Levyarvio

Steen1: Salaliittoteoria

**1/2--
Youtube last.fm

Arvioi levyä:

Ohjeet/Säännöt levykommentointiin:
  1. Kirjoita kyseisestä levystä/arviosta/kommenteista.
  2. Vältä mauttomuuksia, kiroilua, epäasiallisuuksia.
  3. Yritä löytää uusi näkökulma, mitä muut eivät ole vielä löytäneet.
  4. Arvio tai sen kommentointi on yhden ihmisen mielipide. Mikäli olet eri mieltä, voit kriittisestikin kommentoida sitä tai vaikka arvioida levyn uudelleen. Muista kuitenkin perustella mielipiteesi.
Mitkä kommentit tullaan poistamaan:
  1. Vain muutaman sanan sisältävät kommentit.
  2. Kommentit, joissa on mauttomuuksia, kiroilua, epäasiallisuuksia.
  3. Kommentit, jotka toistavat aikaisempia kommentteja ja eivät näin ollen tuo mitään uutta.
  4. Tekstit, jotka eivät sisällä mitään kommentointia (esim. 'ihan mielettömän hyvä, osta levy, maailman paras bändi, rakastan eusebiusta, jee!!!!' -tyyppiset tekstit poistetaan).
Muista: Tämä on mahdollisuus piileville kriitikoille astua esiin.
Tähdet:  Muista, että keskivertolevy on **1/2 tai ***. Vain aniharva levy on ***** tai 1/2.
Arviosi:

Halutessasi voit käyttää tekstissäsi myös seuraavia HTML -merkkejä:
<b> <i> <a> <em> <br> <strong> <blockquote> <tt> <li> <ol> <ul>

Kommenttien keskiarvo: ****1/2

Nimetön kommentoi 03.03.2004:
Pisteet: *****
hmm.ei taida olla herra yksinhuoltaja kuitenkaan...uskoisin tietäväni jos näin olisi...=)
walbu kommentoi 03.03.2004:
Pisteet: **1/2--
ohops, joo. tuli lisättyä tuo yksinhuoltaja-lisäys tuonne näemmä. vaikka sopisikin hyvin kuvaan, niin eihän se kai niin ollutkaan. kiitos korjauksesta. pitänee skarpata...
Nimetön kommentoi 18.03.2004:
Pisteet: *****
vähempää ei voi antaa.iloista musiikkia pursuaa jo yli korvista.totuutta pitää jo vaalia
Nimetön kommentoi 30.03.2004:
Pisteet: *****
Kaverin biisi haettiin ensimmäisen kerran mikseri.netistä... siitä lähtien hevari on kuunnellu suomiräppiä
Nimetön kommentoi 04.06.2004:
Pisteet: *****
Jaa-a hyvin oli arvostelija asiansa laittanut mutta jossain määrin kyllä silti kritisoisin. Mielestäni lyriikat joissa kiroillaan paljon vastaavat erittäin paljon nyky-nuorison kieltä vaikka en itse niin paljoa kiroilekkaan tunnenkyllä ihmisiä jotka kiroilevat ja välillä näkee jopa 9:n vuotiaita tai jopa nuorempia joilla n. joka toinen sana on vittu. Ihan by the way itse olen 16 vuotta enkä pahemmin kiroile mutta mielestäni niinkutsuttujen voimasanojen käyttö on tämän kaltaisissa asioissa erittäin hyvä tapa ottaa kantaa, koska vaikkei pakosti nuorilla niin ainakin vähän vanhemmilla kirosanat pistävät korvaan ja he jäävät kuuntelemaan ja miettimään.
en tiedä miksi mutta steen kolahti heti kun aloin kuuntelemaan elikkä siis itse pidän kyseisen miehen musiikista ja mielestäni levy on aivan mahtava. En vertaa steeniä avaimmeen mutta kummankin kohdalla kun oli kuunnellut levyn kerran läpi jäi oikeasti pohtimaan asioita tai ainakin joku/jokin jäi mietityttämään. propsit siitä kummallekkin jätkälle.
Korjatkaa jos olen väärässä mutta levyn perimmäinen pointti oli saada ihmiset miettimään asioita. Jätkä kertoo asioista sellaisena kuin näkee ne. Alun perin levyä ei oltu tarkoitettu julkiseksi vaan repusta kavereille myytväksi muutamalla eurolla. Tämän takia beatit olivat hieman karkeat mutta itse tykkäsin sopi hyvin musiikki tyyliin koska liian "tyylitellyt" (en keksinyt parempaa sanaa) olisivat saaneet asiat kuulostamaan hieman korneilta/sarkastisilta ehkä vähän itse ironiseltakin who know's koska kuka laulaa/räppää asioista joista haluaa ihmisten kuulenvan, ymmärtävän ja jäävän miettimään, kuinka asiat on, liian "hempeällä" taustalla mielstä hieman karkeat beatit joissa oli särmää sopivat erittäin hyvin lyriikoihin(tämä seikka on mielipide kysymys joissain kappaleissa eritavalla).

Alkuperäinen kirjoittaja älä ota tästä itseesi tai muutenkaan arviosi oli hyvä kannanotto kyseiseltä näkökannalta ja kiitän siitä ettet alentunut haukkumaan jätkän kannanottoja tähän poliittiseen tilaan tai mihinkään vastaavaan koska mielestäni aikaisempia arvostelujani katsoessa mm. city lehden arvostelija haukkui kannanottoja ja kysyi vastauksia miten parantaa poliittista tilaa jne ja lupasi ostaa levyn ja jarden träkki soittoäänen jos seuraavalla levyllä olisi niitä. Tämä oli mielestäni paskin arvostelu mitä olen ikinä lukenut jos ei tykkää musiikista ei tarvi esittää tyhmää ja alkaa heitellä sarkastisia kommentteja jotka ovat lue rivien välistä tyylisiä ja joista huomaa, että kirjoittaja on lehden julkaisian siskontytär tai vastaavaa, koska mielestä minkään lehden ei pitäisi julkaista niin ala-arvoisia kolumneja.
Kiitos jos jaksoit lukea koko kirjoituksen. Jos haluatte lukea kyseisen kolumnin laitan tähän osoitteen:

http://www.city.fi/artikkelit/artikkeli.php?

seskey=&id=1160&area=ihmiset Itse olen kirjoittanut tuonne nimimerkillä kasi8 ja pyydän jo nyt anteeksi, koska kyseinen viesti saattoi olla jossain mielessä yli ampuva mutta jos jaksatte lukea senkin kiitän etukäteen vaivastanne.
-eight-
Nimetön kommentoi 04.06.2004:
Pisteet: *****
Anteeksi, että kirjoitin osoitteen huonosti siis tässä se on nyt kunnolla.

http://www.city.fi/artikkelit/artikkeli.php?seskey=&id=1160&area=ihmiset
Nimetön kommentoi 08.06.2004:
Pisteet: *****
v*ttu, et tää levy on iha he*vetin hyvä!!
täst on mulle jääny paljon muistoi sydämee..!! <3
ja aina ku mä kuuntelen tät, ni mulle tulee mun rakkaat
muistot mielee!!
mä todellakin annan tälle levylle kybän..
toivottavasti te muutkin ootte samaa mieltä! :)
JariJ kommentoi 11.08.2004:
Pisteet: ****-
Eight, hyvää kommenttia. Luin CIty-lehden jutun ja se oli mielestäni täysin perseestä, kuten koko lehtikin. City väittää olevansa "nuorten aikuisten riippumaton media", mutta oikeasti lehti on nelikymppisten (no, kai joku voi nekin nuoriksi mieltää) kokoomuslaisten perseennuolentaläpyskä. Eli lähes vastaava mitä Voima-lehti on vihreälle vasemmistolle. Ainoa ilmainen kaupunkilehti jota kannattaa lukea on Nöjesguiden, josta löytyy runsaasti hyviä levyarvioita ja leffajuttuja, eikä se yritä rivien välistä tuputtaa jotain poliittisia mielipiteitä niin kuin City. Meni läppä nyt vähän SteenYkkösestä ohi, mutta ei se kai haittaa.
Nimetön kommentoi 27.08.2004:
Pisteet: *****
Paras suomalainen Hip Hop levy... Stenkka ja pikkupiru rulaa...
Nimetön kommentoi 21.09.2004:
Pisteet: ****-
Steen 1: Salaliittoteoria on tosi hieno levy, siinä on asiaa toisin kuin jossain idols tai jossain popstars sydeemeissä,Steen tietää oikeesti mitä täällä oikeesti tapahtuu joten biisit kolahtaa ainakin minuun. syy siihen miksi yksi ns,piste puuttuu on se että biiseistä puuttui rytminen potku hieman räväkkyyttä musiikkiin niin olisi tullu täys osuma!
Nimetön kommentoi 18.02.2005:
Pisteet: *****
Koskettavaa sanoitusta,kun on kokenut vierestä(veljenä)ton kaiken paskan.TÄYDET PISTEET SANOITUKSESTA.
Nimetön kommentoi 04.03.2005:
Pisteet: *****
mun mielestä tää on ihan asiallinen levy kertoo paljon totuuksista tästä paskasta maailmasta ja pliis kuunnelkaa levy useampaan kertaan ja kuunnelkaa ns. rivien välistä
peace
Nimetön kommentoi 05.03.2005:
Pisteet: *****
Todella mahtavaa!!! I love this artist and his songs.. they really are great and it makes U think. And memories woke up!! He is really good!!! <3 <3 enjoy of this Mister!goodgoodgood.
Fiktiivinen kommentoi 16.08.2005:
Pisteet: *****
jotkut sanat on koskettanu mua sydämmest....ja yksinhuoltaja isä hän ei kyl oo mix se muuten menee muijansa ja kakaroitten kaa melkein joka päivä naaman ohi.....mut jätkä on sanomaa biiseis eikä se oo mikää massa tuotanto hoppari....
walbu kommentoi 16.08.2005:
Pisteet: ***--
kuten tuolla aiemmin kommentoinneissa lukee, tuo yksinhuoltaja -väite oli oman mielikuvitukseni tuotetta, jota pahoittelen. en kuitenkaan korjaa sitä tekstistä, koska aiheesta on komentoitu
Artistihaku
Artisti