Levyarvio

Diablo: Mimic47

***1/2-
Youtube last.fm

Arvioi levyä:

Ohjeet/Säännöt levykommentointiin:
  1. Kirjoita kyseisestä levystä/arviosta/kommenteista.
  2. Vältä mauttomuuksia, kiroilua, epäasiallisuuksia.
  3. Yritä löytää uusi näkökulma, mitä muut eivät ole vielä löytäneet.
  4. Arvio tai sen kommentointi on yhden ihmisen mielipide. Mikäli olet eri mieltä, voit kriittisestikin kommentoida sitä tai vaikka arvioida levyn uudelleen. Muista kuitenkin perustella mielipiteesi.
Mitkä kommentit tullaan poistamaan:
  1. Vain muutaman sanan sisältävät kommentit.
  2. Kommentit, joissa on mauttomuuksia, kiroilua, epäasiallisuuksia.
  3. Kommentit, jotka toistavat aikaisempia kommentteja ja eivät näin ollen tuo mitään uutta.
  4. Tekstit, jotka eivät sisällä mitään kommentointia (esim. 'ihan mielettömän hyvä, osta levy, maailman paras bändi, rakastan eusebiusta, jee!!!!' -tyyppiset tekstit poistetaan).
Muista: Tämä on mahdollisuus piileville kriitikoille astua esiin.
Tähdet:  Muista, että keskivertolevy on **1/2 tai ***. Vain aniharva levy on ***** tai 1/2.
Arviosi:

Halutessasi voit käyttää tekstissäsi myös seuraavia HTML -merkkejä:
<b> <i> <a> <em> <br> <strong> <blockquote> <tt> <li> <ol> <ul>

Kommenttien keskiarvo: ****-

FrozenMoon kommentoi 18.02.2006:
Pisteet: ****-
Tietyt asiat tekevät tästä levystä huonomman kuin edeltäjänsä, mutta kerronpa ensin hyvät puolet levystä. Mimic47 noudattaa soundipuolella melko samaa linjaa kuin edeltäjänsä, eikä tuo mitään uutta. Onkohan se niinkin, että Diablon ei tarvitsisi muuttua? Onko se ainoa oikea tyyli tämä? Voi olla, että Diablo menettäisi siinä rutkasti pisteitä, jos tyyli olisi muuttunut rankasta suomimetallista joksikin muuksi.
Kappalemateriaali on tasapainoista ja hyvää. Tuntuu, kuin tämä levy olisi joissakin osin yhdentekevä, vaikka kysymys onkin Diablosta. Ehkä tämä musiikkityyli tekee sen yhdentekevyyden ihmisten mieliin, en osaa sanoa. Mimic47:n kappaleissa ei ole varsinaista väliinputoajaa, mutta joidenkin osien koukuissa olisi ollut jonkun verran hiomista ja levyn vahvimmat näkyvimmät kappaleet jättävät muut taaksensa. Diablo on siinä mielenkiintoinen yhtye, että se on saanut joka levyllä paljon ystäviä että vihaajia, en tiedä miksi. Mimic47 on todistus siitä, että Diablo pystyy pitämään kokonaisuuden melko hyvin koossa ja väliinputoajia ei varsinaisesti ole eikä löydy. Voitte vain nauttia tästä.
Artistihaku
Artisti