Levyarvio

Verenpisara: Aamunodottaja

***--
Youtube last.fm

Arvioi levyä:

Ohjeet/Säännöt levykommentointiin:
  1. Kirjoita kyseisestä levystä/arviosta/kommenteista.
  2. Vältä mauttomuuksia, kiroilua, epäasiallisuuksia.
  3. Yritä löytää uusi näkökulma, mitä muut eivät ole vielä löytäneet.
  4. Arvio tai sen kommentointi on yhden ihmisen mielipide. Mikäli olet eri mieltä, voit kriittisestikin kommentoida sitä tai vaikka arvioida levyn uudelleen. Muista kuitenkin perustella mielipiteesi.
Mitkä kommentit tullaan poistamaan:
  1. Vain muutaman sanan sisältävät kommentit.
  2. Kommentit, joissa on mauttomuuksia, kiroilua, epäasiallisuuksia.
  3. Kommentit, jotka toistavat aikaisempia kommentteja ja eivät näin ollen tuo mitään uutta.
  4. Tekstit, jotka eivät sisällä mitään kommentointia (esim. 'ihan mielettömän hyvä, osta levy, maailman paras bändi, rakastan eusebiusta, jee!!!!' -tyyppiset tekstit poistetaan).
Muista: Tämä on mahdollisuus piileville kriitikoille astua esiin.
Tähdet:  Muista, että keskivertolevy on **1/2 tai ***. Vain aniharva levy on ***** tai 1/2.
Arviosi:

Halutessasi voit käyttää tekstissäsi myös seuraavia HTML -merkkejä:
<b> <i> <a> <em> <br> <strong> <blockquote> <tt> <li> <ol> <ul>

Kommenttien keskiarvo: ***1/2-

walbu kommentoi 13.08.2002:
Pisteet: ***--
joo, olenpas saanut hämmästelyjä tästäkin mukamas verenpisaran lyttäyksestä... vaan kun ei tipu ni sitten ei tipu. jotenkin vain pisaran fiilistelyt eivät kolauttaneet kuuloluita juuri suuntaan taikka toiseen. ainoa asia joka harmittaa, on että minulla oli hyllyssäni tuo sittemmin boikottiin joutunut punaisen ristin levynkansi versio, mutta nyt se löytyy jonkun toisen omistuksesta. tiedä vaikka verenpisara joskus on sellainen kulttibändi, että tuota pientä painosta metsästetään kissojen ja koirien avulla. siksi toisekseen, asteikolla 1-10 on 6 selkeästi voiton puolella...
Rockhat kommentoi 04.05.2003:
Pisteet: ****-
CMX tekee perin suomalais-ugrilaista musiikkia, osittain kulmikasta ja monitahoisilla lyriioilla höystettyä rockia. Nyt on jo kuitenkin lakattava lokeroimasta kaikki uudet bändit, jotka ammentavat suomalaisen ihmisen olemassaolon taakasta, johonkin seeämäks-kopio-orkestereihin. Tuo aihe on ehtymätön. Toki voi arvata Verenpisaran biisintekijöiden kuulleen Yrjänää, Halmkronaa ja kumppaneita, mutta mielestäni Verenpisaran Aamunodottaja-levy on kuitenkin tunnelmaltaan harmaampi ja hiljaisempi. Siinä missä CMX on se kaikkien tuntema koulun-kovin-jätkä, joka on 'hajonnut' ja huutaa tuskaansa ja vaikertaa kaipuutaan, on Verenpisara se vaitonaisempi poika luokan keskipaikkeilta, joka ei luokassa omin päin sano mitään, mutta kysyttäessä lohkaisee rauhallisella äänenpainolla tyhjentävän vastauksen ja hiljentää koko luokan opettajaa myöten.
Verenpisara yllättää ensin näennäisellä auktoriteetillään, mutta mystinen ote kuulijasta herpaantuu levyn puolivälissä. 4 ensimmäistä raitaa ovat kauniita ja karuja, kuin Helene Schjerfbeckin maalaukset, mutta sitten maisema muuttuu perus-Gallen-Kallela-Tasteleviksi-Metsoiksi.
Artistihaku
Artisti