä uusi levy on tehty jotenkin pehmeämmäksi äänityksissä luultavastikin, tai ainakaan siitä ei päänsärkyä tullut.. uuden levyn biisijärjestyksestä en päässyt selville, biisejä tuli vaan koko ajan lisää, eikä tiennyt yhtään missä kohtaa mennään.. mutta tuohan onkin yhtä erikoinen ja tarkoituksella tehty (?) juttu, kuten koko levyn omaperäisyys.. lisäksi olen epävarma onko laulaja mies- vai naispuolinen:), koska bändikuvissa en ole yhtään naista mielestäni nähnyt.. outoa, no, ehkä vika on minun..
JariJ kommentoi 03.03.2005:
Pisteet: ***--
Kyllä, Mars Volta on erittäin omaperäinen bändi ja Frances The Mute on takuulla yksi vuoden haastavimmista levyistä. Mielestäni jopa liian haastava, debyytillä osaset olivat tiukasti paketissa, mutta nyt kaikki ovat jotenkin "hajallaan". En tarkoita hämääviä titteleitä tai osia, joiden mukaan levy on jaettu, vaan koko tunnelmaa. Levyn parhaat hetket ovat suorastaan jumalaisia, mutta mukaan on ängetty myös aivan liikaa tyhjäkäyntiä ja turhaa "äänisaastetta".

Hyvä, jos jollekin Frances The Mute avautuu tekijöiden toivomalla tavalla, mutta minulle ei niin ainakaan vielä ole käynyt.
Nimetön kommentoi 07.03.2005:
Pisteet: *****
pakko antaa lätylle viisi tähteä, johtuu varmaan siitä että sokaistuin jälleen omarin övereihin ja cedricin tunnehuutoihin siihen sekaan. en ole kuullut tähän asti vielä yhtään huonoa kappaletta voltalta ja toivon myös ettei sitä aleta soittaa pahemmin julkisilla kanavilla ettei ala maistumaan puulta. saattaa olla julmaa toivoa bändille "epämenestymistä" mutta en haluaisi nähdä sen menevän pilalle. joka tapauksessa, jos joku vetää överit, se on the mars volta, mutta koskaan ei överit ole kuulostaneet niin hyvältä kuin marsvolta sen saa aikaan. ihan itkettää.
Artistihaku
Artisti

The Mars Volta

Levyarviot

Livearviot