Levyarvio

Apulanta: Heinola 10

***1/2-
Youtube last.fm

Arvioi levyä:

Ohjeet/Säännöt levykommentointiin:
  1. Kirjoita kyseisestä levystä/arviosta/kommenteista.
  2. Vältä mauttomuuksia, kiroilua, epäasiallisuuksia.
  3. Yritä löytää uusi näkökulma, mitä muut eivät ole vielä löytäneet.
  4. Arvio tai sen kommentointi on yhden ihmisen mielipide. Mikäli olet eri mieltä, voit kriittisestikin kommentoida sitä tai vaikka arvioida levyn uudelleen. Muista kuitenkin perustella mielipiteesi.
Mitkä kommentit tullaan poistamaan:
  1. Vain muutaman sanan sisältävät kommentit.
  2. Kommentit, joissa on mauttomuuksia, kiroilua, epäasiallisuuksia.
  3. Kommentit, jotka toistavat aikaisempia kommentteja ja eivät näin ollen tuo mitään uutta.
  4. Tekstit, jotka eivät sisällä mitään kommentointia (esim. 'ihan mielettömän hyvä, osta levy, maailman paras bändi, rakastan eusebiusta, jee!!!!' -tyyppiset tekstit poistetaan).
Muista: Tämä on mahdollisuus piileville kriitikoille astua esiin.
Tähdet:  Muista, että keskivertolevy on **1/2 tai ***. Vain aniharva levy on ***** tai 1/2.
Arviosi:

Halutessasi voit käyttää tekstissäsi myös seuraavia HTML -merkkejä:
<b> <i> <a> <em> <br> <strong> <blockquote> <tt> <li> <ol> <ul>

Kommenttien keskiarvo: ****-

Nimetön kommentoi 03.07.2002:
Pisteet: ****1/2
viddu kyllä kyseessä paras apislevy ikinä...
jos tästä menee vielä yli, niin lähden klubikeikalle
Horror kommentoi 09.08.2002:
Pisteet: ***1/2-
Ehjä on paras apiksen levyistä ja luulenpa, että Apulanta on jo aikansa eläny. Suosio laskee ja jos he vielä jatkavat levyjen tekemistä niin taso laskee ja loppujen lopuksi ne unohdetaan kokonaan tai sitten niitä inhotaan yli kaiken. Ongelmanahan on se, että kun Apulanta keikkailee vaan suomessa ja joka ikinen kesä lähestulkoon kaikilla festareille niin kaikki on jo ehtiny näkeen ne miljoonaan kertaan. Aika puuduttavaa...
Nimetön kommentoi 16.12.2002:
Pisteet: ***1/2-
toni on hyvä biisinikkari mutta vois tehä parempaakin musaa
FrozenMoon kommentoi 31.03.2006:
Pisteet: ***--
Apulanta on ahkerasti tehnyt musiikkia vieläkin, vaikka se sielukkuus oli paraimmillaan punk-ajoillaan. Reilu kymmenen vuotias Apulanta on kautta Suomirokin ajan iskenyt kansan pääkoppaan. Tarttuvat lyriikat ovat koskettaneet herkkää yleisöä.

Apulanta on alkuaikoina tehnyt roskaista punk-rokkia, mikä on vieläkin ihmisten kuunneltavissa, etenkin näiden anarkisti punkkareiden mieleen on ollut vanha tyyli. Nykyinen tyyli on saanut Apulannan menettävän vanhoja ystäviä kuin myös on saanut rutkasti lisää yleisöä. Apulannan suosio on ollut huipussaan 2000-luvulla, jolloin fanien määrä on melko rajaton.

Arvosteltava Heinola 10 on ollut varsinainen hitti albumi. Myynyt on ja saanut fanit kaikkoamaan. Minusta albumissa on paljon hyvää, mutta levyn näkyvimmät kappaleet eivät koostu radioissa pyörineistä hittikappaleista, kuten Reunallat ja Viivakoodit.
Heinola 10 levystä ei löydy juuri sitä koukkua, vaan suuri osa hukkuu joidenkin kappaleiden yksitoikkoisiin kulkuihin ja lyriikoiden mitään sanomattomuuksiin, vaikka sanoma löytyy, mutta ei loihdi tunnelmaa alitajuntaan asti.

Apulannasta on tavallaan kadonnut idea. Mitäänsanomattomuuksia on liikaa. Vanhaan aikaan kaikki oli hyvin, kuten sanotaan.
sini- kommentoi 08.09.2007:
Pisteet: *****
Minusta tämä levy on yksi parhaista. Musiikki on todella hyvin soitettua. ja siksi mainitsen myös Masi Hukarin, koska hän on minusta todella hyvä ja paras soittamaan. Toivottavasti soittaa tulevaisuudessa levyillä tai keikoilla. <3
Artistihaku
Artisti

Apulanta

Levyarviot

Livearviot