Levyarvio

Iron Maiden: Dance Of Death

****-
Youtube last.fm

Arvioi levyä:

Ohjeet/Säännöt levykommentointiin:
  1. Kirjoita kyseisestä levystä/arviosta/kommenteista.
  2. Vältä mauttomuuksia, kiroilua, epäasiallisuuksia.
  3. Yritä löytää uusi näkökulma, mitä muut eivät ole vielä löytäneet.
  4. Arvio tai sen kommentointi on yhden ihmisen mielipide. Mikäli olet eri mieltä, voit kriittisestikin kommentoida sitä tai vaikka arvioida levyn uudelleen. Muista kuitenkin perustella mielipiteesi.
Mitkä kommentit tullaan poistamaan:
  1. Vain muutaman sanan sisältävät kommentit.
  2. Kommentit, joissa on mauttomuuksia, kiroilua, epäasiallisuuksia.
  3. Kommentit, jotka toistavat aikaisempia kommentteja ja eivät näin ollen tuo mitään uutta.
  4. Tekstit, jotka eivät sisällä mitään kommentointia (esim. 'ihan mielettömän hyvä, osta levy, maailman paras bändi, rakastan eusebiusta, jee!!!!' -tyyppiset tekstit poistetaan).
Muista: Tämä on mahdollisuus piileville kriitikoille astua esiin.
T√§hdet:  Muista, ett√§ keskivertolevy on **1/2 tai ***. Vain aniharva levy on ***** tai 1/2.
Arviosi:

Halutessasi voit käyttää tekstissäsi myös seuraavia HTML -merkkejä:
<b> <i> <a> <em> <br> <strong> <blockquote> <tt> <li> <ol> <ul>

Kommenttien keskiarvo: ****-

Nimetön kommentoi 21.11.2003:
Pisteet: ****-
Joo, hyvä ja asiantunreva arvostelu, mutta unohdit mainita levyn ehdottoman helmen, Paschendalen. Yksi kaikkien aikojen parhaista Maiden-veisuista.

UP THE IRONS!
Nimetön kommentoi 15.12.2003:
Pisteet: ****1/2
Muuten hyvä arvostelu mutta mielestäni tuo nimibiisi dance of death on levyn paras biisi.
truupperi kommentoi 03.01.2004:
Pisteet: ****-
Hyvä erittäin asiantunteva arvostelu vaikkakin mielestäni olisit voinut kehua vähän enemmän uutta levyä sillä on se mielestäni yksi Maidenin parhaista levyistä ehkä jopa paras seitsemännen pojan seitsemäs poika- levyn jälkeen. Vaikkakin on aikalailla erilaista Maidenia.

Jokatapauksessa kokonaisuudessaan paras lukemani dance of deathin arvostelu. -Up The Irons-
Nimetön kommentoi 28.01.2004:
Pisteet: **1/2--
Mielestäni levyn surkeimmaksi ja Maidenin ehkä kaikkien aikojen paskimmaksi biisiksi jää Wildest Dreams. Tämä on monen muunkin fanin mielipide ja Dance Of Death kuuluu mielestäni levyn parhaisiin Journeymanin, Paschendalen ja No More Liesin kanssa ja oli livenä aivan mahtava!!! Gates Of Tomorrow:sta ei todennäköisesti edes mitään livebiisiä yritetty tehdä, kun ei sitä siellä keikalla soitettu. Tuossa ehkä tarpeeksi syitä huonoon numeroon...
Nimetön kommentoi 24.02.2004:
Pisteet: ****-
Paschendale unohtui... ja syö sinä pääsi jos haukut wildest dreamsia et vain tykkää siitä koska muutkaan ei tykkää...
Nimetön kommentoi 04.06.2004:
Pisteet: ****1/2
Muuten hyvä arvostelu mutta, mielestäni Dance of Death on levyn parhaita biisejä Paschendalen ohella jota et maininnut ollenkaan
Nimetön kommentoi 19.06.2004:
Pisteet: ****-
Joo kyllä dance of death on levyn paras.
Heti sen perässä tulee eimissäänjärjestyksessä: Rainmaker, paschendale, wildest dreams, no more lies. Montsegur ei oikein nappaa, kertosäe on omaan makuuni liian hätäinen.

Hyvä levy kaiken kaikkiaan.
Nimetön kommentoi 02.08.2004:
Pisteet: ****1/2
Jos Piece Of Mind ja Seventh Son Of A Seventh Son
ovat kymppejä niin tämä on ysi.
Ehdottomasti!!
Nimetön kommentoi 06.08.2004:
Pisteet: *1/2---
Levyn Biisit Ovat liian pitkiä, ja melko tylsiä, No More Lies kuuluu levyn huonoimpiin piiseihin, dance of deathin kanssa
Nimetön kommentoi 10.08.2004:
Pisteet: ***1/2-
aika hyv√§ arvostelu,mutta minun mielest√§ni koko levyn paras biisi on nimitt√§in RAINMAKER.Kokonaisuudessaan dance of death on hyv√§ levy lukuunottamatta GATES OF TOMOROWia ja PASCHENDALEa.Kuten jo WILDEST DREAMSist√§ kuuleekin maiden sedill√§ on sama meno kuin muillakin Bruce DICKINSONIN laulamilla albumeilla.Kuitenkaan mielest√§ni levyll√§ ei ole kuin 6 hyv√§√§ biisi√§ johtuen siit√§ ett√§ joistain biiseist√§ tulee ajan huvettua tylsi√§.kansilehti√∂ takaa sen ett√§ nicko mcbrainin pit√§isi lopettaa HEAVY URA ja siirty√§ vaikka tango-rumpaliksi.Levyll√§ on 1 vika josta l√§htee 2 PISTETT√Ą,se vika on nicko mcbrainissa,dance of death ei rummutuksen kannalta selv√§stikk√§√§n yll√§ BRAVE NEW WORLDin tasolle.
Ja harmiteltavaa on ett√§ kitara ei yll√§ miss√§√§n biisiss√§ BRAVE NEW WORLDin klassikko-biisin THE WICKER MANin tasolle paras kitarasoundi on RAINMAKERiss√§ ja siit√§ tulee 1 PISTE.Kuitenkin BRAVE NEW WORLD on parempi albumi kuin DANCE OF DEATH,koska BRAVE NEW WORDilla 7 hyv√§√§ biisi√§.Ainut parantunut asia on BRUCE DICKINSONIN laulu-√§√§ni joka ei ole en√§√§ yht√§ r√§k√§inen kuin BRAVE NEW WORLDill√§. ja siit√§ 1 piste.NO MORE LIES on selv√§ levyn kakkos-biisi.DANCE OF DEATH poikkeaa muista albumeista helposti ja siin√§ on huono puoli,pitk√§t alut se sy√∂ 3 PISTETT√Ą.DANCE OF DEATH itse kappaleena on mielest√§ni levyn 4 paras.Mielest√§ni minun suosikki-kitaristi ADRIAN SMITH ei t√§yt√§ odotuksiani mutta JANICK GERS t√§ytt√§√§ ja samoin DAVE MURRAY,joka on muuten yll√§tys.Sanoisin ett√§ maidenin 6 Paras levy.vs.THE EDDIE.
Nimetön kommentoi 10.08.2004:
Pisteet: ***1/2-
THE EDDIE viel√§ sanoo ett√§ kokoonpano on DANCE OF DEATHILLA seuraava... steve harrisin johdolla ............... STEVE HARRIS.BASSO,KOSKETTIMET. JANICK GERS.KITARA DAVE MURRAY.GUITAR 2. ADRIAN SMITH.KITARA 3.BRUCE DICKINSON.VOKAALIT.NICKO MCBRAIN.TRUMS.√ĄLK√Ą√Ą HAUKKUKO WILDEST DREAMSIA.VS.THE EDDIE
BlackLight kommentoi 20.08.2004:
Pisteet: ***1/2-
No itse en hirveästi kaikista piiseistä tykkäillyt, mutta Wildest Dreams, Rainmaker ja No More Lies ovat hyviä. :)
Nimetön kommentoi 21.08.2004:
Pisteet: *****
omistan kaikki muut iron maiden levyt ja ostin myös tämän ja ei pettäny odotuksi. aivan helvetin hyvä raimaker rulez
Nimetön kommentoi 22.08.2004:
Pisteet: ****1/2
IRON MAIDEN HISTORIA Kaikki alkoi vuonna 1971, kuin 15-vuotias britti -poika STEVE HARRIS osti ensimm√§isen bassonsa 40 punnalla.h√§n oli ajan liit√§ess√§ INFLUENSESSA,SMILERISSA ja CYPSYS KISSiss√§.1975 STEVE HARRIS alkoi kirjoittaa omia biisej√§,mutta ne eiv√§t kelvanneet,niinp√§ HARRIS perusti oman b√§ndin nimelt√§ IRON MAIDEN,nimi tuli elokuvasta nimelt√§ THE MAN IN THE IRON MASK.1976 iron maideniin tuli kitara -velho DAVE MURRAY.Ja niin rumpali DOUG SAMPSON.1978 b√§ndiin astui ensimm√§inen laulaja,Hyv√§ √§√§ninen PAUL DIANNO jonka uskottiin pysyv√§n MAIDENISSA koko historian.DENNIS STARTTON ep√§-k√§yt√∂ksellinen kitaristi jonka MAIDEN paikka on jo vaarassa toisena MAIDEN p√§iv√§n√§√§n nuorelle ADRIAN SMICHTILLE,mutta STEVE sanoi ett√§ ensin kokeillaan STARTTONIN taidot,ja ADRIAN ,hyv√§ksyi sen.SamallA CLIVE BURR astui rumpaliksi.1980 ilmestyi debyytti albumi IRON MAIDEN joka m√∂i jotkut keikat loppuun.Jos STARTTONIN MAIDEN ON vaarassa h√§nen nen√§n edess√§√§n tehtiin ADRIAN SMICHTILLE sopimuksen niin STARTTON l√§hti lusimaan .1981 ilmestyi selv√§sti huonompi albumi KILLERS.kiertueella DIANNO joi kaljaa ja poltti rutkasti sikaria,ja kaiken kruunasi se ett√§ DIANNO joi paloviinaa.N√§in KILLERS kiertueesta oli j√§ljell√§ 4 keikkaa niin DIANNO sai l√§hte√§,DIANNON viimeinen konsertti oli kiertueen 4 viimeinen PAULN LAST GIG.Uuden laulajan valitseminen t√§rpp√§si seuraavana p√§iv√§n√§ DIANNOn l√§hd√∂n j√§lkeen.BRUCE DICKINSON.1980-1981 maineen-niitt√§j√§.L√ĄHTI KILLERSIN keikka j√§mille hyvin mielin.Jos fanit odottivat uutta albumia niin se palkittiin.THE NUMBER OF THE BEAST.Nosti MAIDENIN live tasoa myi se my√∂s kultaa.Vaikka kiertue oli lyhyt vaihtui CLIVE BURR
Nimetön kommentoi 02.09.2004:
Pisteet: *****
Levy on aivan ykkönen! Ainut biisi josta en itse kovin paljon pidä on wildest dreams.En tiedä mistä johtuu, en ole varmaan sitä tarpeeksi.
Levy on jotenkin erilainen kuin muut Maiden levyt mutta se vaihtelu virkistää ja sen tämä tekee... eli pieni kertaus kappaleista... kaikki on hyviä paitsi Wildest dreams sillä sen on jotenkin, jotenkin... no, en osaa sanoa, mutta jotain outoa siinä on.

Iron Maiden fani helvetin jäätymisen jälkeenkin.
Nimetön kommentoi 02.09.2004:
Pisteet: ****-
Perus Maidenia! Tosi hyvä levy. Ei kumminkaan niin hyvä kuin Piece of mind tai seventh son of a seventh son mutta kumminki loistavaa maidenia.
Nimetön kommentoi 13.09.2004:
Pisteet: *****
Aivan ykkönen tää tulee heti heti 7ht son of the 7ht sonin tasolle tää on 10,ei enenpää ei vähempää vaan puhdas 10,wildest dreams on ihan jees,RAINMAKER rulettaa,ainut huonompi veto on GATES OF TOMOROW,mutta ei sekään tätä 10 alenna,tää albumi on oikeastaan maidenin kaikkien aikojen paras,esim.POWERSLAVE nitistetään kerrankin kunnolla,BRAVE NEW WORLD on hyvä,mutta kyllä tämä sen voittaa sille tulisi 9.En odotanut täsä näin hyvää mutta sitä se on.Paschendale täytyy myöntää että se on rulettanut jopa RIME OF THE ANCIET MARINERin tää on kaikkien aikojen maiden albumi,ns.BEST ON THE WILLACE AND UP ON THE IRONS
Nimetön kommentoi 02.11.2004:
Pisteet: ****1/2
Todella Hyvä Levy, mutta ei pärjää muille kaheksakyt luvun levyille ku Somewhere In Timelle. Montsegurin alku rankinta metallia mitä Maiden on tehnyt.
Nimetön kommentoi 11.01.2005:
Pisteet: ****-
Tämä on Iron maiden toiseksi paras levy. tämän levyn päihittää vain Fear Of the Dark Albumi. Parhaat kappaleet ovat no more lies,Dance of death,Rainmaker ja Paschendale. Hyvä Levy mutta ei aivan yllä fear of the dark levyn tasolle.
Nimetön kommentoi 05.05.2005:
Pisteet: ****1/2
mahtavaa tykitystä,varsinkin dance of death ja pachendale,hevi on parasta!niin lukee myös peltsin paidassa(hehee)
-Maidenfan-
FrozenMoon kommentoi 03.09.2005:
Pisteet: ****1/2
Iron Maiden on muuttunut mielenkiintoiseksi bändiksi Dance Of Deathin jälkeen. Brittien oma legenda on tehnyt loistavan comebackin 68 minuuttisella levyllään. Bruce Dickinsonin ääni ei ole parhaimmillaan millon se oli 80-luvulla. Levyn parhaimmisto on Rainmaker, Dance Of Death, New Frontier ja Age Of Innocence. Tämä on aikalailla parempi ja vahvempi julkaisu kuin Brave New World, joka sisältää melkopaljon väliinputojia, joita Dance Of Deathissa on todella vähän, Iron Maiden on tehnyt hienon albumin ja odotan innolla uutta albumia.
Artistihaku
Artisti

Iron Maiden

Levyarviot

Klassikko

Livearviot