Levyarvio

Wellu Rowaltz: Perfect Lies

**1/2--
Youtube last.fm

Arvioi levyä:

Ohjeet/Säännöt levykommentointiin:
  1. Kirjoita kyseisestä levystä/arviosta/kommenteista.
  2. Vältä mauttomuuksia, kiroilua, epäasiallisuuksia.
  3. Yritä löytää uusi näkökulma, mitä muut eivät ole vielä löytäneet.
  4. Arvio tai sen kommentointi on yhden ihmisen mielipide. Mikäli olet eri mieltä, voit kriittisestikin kommentoida sitä tai vaikka arvioida levyn uudelleen. Muista kuitenkin perustella mielipiteesi.
Mitkä kommentit tullaan poistamaan:
  1. Vain muutaman sanan sisältävät kommentit.
  2. Kommentit, joissa on mauttomuuksia, kiroilua, epäasiallisuuksia.
  3. Kommentit, jotka toistavat aikaisempia kommentteja ja eivät näin ollen tuo mitään uutta.
  4. Tekstit, jotka eivät sisällä mitään kommentointia (esim. 'ihan mielettömän hyvä, osta levy, maailman paras bändi, rakastan eusebiusta, jee!!!!' -tyyppiset tekstit poistetaan).
Muista: Tämä on mahdollisuus piileville kriitikoille astua esiin.
Tähdet:  Muista, että keskivertolevy on **1/2 tai ***. Vain aniharva levy on ***** tai 1/2.
Arviosi:

Halutessasi voit käyttää tekstissäsi myös seuraavia HTML -merkkejä:
<b> <i> <a> <em> <br> <strong> <blockquote> <tt> <li> <ol> <ul>

Kommenttien keskiarvo: ****1/2

Annu kommentoi 05.11.2009:
Pisteet: ****-
Tehdään yksi asia selväksi: en ole Wellu Rowaltz -fani, mutta tää albumi voitti mut kyllä puolelleen. Ylläoleva arvostelu, kuten tuntuu olevan maan tapa, keskittyy jälleen kerran ainoastaan tuotantoon - ulkoasuun, siihen, millaseen pakettiin biisit on kääritty - sen sijaan, että huomio kiinnittyisi itse sisältöön, melodioihin ja lyriikoihin.


Ei pahalla, mutta Suomen täytyy olla ainoa maa, jossa trendikkääseen indie-soundiin verhottua tavallistakin tavallisempaa rock-melodiaa pidetään "uutena ja mielenkiintosena", mutta vahva, oikeasti mielenkiintonen melodia, joka on tuotettu vanhanaikaisella keskitien rock -tyylillä, teilataan automaattisesti "tylsähköksi autoilumusiikiksi", mihin myös herra kriitikko sortui. Sen sijaan oon samaa mieltä Arto Munan osuudesta, Greed on ehdottomasti yksi mieleenpainuvimmista biiseistä mitä oon kuullu vähään aikaan.


Ihan hauska tuo markkinatutkimus-teoria, mutta Wellun myspace-kommenttien perusteella pienehkö levy-yhtiö on valittu nimenomaan sen takia, että artisti voi itse kokeilla "rajojaan" - siitä levyn "sinne tänne roiskiva" matsku.


Ehkä oma teatteri- ja musiikkitaustani saa kiinnittämään musiikissa huomiota eri asioihin kuin monet muut kuuntelijat, mutta on suoraan sanoen hieman noloa, että Suomen ulkopuolella asuvat ulkomaalaiset ovat löytäneet Wellun musiikista paljon vahvuuksia (hienot lyriikat, useat mieleenpainuvat melodiat), jotka tuotannollisiin seikkoihin fiksautuneet suomalaiset musiikkiammattilaiset ovat ohittaneet täysin.
Mizu12123 kommentoi 06.11.2009:
Pisteet: *****
Tuntuu, että on paljon ihmisiä, jotka on eri mieltä arvostelija ekblomin kanssa. Itse pidin paljon musiikista ja sanoista. Tsekatkaa tuo juttu:


Artistihaku
Artisti

Wellu Rowaltz

Levyarviot