Levyarvio

Juliette And The Licks: …Like A Bolt Of Lightning

***1/2-
Youtube last.fm

Arvioi levyä:

Ohjeet/Säännöt levykommentointiin:
  1. Kirjoita kyseisestä levystä/arviosta/kommenteista.
  2. Vältä mauttomuuksia, kiroilua, epäasiallisuuksia.
  3. Yritä löytää uusi näkökulma, mitä muut eivät ole vielä löytäneet.
  4. Arvio tai sen kommentointi on yhden ihmisen mielipide. Mikäli olet eri mieltä, voit kriittisestikin kommentoida sitä tai vaikka arvioida levyn uudelleen. Muista kuitenkin perustella mielipiteesi.
Mitkä kommentit tullaan poistamaan:
  1. Vain muutaman sanan sisältävät kommentit.
  2. Kommentit, joissa on mauttomuuksia, kiroilua, epäasiallisuuksia.
  3. Kommentit, jotka toistavat aikaisempia kommentteja ja eivät näin ollen tuo mitään uutta.
  4. Tekstit, jotka eivät sisällä mitään kommentointia (esim. 'ihan mielettömän hyvä, osta levy, maailman paras bändi, rakastan eusebiusta, jee!!!!' -tyyppiset tekstit poistetaan).
Muista: Tämä on mahdollisuus piileville kriitikoille astua esiin.
Tähdet:  Muista, että keskivertolevy on **1/2 tai ***. Vain aniharva levy on ***** tai 1/2.
Arviosi:

Halutessasi voit käyttää tekstissäsi myös seuraavia HTML -merkkejä:
<b> <i> <a> <em> <br> <strong> <blockquote> <tt> <li> <ol> <ul>

Kommenttien keskiarvo: ****-

jugis kommentoi 28.03.2005:
Pisteet: ***--
Juu, ihan pirteetä menoo Juliette Lickseineen tarjoilee, mutta ei tämä nyt Melissa Auf Der Maurin hienoon soolodebyytttiin verrattuna nouse lähellekkään samaa sarjaa. Myös Distillersin rosoisuus ja raivokkuus puuttuu, tosin tuskin juuri sitä tässä on tavoiteltukaan. Mutta kyllä Brody Dallen porukan uusin Coral Fang tämän silti pesee aika selvästi. Ehkä Licksit kuitenkin löytävät vielä oman tyylinsä ja karistavat hienoisen kasvottumuutensa viimeistään julkaistessansa ensimmäisen pitkäsoitonsa. Eli jos se levy hyörii tyylillisesti jossain Ramonesin ja Hellacoptersin välimaastossa, sopii odottaa hyvää pakettia. Tämä levy ei siellä vielä tosin pyörinyt, ei lähimainkaan.
feralis kommentoi 08.04.2005:
Pisteet: ****1/2
Siitä lähtien, kun Juliette Lewis lauloi Strange Days -leffassa PJ Harveyn kynäilemän I Can Hardly Wait -biisin, olen odotellut seuraavaa tilaisuutta kuulla häntä mikin varressa. Esitys oli sen verran vakuuttava ja aseistariisuva. Nyt on ep sitten käsissä. Tosin biiseihin on tullut tutustuttua jo Julietten sivuilla harva se kerta viime syksystä lähtien.

Se missä minun mielestäni Juliette pesee kanssasisarensa, on nimenomaan äänenkäyttö, joka on ilmeikästä, rentoa ja erilaista jokaisessa biisissä. Myös biisit ovat tarpeeksi vaihtelevia ja ainakin tällaisena kuuden biisin pakettina kokonaisuus toimii oikein hyvin. Fanisivujen livekuvat antavat odottaa raisua meininkiä myös keikalla, joten toivotaan, että bändi eksyy reissuillaan myös Suomeen. En voi olla fanittamatta:)
Artistihaku
Artisti

Juliette And The Licks

Levyarviot