Levyarvio

Fear Factory: Archetype

****-
Youtube last.fm

Arvioi levyä:

Ohjeet/Säännöt levykommentointiin:
  1. Kirjoita kyseisestä levystä/arviosta/kommenteista.
  2. Vältä mauttomuuksia, kiroilua, epäasiallisuuksia.
  3. Yritä löytää uusi näkökulma, mitä muut eivät ole vielä löytäneet.
  4. Arvio tai sen kommentointi on yhden ihmisen mielipide. Mikäli olet eri mieltä, voit kriittisestikin kommentoida sitä tai vaikka arvioida levyn uudelleen. Muista kuitenkin perustella mielipiteesi.
Mitkä kommentit tullaan poistamaan:
  1. Vain muutaman sanan sisältävät kommentit.
  2. Kommentit, joissa on mauttomuuksia, kiroilua, epäasiallisuuksia.
  3. Kommentit, jotka toistavat aikaisempia kommentteja ja eivät näin ollen tuo mitään uutta.
  4. Tekstit, jotka eivät sisällä mitään kommentointia (esim. 'ihan mielettömän hyvä, osta levy, maailman paras bändi, rakastan eusebiusta, jee!!!!' -tyyppiset tekstit poistetaan).
Muista: Tämä on mahdollisuus piileville kriitikoille astua esiin.
Tähdet:  Muista, että keskivertolevy on **1/2 tai ***. Vain aniharva levy on ***** tai 1/2.
Arviosi:

Halutessasi voit käyttää tekstissäsi myös seuraavia HTML -merkkejä:
<b> <i> <a> <em> <br> <strong> <blockquote> <tt> <li> <ol> <ul>

Kommenttien keskiarvo: ****1/2

MikaR kommentoi 21.05.2004:
Pisteet: ****-
Joo, ovat herrat tehneet todellisen ryhdistäytymisliikkeen - ihan nousee mieleen tuo Machine Head. Näin rankkaa raivoa ja ehdotonta mätkettä on olisi arvannut Fear Factoryn kykenevän enää suoltamaan. Onneksi olin jälleen kerran väärässä.
Kun levyä ostaessa kysyin myyjältä notta mitähän ekstraa mukana olevalla DVD:llä on vastasi tämä hieman vältellen: "No, noi ekstrathan on aika kirjavan tasoisia...". Totta joka sana, sillä onhan se paskakin usein kirjavaa. Kohelluskokoelma ei kestä kunnolla edes sitä yhtä katselukertaa.
Aloituskaksikko Slave Labor ja Cyberwaste ovat tosiaan melkoisia ladunavaajia, eikä meno juuri loppulevystäkään heikkene kun tarjolla on lähes tunti modernin metallin juhlaa. Hyvälle näyttää ja loistavalle kuulostaa - nyt vain odotellaan Tuskaa, jotta pääsee katsastamaan ryhmän livekuntoa!
FrozenMoon kommentoi 06.07.2005:
Pisteet: *****
Olen ihmetellyt sitä, että miten Fear Factory kuullostaa joka kuuntelu kerralla niin hyvältä. Tästä löytyy erilaisia elementtejä mitä ei ole Digimortal albumilla. Archetypen kappaleista löytyy Grindcoren tapaisia kohtia, mitkä antavat räväisevää potkua ja ruimasti lisäpisteitä. Mutta pääasiassa Digimortal albumi ei hireän paljon poikkea tästä musiikillisesti, mutta tämä silti pysyy klassikkona, ja parhaimpana Fear Factory albumina.
Artistihaku
Artisti

Fear Factory

Levyarviot

Livearviot