Levyarvio

Judas Priest: Angel Of Retribution

****-
Youtube last.fm

Arvioi levyä:

Ohjeet/Säännöt levykommentointiin:
  1. Kirjoita kyseisestä levystä/arviosta/kommenteista.
  2. Vältä mauttomuuksia, kiroilua, epäasiallisuuksia.
  3. Yritä löytää uusi näkökulma, mitä muut eivät ole vielä löytäneet.
  4. Arvio tai sen kommentointi on yhden ihmisen mielipide. Mikäli olet eri mieltä, voit kriittisestikin kommentoida sitä tai vaikka arvioida levyn uudelleen. Muista kuitenkin perustella mielipiteesi.
Mitkä kommentit tullaan poistamaan:
  1. Vain muutaman sanan sisältävät kommentit.
  2. Kommentit, joissa on mauttomuuksia, kiroilua, epäasiallisuuksia.
  3. Kommentit, jotka toistavat aikaisempia kommentteja ja eivät näin ollen tuo mitään uutta.
  4. Tekstit, jotka eivät sisällä mitään kommentointia (esim. 'ihan mielettömän hyvä, osta levy, maailman paras bändi, rakastan eusebiusta, jee!!!!' -tyyppiset tekstit poistetaan).
Muista: Tämä on mahdollisuus piileville kriitikoille astua esiin.
T√§hdet:  Muista, ett√§ keskivertolevy on **1/2 tai ***. Vain aniharva levy on ***** tai 1/2.
Arviosi:

Halutessasi voit käyttää tekstissäsi myös seuraavia HTML -merkkejä:
<b> <i> <a> <em> <br> <strong> <blockquote> <tt> <li> <ol> <ul>

Kommenttien keskiarvo: ***1/2-

Nimetön kommentoi 02.04.2005:
Pisteet: **1/2--
Angel of Retribution on jälleen yksi osa sarjassa nihkeät comeback-levyt. On tämä kuitenkin selvä parannus Priestin kahteen edelliseen levyyn verrattuna, mutta niitä tuskin voi pitää "oikeina" Judas Priest -albumeina koska kokoonpano oli mitä oli. Paineet levyntekoon olivat bändillä varmasti kovat ja jotenkin kyllä tuntuu kovin väkisin kasaan puristetulta tämä lätty. Ideoita ei biiseissä ole puoliksikaan sen verran kuin aikaisemmissa Halfordillisissa Priestin levyissä. Pari hyvää biisiä sentään on levylle saatu väsättyä, lähinnä Hellrider ja Lochness, muut muut ovatkin sitten enemmän tai vähemmän yhdentekeviä elämyksiä. Joskus tulee vastaan levyjä jotka paranevat jokaisella kuuntelukerralla, mutta täytyy sanoa että jokaisella kuuntelukerralla tästä pitää yhä vähemmän.
zagu kommentoi 03.04.2005:
Pisteet: ****-
No, tuskin kukaan mitään British Steeliä tai Painkilleriä tältä levyltä odottikaan. Mielestäni levy on kuitenkin hyvä osoitus Judasin ammattitaidosta ja mukana on muutamia todellisia helmiä kuten Judas Rising ja Deal with the devil.Saundit ovat onnistuneet ja Halfordin laulussa on potkua, puhumattakaan kitaristien saumattomasta yhteistyöstä.
Nimetön kommentoi 24.04.2005:
Pisteet: ****-
Loistava pläjäys. Ei kalpene esim. Defenderssin rinnalla ja omasta mielestäni paranee joka kuuntelukerralla. Ripperin aikaisesta Priestistä ei kannata keskustella, koska se oli Ripperin mättöä se. Huonoa levyllä on ainoastaan biisi Revolution, koska se on tehty kaupallisessa mielessä

-Judas Is Rising-
FrozenMoon kommentoi 04.09.2005:
Pisteet: ****-
Monet legenda bändit vaikka esim. W.A.S.P. ei ole oikein onnistunut comebackillaan nousta tarpeeksi korkealle, Judas Priest on oikeastaan onnistunut siinä melko hyvin. Tällä levyllä ei kuitenkaan ylletä samoihin tarttuviin kitara sooloihin mitä oli Painkillerissä, Screaming For Vengeancessa ja The Defenders Of Faithissa. Luulen että tämä levy on jakanut Judas Priest fanien mielipiteet kahtia. Mielestäni tämä on osoitus siitä nämä britit osaavat tehdä hyvää musiikkia ja yllättää ihmisiä comebackillaan. Tämä on ostamisen arvoinen levy, maksoi mitä maksoi.
Artistihaku
Artisti

Judas Priest

Levyarviot

Livearviot