Levyarvio

Matt Sharp: Matt Sharp

***--
Youtube last.fm

Arvioi levyä:

Ohjeet/Säännöt levykommentointiin:
  1. Kirjoita kyseisestä levystä/arviosta/kommenteista.
  2. Vältä mauttomuuksia, kiroilua, epäasiallisuuksia.
  3. Yritä löytää uusi näkökulma, mitä muut eivät ole vielä löytäneet.
  4. Arvio tai sen kommentointi on yhden ihmisen mielipide. Mikäli olet eri mieltä, voit kriittisestikin kommentoida sitä tai vaikka arvioida levyn uudelleen. Muista kuitenkin perustella mielipiteesi.
Mitkä kommentit tullaan poistamaan:
  1. Vain muutaman sanan sisältävät kommentit.
  2. Kommentit, joissa on mauttomuuksia, kiroilua, epäasiallisuuksia.
  3. Kommentit, jotka toistavat aikaisempia kommentteja ja eivät näin ollen tuo mitään uutta.
  4. Tekstit, jotka eivät sisällä mitään kommentointia (esim. 'ihan mielettömän hyvä, osta levy, maailman paras bändi, rakastan eusebiusta, jee!!!!' -tyyppiset tekstit poistetaan).
Muista: Tämä on mahdollisuus piileville kriitikoille astua esiin.
T√§hdet:  Muista, ett√§ keskivertolevy on **1/2 tai ***. Vain aniharva levy on ***** tai 1/2.
Arviosi:

Halutessasi voit käyttää tekstissäsi myös seuraavia HTML -merkkejä:
<b> <i> <a> <em> <br> <strong> <blockquote> <tt> <li> <ol> <ul>

Kommenttien keskiarvo: ***1/2-

jn85 kommentoi 29.03.2005:
Pisteet: ****-
Olen tätä Matt Sharpin sooloa kuunnellut jo jonkin haikaa (hankin levyn jo joskus viime vuoden puolella, silloin kun se Ameriikoissa ilmestyi) ja kyllä ainakin tämä Weezer-fani tuosta levystä innostui, vaikkei levyllä tosiaan ole Weezerin tai Rentalsin kanssa juurikaan yhteistä. Rauhallista tunnelmointia, joka sopii täydellisesti sunnuntai-aamuihin. Omistamallani versiolla on 2 biisiä vähemmän (Visions of Anna ja Hey What You Gonna Do puutuuvat) kuin tuolla levyllä, jota käsittääksi Suomessa myydään, joten levyn kestokin on hieman inhimillisempi (59 minuuttia nyt kuitenkin levyn parissa saa kulumaan). Goodbye West Coast oli mielestäni yksi vuoden 2004 hiemoimmista biiseistä.
JariJ kommentoi 29.03.2005:
Pisteet: **1/2--
Jep. Mielestäni Matt Sharpin soolo on kaikessa sympaattisuudessaankin varsin tylsä levy. Mies ei ole biisinkirjoittajana mikään kovin kummoinen, kuten on The Rentalsin Seven More Minutes-levyltä kävi selväksi ja tulkitsijanakin parhaimmillaan keskinkertainen. Joskus akustiset "kotidemolevyt" toimivat ihan hyvin, mutta tämä ei siihen joukkoon kuulu.Sori vaan, mutta jos Sharp ei olisi aikanaan soittanut siinä W-yhtyeessä , ei hänen tekemisiään noteerattaisi tämänkään vertaa.
Artistihaku
Artisti

Matt Sharp

Levyarviot