Levyarvio

Lapko: Scandal

**---
Youtube last.fm

Arvioi levyä:

Ohjeet/Säännöt levykommentointiin:
  1. Kirjoita kyseisestä levystä/arviosta/kommenteista.
  2. Vältä mauttomuuksia, kiroilua, epäasiallisuuksia.
  3. Yritä löytää uusi näkökulma, mitä muut eivät ole vielä löytäneet.
  4. Arvio tai sen kommentointi on yhden ihmisen mielipide. Mikäli olet eri mieltä, voit kriittisestikin kommentoida sitä tai vaikka arvioida levyn uudelleen. Muista kuitenkin perustella mielipiteesi.
Mitkä kommentit tullaan poistamaan:
  1. Vain muutaman sanan sisältävät kommentit.
  2. Kommentit, joissa on mauttomuuksia, kiroilua, epäasiallisuuksia.
  3. Kommentit, jotka toistavat aikaisempia kommentteja ja eivät näin ollen tuo mitään uutta.
  4. Tekstit, jotka eivät sisällä mitään kommentointia (esim. 'ihan mielettömän hyvä, osta levy, maailman paras bändi, rakastan eusebiusta, jee!!!!' -tyyppiset tekstit poistetaan).
Muista: Tämä on mahdollisuus piileville kriitikoille astua esiin.
Tähdet:  Muista, että keskivertolevy on **1/2 tai ***. Vain aniharva levy on ***** tai 1/2.
Arviosi:

Halutessasi voit käyttää tekstissäsi myös seuraavia HTML -merkkejä:
<b> <i> <a> <em> <br> <strong> <blockquote> <tt> <li> <ol> <ul>

Kommenttien keskiarvo: ****1/2

Pezcu kommentoi 31.01.2006:
Pisteet: ****-
Varastamista ja lainailua, juupa juu. Kanta manifestoi ainakin minulle likaisena mielikuvituksena ja välinpitämättömyytenä. Malja ei varmaan äänelleen varmaan mitään mahda, ja ylipäätään minkään vertaaminen Placeboon, tuohon soittotaidottomien poseeraajien yhden biisin bändiin, on jo solvaus sinänsä. Arvion raudanlujalla logiikalla kaikki intertekstuaalisuus on halpahintaista runkkausta vailla minkäänlaista syvempää ambitiota. Herraisä, pitänee lakkauttaa populaarimusiikin lisäksi vähintään arkkitehtuuri, maalaustaide ja kirjallisuus, nämä kentät kun kommentoivat itseään ja toisiaan. Kyynisyys ja vilpittömyys eivät tule toimeen.
walbu kommentoi 31.01.2006:
Pisteet: ****-
joo, kyllä Lapko minun korvaani entistä enemmän kuulostaa itseltään ja sen lisäksi vielä hyvältä. Scandalilla Lapkon kiihkeä ilmaisu kyllä kiteytyy hyvin, mutta pidän silti edelleen yhtä lailla The Armsista ja K.O.-ep:stä vähintään yhtä paljon. Olen Pezcun kanssa samaa mieltä siitä, että jos tuijotetaan vain sitä "miltäs tämä nyt kuulostaa?" niin ei varmaan kannata kuunnella mitään 1960-luvun jälkeen tehtyä. Mikään käänteentekevä klassikko Skandaali ei siis ole, mutta aika pirun mukavaa kuunneltavaa elinvoimaiselta ja nälkäiseltä ja ennen kaikkea tiukalta bändiltä. Livenä touhu on entistä kovempaa.


Ja se täytyy kyllä sanoa, että jos Placebon nimeää "yhden hitin ihmeeksi" , niin aika monta muutakin bändiä voi nimetä yhtä lailla. jotkut bändit tahkoavat 50 vuotta ilman varsinaista hittiä, mutta voivat silti olla ihan tappavan hyviä. Keskiarvo saattaa olla aika korkea, vaikkei piikkejä käyrässä näkyisikään.
Pezcu kommentoi 31.01.2006:
Pisteet: *****
Tarkoitin siis bändin kykyä muuntautua, en suinkaan biisien tunnettuutta. Tai no, onhan niillä kaksi biisiä: se nopea ja se hidas. :)
walbu kommentoi 31.01.2006:
Pisteet: ****-
sama kyllä koskee vaikkapa jotain apulantaa yhtä lailla
heikkokeino kommentoi 13.11.2006:
Pisteet: ****1/2
Pakko kyllä vähä hämmästellä arvostelussa mainittua lainailua ja omaperäisyyden puutetta, niinku mitä ihmettä. Minusta tämä levy ainakin on juurikin omaperäistä ja lainailusta tosiaan voisi tämän perusteella syyttää ketä vain. ei pysty allekirjoittamaan. Ehdottomasti yksi vuoden parhaista kotimaisista levyistä, ei yhtään täytebiisiä.
Artistihaku
Artisti

Lapko

Levyarviot

Ajankohtaista

Haastattelussa

Livearviot