Levyarvio

Club for Five: Ensi-ilta

*****
Youtube last.fm

Arvioi levyä:

Ohjeet/Säännöt levykommentointiin:
  1. Kirjoita kyseisestä levystä/arviosta/kommenteista.
  2. Vältä mauttomuuksia, kiroilua, epäasiallisuuksia.
  3. Yritä löytää uusi näkökulma, mitä muut eivät ole vielä löytäneet.
  4. Arvio tai sen kommentointi on yhden ihmisen mielipide. Mikäli olet eri mieltä, voit kriittisestikin kommentoida sitä tai vaikka arvioida levyn uudelleen. Muista kuitenkin perustella mielipiteesi.
Mitkä kommentit tullaan poistamaan:
  1. Vain muutaman sanan sisältävät kommentit.
  2. Kommentit, joissa on mauttomuuksia, kiroilua, epäasiallisuuksia.
  3. Kommentit, jotka toistavat aikaisempia kommentteja ja eivät näin ollen tuo mitään uutta.
  4. Tekstit, jotka eivät sisällä mitään kommentointia (esim. 'ihan mielettömän hyvä, osta levy, maailman paras bändi, rakastan eusebiusta, jee!!!!' -tyyppiset tekstit poistetaan).
Muista: Tämä on mahdollisuus piileville kriitikoille astua esiin.
Tähdet:  Muista, että keskivertolevy on **1/2 tai ***. Vain aniharva levy on ***** tai 1/2.
Arviosi:

Halutessasi voit käyttää tekstissäsi myös seuraavia HTML -merkkejä:
<b> <i> <a> <em> <br> <strong> <blockquote> <tt> <li> <ol> <ul>

Kommenttien keskiarvo: ****1/2

Nimetön kommentoi 31.10.2004:
Pisteet: *****
Mieletön, upea, mahtava, ihastuttava, kaunis, monipuolinen, täydellinen. Supermagahyperjumbohyvä kokonaisuus. Siis jos nyt vähätellään.
Nimetön kommentoi 04.11.2004:
Pisteet: *****
Olen sanaton. Ei voi muuta kuin kuunnella ja ihmetellä miten lähtee ihmisestä tuollaisia ääniä ????? Ja joka kuuntelu kerralla löytyy jotain uutta. Aivan upeaa !!!!!!!
Nimetön kommentoi 05.11.2004:
Pisteet: ****1/2
Ihan kipeetä... Mahdoton lokeroida tätä levyä... Sen tunnen munaskuissani että Club For Five näyttää kaapin paikan pitkäksi aikaa! Puolikas tähti lähti, koska levy loppui kesken. -sen olisi pitänyt olla kaksi kertaa näin pitkä :)))
Nimetön kommentoi 10.11.2004:
Pisteet: *****
Ei nyt mikään täydellinen,mutta hyvä ja erikoinen levy
-tykkäsin noista livenä ihan sikana. suosittelen kaikille jos tulee kohdalle!
Nimetön kommentoi 27.11.2004:
Pisteet: *****
aivan mahtavaa, ei voi muuta sanoa. tällä levyllä musiikki on todella päässyt oikeuksiinsa! on ihmisääni kyllä hieno asia, varsinkin kun sitä osataan hyödyntä TÄLLÄ TAVALLA! laulajat ovat mahtavia, etenkin molemmista "ääripäistä":) tuukka haapaniemi ja ninni poijärvi ovat mahtavia kuin myös susanna tuomas ja jounikin!
MAHTAVAA!!!
Nimetön kommentoi 04.12.2004:
Pisteet: ***--
Tää tuntuu olevan nyt niin muotia! Club 4 five on varmasti suomen kaupallisin a capella orkka, elikkä yksi monista. Jos katsoo maailman laajuisesti yksi sadoista! Joten levyä ja orkesteria ei voi pitää uudenlaisena tai jännittävänä, ei etenkään Björkin mahtavan medulla levyn jälkeen! Se mitä Björkillä oli tarjottavana on club 4 five:lla pienemmin resurssein. Levyllä on helmiä kuten jäätelö kesä ja siks oon mä suruinen. Muttä välillä levyltä löytyy niin hutilyöntejä! Eikä kokonaisuus ole ehjä. Livenä varmasti parempi! 3-4 laulun takia ei kannata levyä ostaa. kannattaa odottaa seuraavaa liikettä ja omia lauluja!
Nimetön kommentoi 07.12.2004:
Pisteet: *****
Antaisin kuusi tähteä jos voisin....

Täytyy muistuttaa edellistä "kriitikkoa", että acappella musiikissa tarkoitus on tuottaa kaikki ihmisäänellä, ei ns. sämplereillä tai muilla vehkeillä. Björkin Medulla on kyllä hieno saavutus mutta acappellan kanssa sillä on aikans vähän tekemistä! Kyseinen musiikki ei ole lauluyhtyemusiikkia eikä sitä voisi esimerkiksi koskaan esittää livenä (kuten c45 esittää) muutenkuin taustanauhojen ja erilaisten koneiden kanssa!!
Jos Björk on edellisen kommentoijan mielestä parasta acapellaa,
acapella ei ole ehkä häntä varten... Noo, makuja on tosi monia :0) Lauluyhtyemusiikissa on kuitenkin kymysys jostain aivan muusta kun surrealistisista ääniefekteistä ja teknologiasta!
Club for five on maailmanlaajuisesti ehkä "yksi sadoista", mutta suomen mittakaavassa kiistatta totaalisen ainutlaatuinen ja poikeuksellinen porukka taidoiltaan ja upean kauniilta sovituksiltaan!!
Ensi-ilta on SUOMALAISEN MUSIIKIN merkkiteko - klassikkomateriaalia kannesta kanteen! "Hutilyönti" olisi jättää kuuntelematta tämä levy!

T:musiikinopiskelija
Nimetön kommentoi 15.12.2004:
Pisteet: *****
Tajuttoman hyvä! Kiukkuinen vaimokin muuttuu leppoisaksi ja hyväntuuliseksi levyä kuunnellessaan ;) Jopa murrosikäiset lapsemmekin pysähtyivät ja hiljenivät kuuntelemaan mihin ihmisääni kykenee...
Nimetön kommentoi 19.12.2004:
Pisteet: *****
Tämä on tajuttoman taitavaa. Levyn kuunteleminen saa hyvälle tuulelle.
Nimetön kommentoi 28.01.2005:
Pisteet: ***--
Kiva. Hyvä köyhänmiehen Rajaton.
Nimetön kommentoi 13.02.2005:
Pisteet: *****
Siis toisinpäin! Kyllä Rajaton jää selkeästi tässä kakkoseksi. Toisaalta vertailu on täysin turhaa. CFF:llä on selkeästi eri tyyli ja lähestymistapa. Makuasioita. Mä tykkään enemmän CFF:stä.
Nimetön kommentoi 16.02.2005:
Pisteet: ****1/2
siis aivan parasta musiikkia! soitan itse rumpuja ja pianoa sekä vähän bassoa,aivan uskomattoman hyvää musiikkia sanon minä.ja ihmettelen että miten ne saa ne äänet aikaan.USKOMATONTA!!!!
(mutta biisejä ne vois keksiä ittekkin)
Nimetön kommentoi 17.02.2005:
Pisteet: *****
Kuulin tuttavaltani levystä ja sitten levykauppaan.
Miten joku/jotkut voivat laulaa noin mielettömän ihanasti. Olen kuunnellut levyä päivittäin moneen kertaan sekä kajareista että kuulokkeilla ja löydän aina vain hienompia ja hienompia ääniä. Olen täysin myyty. Voiko tämä olla tästä maailmasta? Ei tähän arvosteluun kyllä riitä noi viisi tähteä alkuunkaan. Tuntuu, että ihokin kuuntelee noita mahdottoman upeita sointuja ja alkaa värähdellä.
Artistihaku
Artisti

Club For Five

Levyarviot

Livearviot