Ajankohtaista

Vandenbergs MoonKings: Rugged and Unplugged

23.11.2018Uusimman bändinsä kanssa Vandenberg ei ole vielä yltänyt aivan samoihin sfääreihin kuin valkoisen käärmeen kera, mutta onnistumisia löytyy kyllä kuukuninkaidenkin rieskoilta. Esikoisalbumilta mukaan on kelpuutettu hieman tarpeettoman kevyesti toteutettu Out of Reach, sekä huomattavasti jouhevammin kulkeva One Step Behing, joka tosin edelleen tuntuu päätyvän umpikujaan sovituksessaan. Debyytin Breathing onkin lopulta se numero, joka hengittää vapaimmin.

Vuoden takainen MK II on edustettu kahdella siivulla. Walk Away sijoittuu kiistatta koko levyn kapeaan kärkeen, kunpa vanha kunnon Coverdale olisi vain päässyt puhisemaan siivuun enemmän ukkosta. Avaukseksi sijoitettu What Doesn’t Kill You on sen sijaan suuri kummajainen, sillä biisi ei toimi edelleenkään sen ihmeemmin, tai sitten vika on vastaanottajassa. Näin vain levyn sulkeva Sundown on täysin uusi kappale, ja tässä tapauksessa sana ’kappale’ on venytetty, sillä kyseessä on vain puolentoista minuutin mittainen instrumentaali.

Kaunis pieni hetki siis, mutta vajaan 27 minuutin sijaan tällainen erikoisuus pitäisi olla ainakin tuplakokoinen. Ja rohkeampia valintoja biiseihin, kiitos.

Mika Roth
Lukukertoja: 945
Facebook
Artistihaku
Ajankohtaisissa myös