Levyarvio

Office Building: Violent Heart

**1/2--
Youtube last.fm

Arvioi levyä:

Ohjeet/Säännöt levykommentointiin:
  1. Kirjoita kyseisestä levystä/arviosta/kommenteista.
  2. Vältä mauttomuuksia, kiroilua, epäasiallisuuksia.
  3. Yritä löytää uusi näkökulma, mitä muut eivät ole vielä löytäneet.
  4. Arvio tai sen kommentointi on yhden ihmisen mielipide. Mikäli olet eri mieltä, voit kriittisestikin kommentoida sitä tai vaikka arvioida levyn uudelleen. Muista kuitenkin perustella mielipiteesi.
Mitkä kommentit tullaan poistamaan:
  1. Vain muutaman sanan sisältävät kommentit.
  2. Kommentit, joissa on mauttomuuksia, kiroilua, epäasiallisuuksia.
  3. Kommentit, jotka toistavat aikaisempia kommentteja ja eivät näin ollen tuo mitään uutta.
  4. Tekstit, jotka eivät sisällä mitään kommentointia (esim. 'ihan mielettömän hyvä, osta levy, maailman paras bändi, rakastan eusebiusta, jee!!!!' -tyyppiset tekstit poistetaan).
Muista: Tämä on mahdollisuus piileville kriitikoille astua esiin.
Tähdet:  Muista, että keskivertolevy on **1/2 tai ***. Vain aniharva levy on ***** tai 1/2.
Arviosi:

Halutessasi voit käyttää tekstissäsi myös seuraavia HTML -merkkejä:
<b> <i> <a> <em> <br> <strong> <blockquote> <tt> <li> <ol> <ul>

Kommenttien keskiarvo: ***1/2-

Nimetön kommentoi 13.10.2004:
Pisteet: ****-
Tykkään kyllä paljon Jaria enemmän. Varsinkin loppupuolisko Tomorrow In Her Eyesista Slideen on ihan loistavaa... Saundeissa ei mielestäni kauheasti valittamista, ei se tukkoiselta ainakaan meidän stereoissa kuulosta!

Miia
Nimetön kommentoi 13.10.2004:
Pisteet: ****-
Jari on selvästikin kyvytön kritisoimaan soundeja, tämä levy on äänitetty parhailla mahdollisilla vintagekamoilla varustetussa studiossa ja masteroitu yhdessä Ruotsin nimekkäimmistä masterointipajoista. Kyse taitaa olla siitä että levy ei kuulosta kovin modernilta, tai edes vintageksi naamioidulta protoolsin avulla kiillotetulta ja virheettömäksi editoidulta tuotteelta. Bändi on selvästikin hakenut albumilleen riisuttua livesointia 70-luvun hengessä. Kunpa muillakin yhtyeillä olisi rohkeutta kuulostaa rehellisesti itseltään virheineen kaikkineen eikä antautua markkinoiden vaatimaan muottiin jossa ylituotetut keskinkertaisuudet saavat ansaitsematonta kunniaa.

Ja jos kritisoitavaa pitää vielä etsiä kansilehtisen kirjoitusvirheistä ollaan jo aika heikoilla jäillä.
Nimetön kommentoi 13.10.2004:
Pisteet: **---
Jari on täysin oikeassa, tämä arvostelu summaa oman mielipiteeni levystä täydellisesti. Ensimmäinen kappale lupaa tosi paljon, mutta muuten levy on täyttä paskaa.

'Bändi on selvästikin hakenut albumilleen riisuttua livesointia 70-luvun hengessä.'

Miksi sitten kaikki koskettimet kuulostavat silkoilta casiopreseteiltä, ja mitä väliä sillä on missä vintagestudiossa levy on nauhoitettu jos kuulostaa näin aneemiselta?
Nimetön kommentoi 13.10.2004:
Pisteet: *****
Käykää lapset kirjastosta lainaamassa vaikka Neil Youngin Zuma, ja kuunnelkaa paskojen muusikoiden paskoilla soundeilla vetämää rockia niin kuin rock oli tarkoitettu soitettavaksi. Hifi on aneemista.
Nimetön kommentoi 13.10.2004:
Pisteet: ****-
"mitä väliä sillä on missä vintagestudiossa levy on nauhoitettu jos kuulostaa näin aneemiselta?"

kumoaapahan vaan tuon kriitikon pointin siitä että jos bändi saataisiin laatustudioon se kuulostaisi jotenkin erilaiselta.
Nimetön kommentoi 14.10.2004:
Pisteet: ****-
Tämä on loistava levy. Kaikilla on tietysti oikeus mielipiteeseensä mutta tuntuu kummalliselta että maamme tärkeimmät musajulkaisut (Soundi, Rumba, Sue, ja esim Nöjesguiden) poikkeuksetta ylistävät albumia ja joskus jopa kehuvat erikseen soundeja kun taas täällä kirjoittaja perustaa koko huonon arvionsa sille että soundit ovat paskat ja sanat ovat huonoa englantia. Vastavirtaan sopii kyllä uida mutta aika väkinäiseltä tuo tällä kertaa tuntuu.
Nimetön kommentoi 14.10.2004:
Pisteet: **---
Kylläpäs tämä pikku julkaisu nyt paljon puhuttaa. Mutta pakkohan se on itsekin kirjoitella.

Yhdyn casiopresetti-miehen mielipiteeseen että presetit kuuluu. Niin ja eihän siellä vintage laatustudiossa paljon tehdä ilman laatu äänittäjää ja tuottajaa. Mutta eihän näistä mielipide asioista tarvitse tapella. Hyvä että joku tykkää tästä levystä. Minä en.
Nimetön kommentoi 15.10.2004:
Pisteet: ****1/2
Olette te kummallisia.

Eipä tule Suomessa vuosittain montaa levyä joissa on 8-9 erinomaista biisiä, tässä yksi sellainen.

Ja mitkä ihmeen presetit?
Nimetön kommentoi 18.10.2004:
Pisteet: *****
tämän mielipiderykelmän lukeneena tajuan yhä kirkkaammin
miten musiikista kirjoittaminen on turhaa.ja varsinkin se pisteytys-spedeily pitäisi unohtaa. indien kansakoulu.
JariJ kommentoi 19.10.2004:
Pisteet: ***--
Olen edellisen kirjoittajan kanssa täysin eri mieltä - tämäkin mielipiderypäs (kaikkine "värikkäine" kommentteineen) osoittaa että musiikista (niin kuin kaikesta muustakin kulttuurista) on tärkeä kirjoittaa. Juuri tämän kaltainen avoin foorumi on mielipiteiden vaihdolle ja asialliselle väittelylle oikea paikka - itse toivoisin vain että yhä useampi osallistui debattiin edes omalla nimimerkillään. Anonymiteetin takaa kun on tunnetusti helppo heittää mitä tahansa harkitsematonta paskaa.

Nimetön kommentoi 19.10.2004:
Pisteet: ***1/2-
office building on live-orkesteri. levyt ovat hieman ontuvampia kuin live-esiintyminen. karisma ei ole tallentunut ceedeelle, niin kuin se harvemmin tekee. office building on kiva. ja siis ihan kiva.
Artistihaku
Artisti