Levyarvio

Red Hot Chili Peppers: Live In Hyde Park

***--
Youtube last.fm

Arvioi levyä:

Ohjeet/Säännöt levykommentointiin:
  1. Kirjoita kyseisestä levystä/arviosta/kommenteista.
  2. Vältä mauttomuuksia, kiroilua, epäasiallisuuksia.
  3. Yritä löytää uusi näkökulma, mitä muut eivät ole vielä löytäneet.
  4. Arvio tai sen kommentointi on yhden ihmisen mielipide. Mikäli olet eri mieltä, voit kriittisestikin kommentoida sitä tai vaikka arvioida levyn uudelleen. Muista kuitenkin perustella mielipiteesi.
Mitkä kommentit tullaan poistamaan:
  1. Vain muutaman sanan sisältävät kommentit.
  2. Kommentit, joissa on mauttomuuksia, kiroilua, epäasiallisuuksia.
  3. Kommentit, jotka toistavat aikaisempia kommentteja ja eivät näin ollen tuo mitään uutta.
  4. Tekstit, jotka eivät sisällä mitään kommentointia (esim. 'ihan mielettömän hyvä, osta levy, maailman paras bändi, rakastan eusebiusta, jee!!!!' -tyyppiset tekstit poistetaan).
Muista: Tämä on mahdollisuus piileville kriitikoille astua esiin.
Tähdet:  Muista, että keskivertolevy on **1/2 tai ***. Vain aniharva levy on ***** tai 1/2.
Arviosi:

Halutessasi voit käyttää tekstissäsi myös seuraavia HTML -merkkejä:
<b> <i> <a> <em> <br> <strong> <blockquote> <tt> <li> <ol> <ul>

Kommenttien keskiarvo: *****

Erkko kommentoi 07.10.2004:
Pisteet: ****-
Katselin itsekin tuon kyseisen keikan tuossa vähän aikaa sitten. Energistä ja hyvää meininkiä vieläkin, ihan niin kuin kuuluu ollakin. Paitsi että Anthony saisi opetelle pikkuhiljaa laulamaan. Neljän pisteen arvoinen kuitenkin.
MarkoMan kommentoi 11.10.2004:
Pisteet: ***1/2-
Ihan hyvä lätty tämä. osiaan tuo Anthony ei ole mikään maailman paras laulaja, mutta petrannut huimasti sitten elakuaikojen.
Nimetön kommentoi 27.10.2004:
Pisteet: *****
RHCP rokkaa!!!!!!Anthonyn vahvuus on räppääminen ei laulaminen, Anthony on alunperin punk-laulaja, mut ei ole Chili Peppersiä ilman Kiedistä...
Nimetön kommentoi 27.10.2004:
Pisteet: *****
Herrajumala. RHCP on liian hyvä bändi ollakseen totta. Näin hyvää musiikki ei yksinkertaisesti ole mahdollista tehdä. Red Hot Chili Peppers on maailman paras yhtye.
Kaikki ovat niin hemmetin hyvännäköisiäkin!
by: The Outsider
Nimetön kommentoi 01.11.2004:
Pisteet: *****
The Outsider kiteytti Red Hot Chili Peppersit loistavasti. On hienoa että en ole ainoa, joka ajattelee samalla tavalla.
Nimetön kommentoi 03.12.2004:
Pisteet: *****
Joo, nyt on tosiaan perjantai ilta ja mieli teki hirveenä lähtä bailaan johonki klubille, mutta ku sain käsiini tän levyn(RHCP-Live in Hyde Park) niin tuli kyllä suunnitelmiin muutos. Käyn ostaan six packin Sandelssia ja jään kotiin juomaan kalsari-kännejä ja jammaileen :D Oli loistava levy on! Kaikki kunnossa! -jenni-
Nimetön kommentoi 02.02.2005:
Pisteet: *****
rhcp on tän hetken paras livebändi ja ne tekee ihan törkeen hyvää musaa! mikää muu bändi maailmas ei pysty vetää tollasta livee. hyvält kuulostaa ja ku ostaa vaikka jonkuu deeveedeen vaik live at slane castle ni siin näkee millast se on. se show pitää nähä! rehtii rokkaamist eikä mitää hevibändien synkistelyy! näin se pitää olla!!!
Nimetön kommentoi 04.02.2005:
Pisteet: *****
Todella upea levy. RHCP on aivan törkeän hyvä bändi, kaikki on kohdallaan. Laulajalla on jännä ääni, joka sopii niin "rockhuutamiseen" kuin herkempiinkin kappaleisiin. Olen hyilläni, että ostin levyn, sillä vaikka se oli aika kallis, se on ehdottomasti maksanut itsensä takaisin.
Nimetön kommentoi 15.02.2005:
Pisteet: *****
Paras levyhankinta jonka olen tehnyt. Kakskyt euroa on mitätön raha tästä levystä, joka sisältää 2 tuntia huikaisevia biisejä vedettynä järkyttävän hienosti. Biisit ovat omalla tavallaan parempia kuin studiossa levytetyt. Throw away your television -on yllättäen levyjen parhainta antia.
Nimetön kommentoi 10.04.2005:
Pisteet: *****
Anthony -ja loppu bändi, on ihan törkeen hyviä. Ite oon fani, ja pidin levystä ihan hirveesti. http://groups.msn.com/Antwantheswan -tuolta löytyy mun ja miun kaverin fanisivuntynkää...
Artistihaku
Artisti

Red Hot Chili Peppers

Levyarviot

Klassikko

Livearviot