Levyarvio

Zero Nine: N.E. Files

****-
Youtube last.fm

Arvioi levyä:

Ohjeet/Säännöt levykommentointiin:
  1. Kirjoita kyseisestä levystä/arviosta/kommenteista.
  2. Vältä mauttomuuksia, kiroilua, epäasiallisuuksia.
  3. Yritä löytää uusi näkökulma, mitä muut eivät ole vielä löytäneet.
  4. Arvio tai sen kommentointi on yhden ihmisen mielipide. Mikäli olet eri mieltä, voit kriittisestikin kommentoida sitä tai vaikka arvioida levyn uudelleen. Muista kuitenkin perustella mielipiteesi.
Mitkä kommentit tullaan poistamaan:
  1. Vain muutaman sanan sisältävät kommentit.
  2. Kommentit, joissa on mauttomuuksia, kiroilua, epäasiallisuuksia.
  3. Kommentit, jotka toistavat aikaisempia kommentteja ja eivät näin ollen tuo mitään uutta.
  4. Tekstit, jotka eivät sisällä mitään kommentointia (esim. 'ihan mielettömän hyvä, osta levy, maailman paras bändi, rakastan eusebiusta, jee!!!!' -tyyppiset tekstit poistetaan).
Muista: Tämä on mahdollisuus piileville kriitikoille astua esiin.
T√§hdet:  Muista, ett√§ keskivertolevy on **1/2 tai ***. Vain aniharva levy on ***** tai 1/2.
Arviosi:

Halutessasi voit käyttää tekstissäsi myös seuraavia HTML -merkkejä:
<b> <i> <a> <em> <br> <strong> <blockquote> <tt> <li> <ol> <ul>

Kommenttien keskiarvo: *****

Nimetön kommentoi 13.09.2004:
Pisteet: *****
Kyllä se nyt on vaan yksinkertaisesti hyvä.En näe puutteita millään osa-alueella.Kepa kuulostaa Kepalta,ja koko bändi on selvästi panostanut tähän :)
Cover biisi"Wish You Were Here",saa extra pisteitä,koska on erittäin tyylikkäästi tehty,juuri Zero Nine:lle sopivalla tavalla.Kiitän ja kumarran mainiosta levystä!
Jatkakaa jätkät vielä pitkään!
Terveisin:Nikki
Nimetön kommentoi 17.09.2004:
Pisteet: ****1/2
Edellinen suomalaisen b√§ndin/artistin levy, jonka ostin oli samaisen b√§ndin edellinen...nostalgiaa kasarivuosilta. Rakkaus b√§ndiin alkoi keikalla silloin parikyt vuotta sitten, ja jatkuu edelleen...Pelk√§sin ett√§ ei moinen metalli en√§√§ kolahda, mutta kyll√§ ysiorkesterissa¬īon aina sit√§ jotain.
Highlandman kommentoi 18.09.2004:
Pisteet: *****
Todella hyvää musaa ja rockia siis! Kuten aina ennenkin kyseisiltä mestari-luokan kundeilta, ja "vanhan kunnon Kuusamolaisen" huumorin säilyttäneiltä rock-staroilta! Tosi hyvä on siis tää uutukainen, mut anyway tykkään ikuisesti ja kuolemattomasti myös ZN:n vanhemmistakin legendaarisista klassikoista (kuten moni muukin), ja todella toivon kundeille kaikkea hyvää ja parasta mahdollista menestystä!!! Niin ja saa ottaa yhteyksiä musa-ideoiden ja runkojen pohjalta...Borno-Mike, hyvät tipit sulle heitin silloin 45-Specialissa pari vuotta sitten... :) Keep on going, great Zero Nine!!! -Kepa 2 from Kuusamo-
Nimetön kommentoi 18.09.2004:
Pisteet: *****
Levy on aivan helvetin hyv√§ ja Tammerfestin keikka oli mielett√∂m√§n hyv√§ ! ( Edellisen kerran n√§hnyt joskus ¬ī95 ? Ruisrockissa). Kepan √§√§ni on parantunut entisest√§√§n ja Quiet man (shouting!!!) saa kylm√§t v√§reet pintaan. Levyn kannetkin ovat parasta ja omalaatuisinta mit√§ olen pitk√§√§n aikaan n√§hnyt. L√§htek√§√§ √§ij√§t pian laajemmallekin Suomen turneelle, teit√§ kaivataan !! T:AK, Pori
Highlandman kommentoi 21.09.2004:
Pisteet: *****
Vielä piti sanomani, että uudella levyllä tosiaan muutama todella hyvä biisi, mutta se kaikista paras, jumalainen...HERE I AM...ei voi sanoin kuvailla, joten en turhaan yritäkään, mahtava se vaan on!!! Tiedän jo että siitä tulee itselleni uusi ikuinen hitti, joka ei koskaan vanhene tai kulu ajan saatossa. Nyt vaan "koillisen jääkarhut" pitäkää hyvä meininki päällä, ja tottakai ei muuta kuin uutta levyä putkeen jatkossa taas!!! *Kiittäen, kumartaen, hengessä mukana* -Kepa 2-
stargazer kommentoi 28.09.2004:
Pisteet: ****-
Olin erittäin iloinen kun huomasin että Zero Nine julkaisee uuden levyn, ja innostuneena ostinkin sen heti kun kauppoihin tuli...

Olen hyvin positiivisesti yllättynyt levyn soundimaailmasta. Vaikka linja onkin hieman kevyempää kuin ennen, hyvät soundit ja ennen kaikkea hyvät biisit jäävät päällimmäisenä mieleen.

Tässä tapauksessa "aikuistuminen" on ihan positiivinen juttu.

Vaikka tämä ei yllä suurien suosikkieni "White Linesin" ja "Intriguen" tasolle, niin paljon on tullut autossa pyöritettyä.

Näin muuten äijät livenä Helsingissä Scorpionsin lämppärinä, ja Suomen pojat kyllä soitti sakemannit aika syvälle suohon...
Nimetön kommentoi 04.10.2004:
Pisteet: *****
Kyllä! Entinen teinifani on nyt yli kolmekymppinen akka. Levy kolahtaa vieläkin!! Aikaisemmilta levyiltä suosikkeina oli aina ne kevyemmät biisit, nyt kolisee koko levy :)Ja mitä useammin tätä kuuntelen, sitä paremmaksi se "kypsyy". Kaikki hyvän levyn ainekset. Kepan ääni on aina ollut upea, nyt vielä parempi.. ja rummut, ne on niin Korpelaa että..

F045
Nimetön kommentoi 20.12.2004:
Pisteet: *****
Tosi hyvä ja tyylikäs levy kansia myöten!Kolmen kuuntelukerran jälkeen kappale Quiet man(shouting!!!) kohosi ehdottomasti vielä muiden yläpuolelle.On tullut digattua vuodesta 84,kestää kuuntelua ja aikaa,White Lines,Visions Scenes and Dreams löytävät lautaselle aika usein nykyäänkin.
Keikalla näin viimeksi joskus 94 Sotkamossa.Jos tulee keikka Keski-Suomen liepeille(asun nykyään olosuhteiden pakosta),niin pakko mennä...
Artistihaku
Artisti

Zero Nine

Levyarviot