Levyarvio

Bleak: Crossword (CDS)

****-
Youtube last.fm

Arvioi levyä:

Ohjeet/Säännöt levykommentointiin:
  1. Kirjoita kyseisestä levystä/arviosta/kommenteista.
  2. Vältä mauttomuuksia, kiroilua, epäasiallisuuksia.
  3. Yritä löytää uusi näkökulma, mitä muut eivät ole vielä löytäneet.
  4. Arvio tai sen kommentointi on yhden ihmisen mielipide. Mikäli olet eri mieltä, voit kriittisestikin kommentoida sitä tai vaikka arvioida levyn uudelleen. Muista kuitenkin perustella mielipiteesi.
Mitkä kommentit tullaan poistamaan:
  1. Vain muutaman sanan sisältävät kommentit.
  2. Kommentit, joissa on mauttomuuksia, kiroilua, epäasiallisuuksia.
  3. Kommentit, jotka toistavat aikaisempia kommentteja ja eivät näin ollen tuo mitään uutta.
  4. Tekstit, jotka eivät sisällä mitään kommentointia (esim. 'ihan mielettömän hyvä, osta levy, maailman paras bändi, rakastan eusebiusta, jee!!!!' -tyyppiset tekstit poistetaan).
Muista: Tämä on mahdollisuus piileville kriitikoille astua esiin.
Tähdet:  Muista, että keskivertolevy on **1/2 tai ***. Vain aniharva levy on ***** tai 1/2.
Arviosi:

Halutessasi voit käyttää tekstissäsi myös seuraavia HTML -merkkejä:
<b> <i> <a> <em> <br> <strong> <blockquote> <tt> <li> <ol> <ul>

Kommenttien keskiarvo: ***--

Nimetön kommentoi 14.01.2005:
Pisteet: *****
Tämä on musiikkia. EP:n eka kappale Crossword on selkäpiitä kutkuttava, karhean tyylikäs, älykäs ja tunteella ladattu kokonaisuus. Bändin ammattitaitoista soittamista voi vain ihailla. Tätä voisi kuunnella ilman sanoja ja nauttia tunnelmasta, joka välittyy vahvasti katkerien kitarasoundien kautta. Syntyy todellakin tunnetila, jossa voi yksin maata sängyllä silmät kiinni ja kuunnella vettynein silmin vahvaa sanattomaksi jättävää musiikkia. Calebin tunteikas tulkinta osoittaa hänen olevan elämää nähnyt monen kokemuksen karaisema mies. Äänen syvyys yllättää. Ehdottomasti lupaavin miesartisti tällä scenellä Suomessa.

Good Girl potkii menevästi. Auton soittimesta kuunneltuna tekee mieli ajaa kovaa ja laulaa mukana. Yksinlaulamisesta autossa voi tämän kappaleen avulla kehittyä harrastus. Mainio zipale kaiken kaikkiaan. Mukava huomata, ettei kumpikaan kappale jää toisensa varjoon.

Bändin aikaisempaa materiaalia tuntien kehitysaskeleita on otettu jälleen. Alusta asti materiaali on ollut lupaavaa, mutta suurin kehitys mielestäni on iän ja/tai kokemuksen tuoma varmuus ja vaikutus, joka kuuluu kummassakin biisissä ja näkyy ulkoasussa. Soittotaidot ovat varmasti kehittyneet, eroa alkaa olla vain vaikea havaita näin maallikon korvin. Korkealla tasolla on menty jo vuosia. Toivoisin kuulevani Madun ääntä hieman enemmän tulevissa projekteissa.

-judas-
sorden kommentoi 23.08.2006:
Pisteet: 1/2----
kamalaa rahastusmainstreamhuijausylituotosta
Artistihaku
Artisti

Bleak

Levyarviot