Levyarvio

Rubik: Bad Conscience Patrol

***--
Youtube last.fm

Arvioi levyä:

Ohjeet/Säännöt levykommentointiin:
  1. Kirjoita kyseisestä levystä/arviosta/kommenteista.
  2. Vältä mauttomuuksia, kiroilua, epäasiallisuuksia.
  3. Yritä löytää uusi näkökulma, mitä muut eivät ole vielä löytäneet.
  4. Arvio tai sen kommentointi on yhden ihmisen mielipide. Mikäli olet eri mieltä, voit kriittisestikin kommentoida sitä tai vaikka arvioida levyn uudelleen. Muista kuitenkin perustella mielipiteesi.
Mitkä kommentit tullaan poistamaan:
  1. Vain muutaman sanan sisältävät kommentit.
  2. Kommentit, joissa on mauttomuuksia, kiroilua, epäasiallisuuksia.
  3. Kommentit, jotka toistavat aikaisempia kommentteja ja eivät näin ollen tuo mitään uutta.
  4. Tekstit, jotka eivät sisällä mitään kommentointia (esim. 'ihan mielettömän hyvä, osta levy, maailman paras bändi, rakastan eusebiusta, jee!!!!' -tyyppiset tekstit poistetaan).
Muista: Tämä on mahdollisuus piileville kriitikoille astua esiin.
Tähdet:  Muista, että keskivertolevy on **1/2 tai ***. Vain aniharva levy on ***** tai 1/2.
Arviosi:

Halutessasi voit käyttää tekstissäsi myös seuraavia HTML -merkkejä:
<b> <i> <a> <em> <br> <strong> <blockquote> <tt> <li> <ol> <ul>

Kommenttien keskiarvo: ****-

walrus kommentoi 20.03.2007:
Pisteet: ****-
Oijoi kun tuimaa nipotusta... Minusta biiseissä on paljonkin tarttumapintaa ja sisältöä ja Tairan eläytyvä laulukin puhuttelee kovasti. Tämä on tällaista Radiohead meets Franz Ferdinand meets Tool/Mars Volta -meininkiä, monipuolista ja elävää musaa. Rubik on suomalaisen indie-kentän eliittiä.
Tuomas kommentoi 20.03.2007:
Pisteet: ****-
Hyvä levy ja debyytiksi aivan erinomainen. Jännää, miten muutamalla ensikuuntelulla paljon mitään ei jäänyt päähän, mutta muutaman päivän tauon jälkeen alkavat taas kuunneltaessa tunnistaa ison kasan tuttuja juttuja. Jesus/Hypnotist on mun loska-hiekoituspöly-alkukevään ralli nro 1.
Mopo kommentoi 21.03.2007:
Pisteet: ****-
Voi Kari, Kari! Oletkohan kuunnellut samaa levyä kuin minä?
- klip "Ongelma on, että kuulijalle ei tarjota mitään, mistä tarrata kiinni, eikä tunnetasolla värähdä." -klap.
Olemme taas niiden kuuluisien makuasioiden äärellä, ja itse koen juuri päinvastaisia asioita ko. levyltä. Mahtavia sovituksia, käännettyjä komppeja, upeita kasvatuksia...
- klip "Ei ole huimia kitarariffejä, jotka vetoaisivat kaksilahkeisten testosteroneihin tai koskettavan kauniita hetkiä, jotka kastelisivat pikkupöksyjä." -klap.
No, joo. Ehkä herra Koivistoinenkin levyarvostelijana voisi sitten valita arvioitavakseen niitä toisenlaisia, oikeille kaksilahkeisille suunnattuja testosteronipaukkuja, olisi sitten mukava arvailla, kuinka kenenkin pikkupöksyt kastuvat. Sehän se musiikin & sen vaikutuksen arvioinnissa onkin varmasti yksi tärkeimmistä pointeista.

Hyvä Rubik! Todella hyvä albumi.
walbu kommentoi 22.03.2007:
Pisteet: ****-
kyllä rubik albumillaan monessa kohtaa koskee erinomaisuutta. se on totta, että keikkaversioina eri puolet ehkä tukevat paremmin toisiaan. levy ihan oikeasti vaatii paljon kuuntelua, enkä ainakaan itse halua vielä näin "tuoreilla kuunteluilla" muodostaa mitään perustavaa laatua olevaa mielipidettä. sen verran voin todeta, että vaikka odotukset olivat korkealla, ei levy ole missään kohtaa pettymys. todellinen täyttymyskin saattaa vielä löytyä. levyarvostelijalle BCP on kyllä kinkkinen pala - suoria verrokkeja on paha vetää mukaan ja sekä tunneskaala että sävyt ovat hiukan hahmottomia. biisien synnyttämät mielikuvat ja fiilikset ovatkin varmasti jokaisella hiukan erilaisia. mutta kyllä niitä tiloja syntyy, ainakin minulle.
Artistihaku
Artisti

Rubik

Levyarviot

Ajankohtaista

Haastattelussa

Livearviot