Levyarvio

The Killers: Hot Fuss

***1/2-
Youtube last.fm

Arvioi levyä:

Ohjeet/Säännöt levykommentointiin:
  1. Kirjoita kyseisestä levystä/arviosta/kommenteista.
  2. Vältä mauttomuuksia, kiroilua, epäasiallisuuksia.
  3. Yritä löytää uusi näkökulma, mitä muut eivät ole vielä löytäneet.
  4. Arvio tai sen kommentointi on yhden ihmisen mielipide. Mikäli olet eri mieltä, voit kriittisestikin kommentoida sitä tai vaikka arvioida levyn uudelleen. Muista kuitenkin perustella mielipiteesi.
Mitkä kommentit tullaan poistamaan:
  1. Vain muutaman sanan sisältävät kommentit.
  2. Kommentit, joissa on mauttomuuksia, kiroilua, epäasiallisuuksia.
  3. Kommentit, jotka toistavat aikaisempia kommentteja ja eivät näin ollen tuo mitään uutta.
  4. Tekstit, jotka eivät sisällä mitään kommentointia (esim. 'ihan mielettömän hyvä, osta levy, maailman paras bändi, rakastan eusebiusta, jee!!!!' -tyyppiset tekstit poistetaan).
Muista: Tämä on mahdollisuus piileville kriitikoille astua esiin.
Tähdet:  Muista, että keskivertolevy on **1/2 tai ***. Vain aniharva levy on ***** tai 1/2.
Arviosi:

Halutessasi voit käyttää tekstissäsi myös seuraavia HTML -merkkejä:
<b> <i> <a> <em> <br> <strong> <blockquote> <tt> <li> <ol> <ul>

Kommenttien keskiarvo: ****-

Nimetön kommentoi 14.01.2005:
Pisteet: *****
gamalaa katseltavaa mutta ihanaa kuunneltavaa
stroke kommentoi 28.01.2005:
Pisteet: ****1/2
Sanotaan mitä sanotaan, yksi viime vuoden parhaimmista rock-levyistä tuli Las Vegasista. Epäilemättä bändin vaikutteet kuulostavat monen mielestä ilmeisiltä, muttei se saa viedä näinkin hienon tekeleen arvoa. Hot Fussin parasta antia ovat nimenomaan biisit, ainoastaan kokonaisuudesssa ja biisien järjestyksessä on hieman toivomisen varaa.
Kuten jo todettu, Jenny was a friend of mine on niin mieletön pelinavaus, ettei siitä ehdi toipua vielä kummastukseseni sinkuksi valitun Mr. Brighsiden aikana, Somebody told men ansiot kaikki tietävät varmasti jo liiankin hyvin. Levyn muista ässistä kannattaa mainita upean kiihkeät On top ja Midnight show sekä letkeä, kovasti The Strokesilta kuulostava Change your mind. Kiekan kruunaa mahtavan ironinen bonusraita Glamorous indie rock`n`roll.
Minua levyssä häiritsee eniten peräkkäin tulevat ja melko pitkästyttävät All these things I`ve done ja Andy you`re a star sekä loppupuolella samanlaisen parivaljakon muodostavat Believe me Nathalie ja Everything will be alright. Kaikki ovat sinänsä ihan hyviä biisejä, mutta peräkkäin asetettuina hieman puuduttavia.
Kitarat vinkuvat, synat kuulostavat pirun hyviltä ja yleinen saundimaailma hakee vertaistaan. Mitä muuta sitä ihminen tarvitsee?
kipinahepo kommentoi 06.02.2005:
Pisteet: **---
Täytyy sanoa heti alkuun että minä en pidä tästä. Musiikkimakuni huomioon ottaen voisi äkkiseltään luulla että The Killers olisi kuin tehty minua varten, mutta kun ei niin ei. Biisit on niin hepposia ettei voi kuin ihmetellä miten tämä bändi on suosionsa saanut..? Hittibiisi Somebody told me:n kertsi on toki aika tarttuva, ja voi hyvin kuvitella että ns. "tavallinenkin kaduntallaaja" on löytänyt bändin ja ihastunut siihen. Itse odottelen mielummin Bloc Partyn kohta julkaistavaa debyyttiä.
Nimetön kommentoi 13.04.2005:
Pisteet: ****1/2
Niin ihanaa kuunneltavaa! Mutta siitä puuttuu se jokin, ainakin siitä videosta. Mutta muuten se on tosi hyvä, sanat ja musa sopii tosi hyvin yhteen. Hyvää tulevaisuutta!
Nimetön kommentoi 13.04.2005:
Pisteet: *****
Minä olen sitä mieltä, että tää on aivan mahtavaa kuunneltavaa, ainakun kuulen tän jossain, laitan silmät hetkeksi kiinni ja koitan tajuta niitä sanoja. Ne on ihan sikahyvät. Moni ehkä aattelee, että sen kuuntelu on silkkaa ajanhukkaa, mut jos hetkeks pysähtyy kuuntelemaan sitä niin se tempaa mukaansa, ainakin mut ja mun kaverit. Me ollaan sitä mieltä että The Killers ansaitsee 5 tähteä jo olemassa olollaan ja muutenkin tosi hyvästä musasta. p.s [somebody told me on noista viidestä tähsestä 50%]
Terveisin: tYtöt turusta
Nimetön kommentoi 13.04.2005:
Pisteet: ***1/2-
Minä olen sitä mieltä että kipinahepo on osittain oikeassa. Tämä somebody told me- kappale on saanu varmasti aika paljon suosiota ihan ilman syytä. Sen kertosäe on hyvin vaikuttava, mutta muuten sitä voisi nimittää juuri "kaduntallaajaksi" . Mutta on minulla toisetkin mielipiteet. Minusta kuitenkin tämä somebody told me:n kertosäe on todellakin liiankin vaikuttava ja mukaansatempaava ykkönen. Ja koska muutenkin pidän tästä levystä ihan kohtalaisesti, annan sille 3 ja puoli tähteä. Onnea kaikille ja hyvää kuuntelua the killersin parissa.
Artistihaku
Artisti