Levyarvio

Disco Ensemble: First Aid Kit

****-
Youtube last.fm

Arvioi levyä:

Ohjeet/Säännöt levykommentointiin:
  1. Kirjoita kyseisestä levystä/arviosta/kommenteista.
  2. Vältä mauttomuuksia, kiroilua, epäasiallisuuksia.
  3. Yritä löytää uusi näkökulma, mitä muut eivät ole vielä löytäneet.
  4. Arvio tai sen kommentointi on yhden ihmisen mielipide. Mikäli olet eri mieltä, voit kriittisestikin kommentoida sitä tai vaikka arvioida levyn uudelleen. Muista kuitenkin perustella mielipiteesi.
Mitkä kommentit tullaan poistamaan:
  1. Vain muutaman sanan sisältävät kommentit.
  2. Kommentit, joissa on mauttomuuksia, kiroilua, epäasiallisuuksia.
  3. Kommentit, jotka toistavat aikaisempia kommentteja ja eivät näin ollen tuo mitään uutta.
  4. Tekstit, jotka eivät sisällä mitään kommentointia (esim. 'ihan mielettömän hyvä, osta levy, maailman paras bändi, rakastan eusebiusta, jee!!!!' -tyyppiset tekstit poistetaan).
Muista: Tämä on mahdollisuus piileville kriitikoille astua esiin.
Tähdet:  Muista, että keskivertolevy on **1/2 tai ***. Vain aniharva levy on ***** tai 1/2.
Arviosi:

Halutessasi voit käyttää tekstissäsi myös seuraavia HTML -merkkejä:
<b> <i> <a> <em> <br> <strong> <blockquote> <tt> <li> <ol> <ul>

Kommenttien keskiarvo: *****

Nimetön kommentoi 17.02.2005:
Pisteet: ****1/2
Kyllähän tämä on hemskutin laatutavaraa... pari huonoa biisiä tekee tästä kuitenki hitusen edeltäjäänsä huonomman... ja tyyli saisi olla hieman rajumpi... siltikin loistavaa!
Nimetön kommentoi 31.03.2005:
Pisteet: *****
Todella loistava levy!
Parempi kuin edeltäjänsä joka oli
siis huippu sekin.
HYVÄÄ TYÖTÄ.
Nimetön kommentoi 03.04.2005:
Pisteet: *****
täytyy kyllä sanoa että ihan loistava.
mielestäni parempi kuin edellinen.
kyllä ne pojat osaa.
Nimetön kommentoi 13.04.2005:
Pisteet: *****
On bändi kyllä muttunut vuosien lomassa, tuolta nettisivuilta nappasin juuri We Might Fall Apart-biisin ja sehän on aivan loistava. Aivan yllätyin. -97 ja -98 olen orkesterin nähnyt livenä ja silloin oli aivan eri meininki ja Demo-kasetinkin omistan. Oli silloin jo aivan 1. luokkaa. Hc:n ja punkin ystävä kun olen. Tätä uutta kyllä voisi kutsua joksikin aivan muuksi, ainakin punk-osan tyylistä voisi pois jättää. Koko levyä en pysty arvostelemaan koska sitä en vielä omista mutta painunpas tästä nettikauppoja selailemaan jos vaikka loppuviikosta saisi kyseisen platan kotiin. Vaikka raskaamman musiikin ja menon ystävä olen niin tuo "We Might Fall Apart"-sytyttää jotenkin, soinut repeatilla jo jonkin aikaa. Loistava melodia ja laulu.
Joppiz kommentoi 10.02.2006:
Pisteet: *****
This Is My Head Expoloding aloittaa levyn todella vakuuttavasti. Itse kiinnyin seuraavaan raitaa, We Might Fall Apart ja sen takia tämän levyn ostinkin. Drop Dead, Casanova on myös aivan loistava biisi jonka kertosäe tempaa mukaan nopeasti ja "mukavasti". Human Cannonball ei oikein säväyttänyt, mutta Black Euro toi sen takasin, minkä Human Cannonball:ssa menetti. Siksipä ehkä Black Euro onkin parhaimmistoa tältä levyltä, ainakin mielestäni. First Aid Kit on rauhallinen ja sellanen kappale, että siinä odottaisi vielä jotakin tapahtuvan. Fresh New Blood:n kertosäe ei hätkäytä, mutta muuten kappale on loistava. See If I Care kappaleessa taas asiat ovat toisinpäin. Myös levyn parhaimmistoa tarjoaa So Long, Sisters. Kappale lähtee heti hyvällä fiiliksellä ja kertosäekkään ei pilaa tätä tunnetta. You Are The Dawn:sta ei taida olla mitään ihmeellisempää sanottavaa. Hyvä biisi kertosäkeeltään ja ylipäätänsä. Sleep On The Wheel taas edustaa tätä rauhallisempaa osuutta Disco Ensembeltä. Rauhallinen biisi, johon on hyvä lopettaa hieno albumi!
Fardir kommentoi 12.02.2006:
Pisteet: ****1/2
Ostin tämän levyn tuossa kuukausi sitten kun kuulin jostakin kyseisestä poppoosta, kuuntelin ja ihastuin aivan täysin. Levyn hieman omaperäisempi ote kiskaisi mukaansa samantien ja ei lähtenyt noin kahteen viikkoon pois soittimesta koska aina soi "vielä kerran". Noin viikko sitten ostin Viper Ethicsin myös ja katselen jos ensi Suomen keikalle voisi mennä tarkastamaan pumpun ihan livenä.
Artistihaku
Artisti

Disco Ensemble

Levyarviot

Livearviot