Taustajoukko

Toimitus - Esittely
Esittely

Verkkolehti Desibeli.net on vuonna 2001 perustettu riippumaton ja vapaaehtoisvoimin toimiva, musiikkiin keskittyvä julkaisu. Lehden painopisteenä on musiikki, joka ei vielä saa julkisuutta perinteisessä mediassa - mielenkiintoista valtavirran materiaalia hylkimättä.

Desibelin toimittajat ovat musiikkialalla pitkään toimineita henkilöitä, joiden monipuolinen asiantuntevuus antaa julkaisun sisältöön syvyyttä. Teknistä puolta hoitavat it-alan ammattilaiset.

Julkaisua tehdään vapaaehtoisvoimin ja mahdollisista kuluista toimitus vastaa itse, tästä johtuen pikkusormea ei ole jouduttu luovuttamaan mainostajille. Desibeli.net on harrastus toimittajilleen - mahdollisuus tuoda enemmän julkisuutta musiikille.

Kaipaamme riveihimme myös uusia kykyjä. Sinä, jo musiikkitoimittajana ansioitunut tai vasta musiikin kirjoittamisesta kiinnostunut henkilö, ota rohkeasti yhteyttä päätoimittajaan tai toimitussihteeriin. Kirjoita yhteydenotossasi itsestäsi ja osaamisestasi - uusia toimittajia ja tuoretta näkemystä kaivataan aina.

Desibeli.netiä voi seurata myös Facebookissa, jonka avulla saat tietoa kaikista julkaisemistamme jutuista. Sama pätee Twitteriin. Desibeli.net on myös MySpacessa.
Lukukertoja: 137375
Facebook